:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

sınıf sınıf bi işe yaramıyor grup grup almaya çalışıyorum öğrencim sayım az her bri ile tek tek ilgileniyorum ama olmuyor çocukta bi gram istek olmayınca olmuyor

dağılanları toplamaya çalışıyorum ama ne kadar etkili olurum bilmiyorum.

inş iyi şeyler olur

nesfit 1/2 bardak sutle

aksam esimlede cacik iccem yada salata

mujer e bakayim ama bu zumba zor is ..yarimsaat yapan varsa helal:) leslie daha yumusak ama zumbanin calistirma gucu daha fazla

evet canım ya ben hiç bakmamıştım zumnbaya baya hareketli hertarafıda calıştırıyor bi 5 dk daha yapayım dedim ya öldüm vallahi lesliede ben 10 dk snra anca ısınmaya başlıyordum

evet canım ya ben hiç bakmamıştım zumnbaya baya hareketli hertarafıda calıştırıyor bi 5 dk daha yapayım dedim ya öldüm vallahi lesliede ben 10 dk snra anca ısınmaya başlıyordum

leslie yaparken cok sıkıliyorum ben:) ilk mile zaten isinmaula geciyorm2. mile de terliyorum ama sıkilip birakiyorum iste 4 yapsam cok iyi.
ben leslie 2 mile isinip twist shape biniyorum son egzersizlerimide yapinca su icinde kaliyorum

bugun baya kalori yaktim simfi baldirlarimin acisiyla oturuyorum:)

ablamin kosu banti var bana verdi esim ev kalabalik diye istemedi tasinina aliriz diyor.eliptik bisikleti sordum ona (eskiden bu isi yapiyordu) en iyisi o uyguna bulursak alalim dedi.arkadasimin var ve kullanmiyomus verecekti onuda istemedi
disarda yurumemi istemiyor buralarda kentsel donusum var tinerci it kopuk cok o yuzden istemiyor.
diyet yapmami istemedi sonra kabullendi ama motive etmiyor tan tersi eli kolu dolu geliyor.2 ayda 8. pastamizida cuma aldi hicbirinden yemedim.
dunde arkadaslatimiz cagirdi eve gec geldik yemek yememistik ben.oglumun koftesinden 2 tane yemistim.neyse 9.30 du aksam kodte kuzarttim hazirladim ona yemedim diye oda yemedi kavga ettik(( moralim cok bozuk bosyere kirdik birbirimizi ve diyetime olan tavri beni huzursuz ediyor hatali davranmiyorim demi.kilom 60 falan olsa tamm yapmayim derim balik etli seviyor.ama benim kilom cok
bende ona kirildim eger sen bukadar zayiflamak icin caba gostersen iradeli.olsan ben o kisu bantini rve sokarim gerekirse yatakodasinin ortadinda durur ama sana destek olurum dedim.ben ac geziyorum sadece ac kalmakla olmadigini biliyosun benden iyi biliyosun dedim.twist shape almisti bana ona binince bile kuziyor 200 yapsam.bile cok yaptin yanlis yoldasin diyor(

deryacım eşin senin o 39 kilo halini biliyor ve bence tekrar öyle birşey olacak diye korkuyor onu da anlıyorum seni de ona göre. sağlıklı olsa kilon hiç önemli diil .
üzülme lüfen bence eşin sana değer veriyor

cnm tm tersi bende bugun fazla yapamadım cunku dun cok yorulmuşum kayınvalidemin evini tmzledim gecede kıızım durmadı uykusuzum

ben boyle mutlu degilim cok agladim yakistiramiyorum.bu kiloyu kendime.diyetisyenede karsi ablamlar ikna etti gecen sene gitmistim.beni dusunuyo biliyorum ama diyetisyene gideyim diyorum dr esliginde bilincli vereyim yok onuda istemiyor.ozaman spora agirlik verip dengeli beslensemde yeter diyotum yok eve istemiyormus.bikere evdeki esyanin yetine sekline bakan erkeklerden degilki rahatsiz olsun.ben ona kuzfim.yemeyince bu saatte ac karnina haxirladim.mutfak batti yorgunlugumundami hatri yok ye lutfen dedim cozumu kolay yemek yapma artik yorulmazsin dedi lagi nereye cekti buaksam yermi bilmiyorum moralim cok bozuk hem kilo veremedim hem onla kavgaliyiz ki ustume cok duser aramiz cok iyiydi uzun zamandir tartismiyoduk agir geldi bana sabah opmeden gitti bugunde aramadi

