:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

tebrikler canım benim...teşekkür ederim..

mrb kizlar
sabah elk kesikti modem olmayinca giremedim

kalkinca 5li lipton 2 bardak su
kahvalti
1kase yarim bardak sutlu nesfit

spor
2 mile lesli yaptim elkt gelince
400 twist shape adim

oglen
4 kasik mantarli tavuk sote
yarim bardak ayran
1 dilim cav.ekmek
2 yk. kozlenmis kirmizi biber

kiloya gelince kacamaksiz uyumlu kisitli bir diyete ragmen 300 gr fazla ciktim
kabizim sinameki ictim lipton form ictim ve duphalac bagirsak yumusatici ictim tikk yok oluyorum sisim bundan fazla geldigimi dusunuyorum.wcye cikinca anlicam artik .moralim cok bozuldu 800 cal gecmiyorum nasil veremedim((dun aksam yemegide yemedim 2 kofte yedim bosbos((
28 inde 2 ay bitiyor 70 olamadim 5 kilo verdim sadece

kilo veren herkesi tbrk ediyorum .cimcime cok farketmissin brawo

canım geçmiş olsun bol bol su iç ve kayısda ye hemen keser rahatsızlığını zmanla vercez canım çabalayarak tabikide hedeflerimize ulaşacaz hepimiz canını sıkma sen

canım geçmiş olsun bol bol su iç ve kayısda ye hemen keser rahatsızlığını zmanla vercez canım çabalayarak tabikide hedeflerimize ulaşacaz hepimiz canını sıkma sen

liptonun icine sinameki kkoydum.duphalac dr vermisti kizima verdigimde 1 saatte yapiyor.azima fiktim resmen duana kadar ishal olmam lazimdi sadece gurultu var baska bisey yok.kayisi hafif kalir bunlarin yaninda.
gecen hafta verdim 1 kg buhafta fazla cikmasam uzulmezdim.spor yapmamanin sonucu diyorum.haftayada adet olcam sisligim olcak kaldim ben 71 de

Son düzenleme:
yogurt kuru nasil gidiyr devam mi bende dunden beri basldim dedigin gibi istahi azaltiyor sanki

yok canım ya bende bir işe yaramadı evet tok tutuyor ama biz zaten çok fazla yemiyoruzo yüzden tok tutmasının da bir anlamı yok bir de kasıklarımı çok ağrıttı o sanırım zerdeçal adet söktürücüymüş gerçi adet olmadım ama onu bırakınca ağrım da gitti

bende aynı ya çok saldım haftasonu kahvaltımız da aynıymış..

haftasonları başıma bela tutamıyorum kendmi napcam ben yaa..hafta içi verip haftasonu geri alıyorum....sen nası tutyosun kendini ya ne gselll

çok fark var arda ya tebrikler....

spor gerçekten çok farkediyo kilo vermedn bile zayıflamıi zannadebilyo insanlar....
insan veremdiğini düşünüyo ama bende geçen bi resmime baktım abooooo dedim ne haldeymişim ben diye.. şuan çok iyi gidiyorsun zamanla düşeceksin azmini ve hevesini kırma canım ablam..
aaaaa siz kardeş misiniz yoksaa.....

çok kötü ya nedn bişy fayda etmyo gt bi doktora ayrıca üzülme tabi ki de kabızlıktan verememiş gzüküyosn wc ye çıksan bi görürsn verdiğini çünkü azim var sende tatlıımm....

evet ben ve oranje kardeşiz...

çok kötü ya nedn bişy fayda etmyo gt bi doktora ayrıca üzülme tabi ki de kabızlıktan verememiş gzüküyosn wc ye çıksan bi görürsn verdiğini çünkü azim var sende tatlıımm....

dr duphalac ilaci verdi ama ise yaramiyor kronik bende.7 gun cikamadigim oluyor
menulerimie kal hesabi yapiyorum cok dikkat ediyorum .yemeklere az yag kouuyorum kacamagi birak odul verdim kendime onu bile yiyemedim tikandimsizde uyarin beni uyari gelmiyo bsns bunu menulerimin iyi olmasina bagliyorum ama siz yine uyarin cok moralim bozuk su anda.millet neler yiyor kilo almiyor .dun misafirlige ac karnina gittik aksam cayina Allahim.bi masa donatmis kurusu tatlisi ucundan bile tatmadim gunah degilmi bana yetimde sayiyorum(((((

kızlar güncel liste bu ..
Gözden kaçırdıklarım yanlış yazmış olduklarım varsa bildirsin.. Bu gün ço yoğunum..
Bu hafta çok kayıp yok ya yerimizde sayılmış yada az verilmiş.. Kilo alanlara cezamı ne versek bilemedim ki..:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…