- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
afiyet olsun caNIM İNŞALLAH çok güzel bi hafta olur hepimiz için
tebrik ediyorum canım 1 kilo vermişsin süper
hııı evet napacaksın sen bu kiloyla.. senin boy kaç çı canım.. zaten zayof katagorisine giriyorsun o yüzden sorun yok..
canım geçmiş olsun biraz kendini toparla sporu yaparsın hasta halinde vücuduna ağır yüklenme halsiz kalırsın iyiceMerhabalar
Geçen hafta migren atağımdan dolayı çok giremedim, girince de yazacak kadar toparlayamadım kendimi.
Diyete de dikkat edemedim, dünden beri de ağır grip + regl öncesi sendromu halindeyim.
Bugünkü kilom:51.9
Durumum hiç iç açıcı değil biliyorum, artık daha sıkı devam edeceğim, yüzmeye başlayacağım zaten haftaya.
başlangıç:55
geçen hafta :52
bugün :51.5
hafta içi tartıldığımda daha çok vermiştim son 3 gün dikkat etmeyince geri geldiler. kimsenin gazına gelmek yokkk diyete tam gaz devammmmm kaçamak yok spor var
Herkese gunaydin gune yine sporla basladik 3 mil leslie
15 dk step yaptim
Kilom malesef 900 gr.cik vermisim
Boyum 1.59. Böyle deyince kilom az gibi geliyor ama hatırı sayılır bir göbeğim var, gıdım bile var yani.
15 dk step yaptim
Boyum 1.59. Böyle deyince kilom az gibi geliyor ama hatırı sayılır bir göbeğim var, gıdım bile var yani.
15 dk step yaptim
Aynen canım bendr kalça bacak yok göbek ve göğüs var 72 ykende böyleydi :-( oranlı olsa göbek yerinr kalça olsa rakam hiç önemli diil ama haka kocaman göbek var. Mekil çekmeliyim ama üşeniuorım ya. Havalar ısındı eritmek lazım
cok az ben kendimi harab ettim spora ragmn yuruyuslerim bile var ama yavas gidiyr
limon sen bole deyince icime su serptin inslh dedigin gibidr nankor davranmis gibi olmym yinede sukurler olsun
tesekkur ederım =)gecmiş olsun canım.afiyet olsun.
Yarım mekik çok çok faydalı. Ben mesela farklı pozisyonlarda çekebildiğim kadar yarım mekik çekiyordum göbeğim iyice sertleşmişti.
bu arada sen 72 kilo muydun eskiden, ben mi yanlış anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?