cnm tm tersi bende bugun fazla yapamadım cunku dun cok yorulmuşum kayınvalidemin evini tmzledim gecede kıızım durmadı uykusuzum

gece bizde ayaktaydik 20 aylik cocugun gazi olurmu ya kivrandi durdu birtlayip durdu karni sis semsert gaz ilaci verdim sabaha karsi daldi.yedigide sabah sut yumurta oglen corba aksam yogurtlu pilav .meyve falan da yemez .oglumda korkuyo bizle yatiyo hep yorgun uykusuzum.kiz devam ederse gastroya goturcem.cocuk doktorumuz umursamiyo abarti saniyor

anlıyorum canım aranız bozuk ya duygusallaşmışsın canım ya üzülme tamam mı

anlıyorum canım aranız bozuk ya duygusallaşmışsın canım ya üzülme tamam mı

saol canim dertlesmek iyi geldi .adet donemi yaklasinca zaten duygusallasiyorum ustuste geldi.aksam yemege cagirinca oturmazsa uzayacak bu alttan almakta istemiyorum.oglumda okul cikisi dedesine gitgi orda yemis o da oturmazsa gelmez gibime geliyor.cocuk etkilenmesin diye otururdu.ben ona ne dedim oneye cekti of..
kafani sisirdim ya kusurabakma.

Derya ablacım lütfen canını sıkma.Eşinin muhakkak başka bir sıkıntısı vardır.Ya da gerçekten senin iyiliğini istiyor ama üslubu malesef çok çok yanlış. Onu da en iyi sen tanırsın ve ne yapacağına en iyi sen karar versin.Lütfen üzülme. Diyetisyene gitmeni neden istemiyor anlamadım onu da.Ayrıca bir ayda 8 pasta gerçekten çok fazla,sanki zorla diyeti bozdurmak ister gibi.

2 ayda 8 pasta yine cok tabi.
burda bahsetmistim ben esimle yeni tanistigimda hadtaydim uzun sure tedavi gordum ameliyatlat operasyonlar gecirdim.39 kiloya dusmustum tedavilerden sonra iyilestim.eski gunlere donecegimi dusunuyor sanirim hep kilo vermeme gerek olmadigini soyleyip duruyor az yedigim icin elestiriyor spor yapinca elestiriyor.normalde bi dedigimi iki etmez sartlarini zorlar yapar istedigim gelinligi giyemedim diye 10. senemizde gelinlik alcam diyor okadar romantik.zayiflamama engel olmaya calisiyor.dunku tartismada gerekdiz alinganlik yapti brn yesin diye yoruldum yaptim dedim o baska yone cekti.bakalim gelmesine 1 saat var nolcak

O zaman güzel bir dille ikiniz siniri geçince de konuş ablacım,çünkü gerçekten düşünüyormuş seni eşin ama dediğim gibi izlediği yol yanlış.

O zaman güzel bir dille ikiniz siniri geçince de konuş ablacım,çünkü gerçekten düşünüyormuş seni eşin ama dediğim gibi izlediği yol yanlış.

onun yatismistirda inadi var iste laz damari:) yolu yol degil bende anlatamiyorum.76 kiloyla basladim diyete sanki 38 bedenimde 34 olmak istiyorum abartiyor iste

canım benimde midemde çok gaz oluyorya gögsume dogru sancı vuruyor evi sodasız bırakmıyorum yoksa dayanamıyorum.ben dayanamazken cocuk ne yapsın canımya.benim kızımda 7,5 aylık dişleri çıkıyor ıktane altta cıktı şimdi üsttekileri zorluyor.cocuk buyutmek çok zor gercekten allah yardımcımız olsun cok cok gecmiş olsun:18:

Akşam yemeği
1 tabak pırasa pirinçsiz
2 kaşık barbunya
1 dilim t.b ekmeği
1 kase yoğurt

canım benim eşimde bişe demiyor ama oda vermemi istiyor.şaşırdım demekki kilonu çok belli etmiyorsun canım sen.gercekten ortada hiç bişe yok tartışmak için.birbirinizi kırmyaın oda seninle beraber yemek istiyor demekki.sende bir kaç ay sabret sonra hepberaber yicez gene dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…