islh canim hadi bakalim gazimiz hayirli olsun:)
mobilden giriyotum cetvelini goremedim simdi kacsin
Merhabalar
Geçen hafta migren atağımdan dolayı çok giremedim, girince de yazacak kadar toparlayamadım kendimi.
Diyete de dikkat edemedim, dünden beri de ağır grip + regl öncesi sendromu halindeyim.
Bugünkü kilom:51.9
Durumum hiç iç açıcı değil biliyorum, artık daha sıkı devam edeceğim, yüzmeye başlayacağım zaten haftaya.
geçmiş olsun canım migren öldürüyor bir sıkıntın falan yok dimi genelde sıkıntılıyken oluyor benim ataklarım.
bu arada orenje geçen haftayı yanlış yazmış galiba senin kilonu
Bana bazen böyle atak gelir işte. Her sene birkaç defa oluyor. Belli bir sıkıntıya bağlı değil çok şükür.
Evet Geçen hafta 52.1 idim, son 2 haftadır yerimde sayıyorum yaniSpor da yapamayınca vücudum şaştı. Yine birkaç gün spora başlayamam ama diyete tekrar başladım.
Yalnızzzzzzzz sabah boğazım çok kötüydü ballı süt içtim:26: Ama bir şey yemedim.
çok şükür sıkıntı olmasında canım ben işte ilk yıl her şeyi kafama taktıkça fena oluyordu :d empaiyle sempatiyi karışttırıyordum
kilon rahatsız edici olmadığı içinde daha rahatsındır. birde evlenince herkes alıyo . bende yürüyüş yapmak istiyorum bakalım
başlangıç:55
geçen hafta :52
bugün :51.5
hafta içi tartıldığımda daha çok vermiştim son 3 gün dikkat etmeyince geri geldiler. kimsenin gazına gelmek yokkk diyete tam gaz devammmmm kaçamak yok spor var
Merhabalar
Geçen hafta migren atağımdan dolayı çok giremedim, girince de yazacak kadar toparlayamadım kendimi.
Diyete de dikkat edemedim, dünden beri de ağır grip + regl öncesi sendromu halindeyim.
Durumum hiç iç açıcı değil biliyorum, artık daha sıkı devam edeceğim, yüzmeye başlayacağım zaten haftaya.
tebrikleri canım..kilo çok olmayınca arda kaçamakda oluyo ve az gidebiliyor.moral bozmaaa canım gider hgepsi az kaldı..başlangıç:55
geçen hafta :52
bugün :51.5
hafta içi tartıldığımda daha çok vermiştim son 3 gün dikkat etmeyince geri geldiler. kimsenin gazına gelmek yokkk diyete tam gaz devammmmm kaçamak yok spor var
hııı evet napacaksın sen bu kiloyla.. senin boy kaç çı canım.. zaten zayof katagorisine giriyorsun o yüzden sorun yok..Merhabalar
eğer yarında böyle çıkmazsa şişlik olmuştur çıkarsa kolay gelsin...gunaydın kızlar
kahvaltımı yapmadım kilomu yazayım dedim
su sabahki kilom 72.900 cumartesi 72.400dü ama bu sabah böyle cıktı dun cok kacırdım köye gitmiştik.bugun bol spor ve bol su diyete devam
tebrikleri canım..kilo çok olmayınca arda kaçamakda oluyo ve az gidebiliyor.moral bozmaaa canım gider hgepsi az kaldı..
hııı evet napacaksın sen bu kiloyla.. senin boy kaç çı canım.. zaten zayof katagorisine giriyorsun o yüzden sorun yok..
eğer yarında böyle çıkmazsa şişlik olmuştur çıkarsa kolay gelsin...
bu hafta ki benim kilom .. sabah 3 defa çıktım tartıya .. ilk çıktığımda 54.8-54.9 de gitti geldi ve 55.0 da durdu hepsindede.. olsun 54 leri titretmek bile büzel .. bende kaçırdığım oldu ama h asıonu dikkat ettim iki öğün yedim kahv. ları çok az yedim..
günaydın kızlar bugün diyetli sporlu sağlıklı bi güne yeniden başlıyorum gecen hafta hem kendimi fazla saldım hemde regl olduğum için fazlaca bi kilo veremedim 66,5 kiloyum bu haftaki hedefim 66 yı net olarak görmek
kahvaltı menüm 1 dilim ekmek arasına peynir :)
Günaydınnn güzelliklerr
kilo bildirimim
başlangıç 57.2
geçen hafta 56.9
bugün 56.1geçen hafta hiç spora gidemedim ama buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?