:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Edit : 62 olacak yanlış yazmışım

limon sen bole deyince icime su serptin inslh dedigin gibidr nankor davranmis gibi olmym yinede sukurler olsun

Canım keşkr ölçsen kendini bi deftere yaz bugün göbek kol bacak kalça ölç her hafta kilonu da yazarak güncelle aradaki darkı görürsün çünkü sporsuz bi günün yok yemek listende çok iyi

Günaydınnn...

Kahvaltım...

1 dilim kızarmış çavdar

1 kk peynir

Domates,yeşil biber

Çay

Yeşillik

Diyete ve spora başlayalı 67 gün bitti bugün.Kilom 53.8 Toplam 4 kilo gitmiş oldu.

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim.

süpersin canım benim ben 14 ocaktan beri vere vere 2 kg verdim sen muhteşemsin bana göre..

inanmiyruuumm bu sen misin vayy be
bu resimde korsede takmıştım kendimi o gece incecik görmüştüm eltimin kınasıydı ama bu resmi görünce diyete başamıştım 2-3 ayda 3-4 kg verdim baktım sadece diyetle olmuyor 1 saat yürüyüş ve sabah akşam 20 şer dak sopayla yapılan hareketlerden yapmıştım.2 kg daha vermiştim ama herkes en az 8 kg vermişsin diyiyordu oysa vermemiştim ama çok incelmis ve sıkılaşmıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…