:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

:18: :18:
yaz geldi bile ne hevesim vardi mont cikinca yeni thirtler alacaktim offf

Beni yazmamışsın,53.8 kilom.

beni yazmamışsın amaa 62.800 oldum yenidenn=) gecen haftada yazmadın yıne63 tum gecen haftada

Son düzenleme:
ikindi aramda elma ycem....akşama 1 tabak kuru fasulye ...

bu arada 6767 nerdesn canım hadi gel sende katılll..oranje grmemiştir büyük ihtimal 1 hafta düzenli grersen listeye yazar seni de .....kaç kilosun nerelerdesinnnn.....

Öğle: 1 kase mercimek çorbası

Göğsüm ağrıdığından ve öksürüğümden dolayı pekmez yiyorum.
1 çorba kaşığı 32 kaloriymiş.

ögle yemegi yemedim canım istemedi birde tekim evde.

ara yaptım

4 tane yulaflı bisküvi ve sekersiz cay

halsizlik ve uyku halim var bi tuhafim .sekerimi olctum 68 cikti normalmi bu deger?120nin ust sınır oldugunu biliyorum ama dusugu ne bilmiyorum.dusukmu ondanmi boyleyim.bugun cay icmeyecem dedim kendime 1 ks seker katiyorum okadar azaltabildim cm belki iyi gelir dedimnku.cay demledim ara yapiyorun

Ara ogun
1 incir
Yarim elma
Yarim kestane
7 otlu cay
Biraz fazla geldi ama hepsini bi arada yemedim saate bisey ydm

10 kg verdin yani, bravo

yıllarca kilom 57-60 arasıydı yazın çok yiyip 62 yapmışım eylül gibi başladım ara ara dikkat etmeye bakalım göbekten kurulsam başka bir isteğim yok

Öğle: 1 kase mercimek çorbası

Göğsüm ağrıdığından ve öksürüğümden dolayı pekmez yiyorum.
1 çorba kaşığı 32 kaloriymiş.

çok geçmiş olsun lavincim. canım birde 8leri move etmek için ne yapıyorsun sınava 1 ay kaldı hiçbirinin umru diil çok üzülüyorum ya

işten eve gidiceksin ya canım basit olarak makarna mantısı olabilir hazır corba içiyorsa hazır corba yapabilirsin.ben de hiç gitmez hazır corba aklıma bişe gelirse gene yazarım
iyifikir bencede
bende sadece kendime yapiyorum arada hazir corba.ev corbasindan tiksindim yillardir cocuklara yapa yapa.knorun kesme corbasini seviyorum

Maalesef her yıl bu aylar en zor zamanlar oluyor. İçinde çok da okuma isteği olmayan çocuklar çok ciddi dağılmalar yaşıyor, üstelik yanlarında pek çok arkadaşlarını da sürüklüyorlar.

Mesela benim 200 civarı 8. sınıfım var. Hedefi olan öğrencilerim ancak bunların bazıları, diğerleri okul konusunda yıllardan beri gelen temelsiz öğrenciler. Bunlar sınava 1 ay kala birdenbire ilgilenecekler mi? Pek öyle öğrenciye rastlamadım.

İlk kategoride olup son zamanlarda dağılan öğrencileri 2-3 kişilik gruplar halinde çağırıp motive etmeye çalışıyorum. Ancak ikinci kategoriye giren öğrenciler için ne yazık ki etkili olmuyor. Kabul etmeliyiz ki çoğu öğrenci akademik alanda başarılı olamıyor, onlara alternatif yollar sunmak lazım ama eğitim sistemi de buna müsade etmiyor.

Ancak sana tavsiyem, sınıf sınıf bu konuda rehberlik yapmaman, ben yaptım verimli olamadım çünkü. Hedefi büyük olsun, küçük olsun fark etmez sınavı önemseyip sonradan dağılanlara rehberlik yapman.

diyete ilk basladigimda persian zumba yapiyordum leslie bulunca birakmistim.az once kizimla yaptim 8 dk da pilim bitti:)
egzersiz ,yuruyus, leslie derken ust bacak kaslarimi yormusum oturup kalkamiyorum:)

diyete ilk basladigimda persian zumba yapiyordum leslie bulunca birakmistim.az once kizimla yaptim 8 dk da pilim bitti:)
egzersiz ,yuruyus, leslie derken ust bacak kaslarimi yormusum oturup kalkamiyorum:)

youtubede zumba mujer var canım 45 dk ben onu başlattım 7 dk yapabildim ter su içinde kaldım

youtubede zumba mujer var canım 45 dk ben onu başlattım 7 dk yapabildim ter su içinde kaldım

mujer e bakayim ama bu zumba zor is ..yarimsaat yapan varsa helal:) leslie daha yumusak ama zumbanin calistirma gucu daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…