:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Herkese gunaydin gune yine sporla basladik 3 mil leslie
15 dk step yaptim
Kilom malesef 900 gr.cik vermisim

canım geçmiş olsun biraz kendini toparla sporu yaparsın hasta halinde vücuduna ağır yüklenme halsiz kalırsın iyice

canım iyisin gene 500 gr az değil yani 1 haftada iyi gidiyosun ben 200 gr anca verebiliyorum ama benmki kendi hatam salmıştım kendimi bu hafta herşeye yeniden başlıycam

Boyum 1.59. Böyle deyince kilom az gibi geliyor ama hatırı sayılır bir göbeğim var, gıdım bile var yani.

kızlar bildirleri not aldım .. telimi servise gönderdim o yüzden hafta sonu giremedim . şimdide dışarda az işim var çıkıp gelicem listeyi güncellerim gelince.. kilo veren koruyuyan herkese tebrikler...

Boyum 1.59. Böyle deyince kilom az gibi geliyor ama hatırı sayılır bir göbeğim var, gıdım bile var yani.

Aynen canım bendr kalça bacak yok göbek ve göğüs var 72 ykende böyleydi :-( oranlı olsa göbek yerinr kalça olsa rakam hiç önemli diil ama haka kocaman göbek var. Mekil çekmeliyim ama üşeniuorım ya. Havalar ısındı eritmek lazım

Yarım mekik çok çok faydalı. Ben mesela farklı pozisyonlarda çekebildiğim kadar yarım mekik çekiyordum göbeğim iyice sertleşmişti.

bu arada sen 72 kilo muydun eskiden, ben mi yanlış anladım?

günaydın kızlar ihayet tartıda 60ı gördüm neden bu kgler bu kadar sadık kı vucudumda kalmaya illaa

Herkese gunaydın,dün yazamadım arkadaslar grıpten cektgım yetıodu dünde regl oldum kıvran dur cok sukur bugun daha ıyıyım..

bugun;
kahvaltım=kepekli tost+az sekerlı cay

veee yenıdenn kılom 62.8 :) üstelik regl'yim regl bıtınce merakedıyorum kılomu =))

günaydın canlar:
hafta sonu kaçamağım 1 tatlı kaşığı çikolata oldu başka kaçamağım yok..
bu sabah:
1 fincan yeşil kahve,
1 haş.yumurta,
az peynir yarım dilim ekmek,

kilom :65 kg 3 haftada 300 gr..

günaydın kızlar kilo veremedim 56,900 yine ama son bir kaç gündür dikkat edememiştim hiç spor da yapmamıştım bu hafta çok dikkat edip spor yapmak istiyorum ama k.valideler gelecek bir kaç gün kalırlar spor yapamam onlar gelince bir de ikide bir neyine diyet yapıyosun derlerse sinir olurm
kahvaltı
1 domates
1kk peynir
2 zeytin
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Kahvaltim...
2 dilim kepek
2 dilimden az peynir
1 yumurta
1 zeytin 2 aci biber
Bugunde boyle yaptim kahvaltiyi

Yarım mekik çok çok faydalı. Ben mesela farklı pozisyonlarda çekebildiğim kadar yarım mekik çekiyordum göbeğim iyice sertleşmişti.

bu arada sen 72 kilo muydun eskiden, ben mi yanlış anladım?

62 yanlıl yazmılım rekorumdu geçen yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…