kızlar güncel liste bu ..
Gözden kaçırdıklarım yanlış yazmış olduklarım varsa bildirsin.. Bu gün ço yoğunum..
Bu hafta çok kayıp yok ya yerimizde sayılmış yada az verilmiş.. Kilo alanlara cezamı ne versek bilemedim ki..:26::26::26:
kızlar güncel liste bu ..
Gözden kaçırdıklarım yanlış yazmış olduklarım varsa bildirsin.. Bu gün ço yoğunum..
Bu hafta çok kayıp yok ya yerimizde sayılmış yada az verilmiş.. Kilo alanlara cezamı ne versek bilemedim ki..:26::26::26:
10 kg verdin yani, bravo
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
Göğsüm ağrıdığından ve öksürüğümden dolayı pekmez yiyorum.
1 çorba kaşığı 32 kaloriymiş.
kızlar akşama ne yapsam ki eşim için benm ıspanak var:44:
iyifikir bencedeişten eve gidiceksin ya canım basit olarak makarna mantısı olabilir hazır corba içiyorsa hazır corba yapabilirsin.ben de hiç gitmez hazır corba aklıma bişe gelirse gene yazarım
yıllarca kilom 57-60 arasıydı yazın çok yiyip 62 yapmışımeylül gibi başladım ara ara dikkat etmeye bakalım göbekten kurulsam başka bir isteğim yok
çok geçmiş olsun lavincim. canım birde 8leri move etmek için ne yapıyorsun sınava 1 ay kaldı hiçbirinin umru diilçok üzülüyorum ya
diyete ilk basladigimda persian zumba yapiyordum leslie bulunca birakmistim.az once kizimla yaptim 8 dk da pilim bitti:)
egzersiz ,yuruyus, leslie derken ust bacak kaslarimi yormusum oturup kalkamiyorum:)
youtubede zumba mujer var canım 45 dk ben onu başlattım 7 dk yapabildim ter su içinde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?