:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

vayy tebrikler canımm

insan veremdiğini düşünüyo ama bende geçen bi resmime baktım abooooo dedim ne haldeymişim ben diye.. şuan çok iyi gidiyorsun zamanla düşeceksin azmini ve hevesini kırma canım ablam..

bu detoksu bilmiyrm cnm bi gun yuksek bi gun dusuk kalori almk demkmiydi

yok canım sıvı ağırlıklı besleniyorsun mesela ayran detoksu var deneyebilirsin evdeyken detokslar vucüttaki fazla zararlı şeyleri temizliyor 2 günden fazla yapmamak gerekiyor bi bak ender saracın ayrı tarifi de var sabah kah sonra 2 saatte bir komposto falan içiyordun

insan veremdiğini düşünüyo ama bende geçen bi resmime baktım abooooo dedim ne haldeymişim ben diye.. şuan çok iyi gidiyorsun zamanla düşeceksin azmini ve hevesini kırma canım ablam..

cızelgemızı guncelleyecekmısın azmımız artsın =)))

canım benim teşekkür ederim bakalım inşallah ben umutluyum da bu beden inatçı.

evvet yediğim tatlılar böyle tırmalar işte, hep eşimle eniştemin kurbanı oldum ve hedefim olan 73 e ulaşamadım.

74,6 olmuşum sadece 300gr. vermişim, bu hafta tırmanış haftamız zumba yapalım kızlar feci kilo verdiriyor, pazartesi 73 ü göreceeeemmmm

bende uzun zamandır ayranlı detoksu yapmak istiyorum bu hafta misafirim olmasa yapardım ne güzel artık haftaya yaparım inşallah

bende yapmadım canım merak ediyorum ama malzemeleri toplayıp bi başlayamadım bekar evi olunca

kuzum sen maşallahh süper zayıflamışsın !!

yeni halinide gördüm maşallahın var darısı hepimiizee

kilo veren koruyan herkese çoookkk tebrikler kızlarr bol bol kalori harcayacağımız bir hafta olsun inş :)

kilo bldirimi:

başlangıç:78
geçen hafta 74.2
bu hafta:73.8

ama kilo değil giden zaten bu kilodaydım ama geçen hafta regl olmamdan dolayı bikaç yüz gr şişlik vardı yani giden su ama neyseki almamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…