canım benimde midemde çok gaz oluyorya gögsume dogru sancı vuruyor evi sodasız bırakmıyorum yoksa dayanamıyorum.ben dayanamazken cocuk ne yapsın canımya.benim kızımda 7,5 aylık dişleri çıkıyor ıktane altta cıktı şimdi üsttekileri zorluyor.cocuk buyutmek çok zor gercektenallah yardımcımız olsun cok cok gecmiş olsun:18:
bende bugun doymuyorum cok acim nesfit tutmadi beni.cacik sisirirde doyarim islh.sen dayanabilcekmisin?kızlar ögle yemegini gec yedigim için akşam yemegi yemicem ara yapıyorum sadece 7 tane badem yiyorum
saol canim evet cok zor. gaziydi, disiydi ,cisiydi derken okul cagi geliyor.sevgileri olmasa kafayi yer insan yeterki hasta olmasinlar ,yaramazliklari bisey degil.ufak cocuk derdini anlatamiyo ici aciyo insanin aglamasina.gaz ilacini bugun hep verdim karni inik simdi.dun resmen gogsuyle birdi yavrumun
kabulde etiyor bide :))Ahh Karadenizliler fena oluyor malesef.
canım benim eşimde bişe demiyor ama oda vermemi istiyor.şaşırdım demekki kilonu çok belli etmiyorsun canım sen.gercekten ortada hiç bişe yok tartışmak için.birbirinizi kırmyaın oda seninle beraber yemek istiyor demekki.sende bir kaç ay sabret sonra hepberaber yicez gene dersin
bende bugun doymuyorum cok acim nesfit tutmadi beni.cacik sisirirde doyarim islh.sen dayanabilcekmisin?
ben evde hep yalnizim vakit gecmiyor tikinmsk istiyorum heptuttum kendimi kizimla azdik hep pilim bitti:)
canım vallahi tutucam kendimi eşim 1 saat snra gelir ozamana kadarda yeşil çay içicem eşime yemek hazırlarkende bişeler kaçırmazsam dahada bişe olmaz çok zorlanırsam belki elma falan yerim:18:
kabulde etiyor bide :))
belli etmez olurmuyum boyum da kisa yani.bana hakaret ette iatahtan kesileyim diyorum hatta kiziyor:)ben aksam yemegimi erken yiyorum o gelince yogurdumu yada salatami ayirip onla yiyorum yalniz birakmiyorum.haftasonu da kahvaltimi gec yapiyorum .gelsinde duruma gore bakacam artik.o kus kalmaz sinir oluyorum benim kusmemede kizar bisey yokmus gibi devam etmek ister.anlamiyor beni cok konustum.diyetime laf etmiyordu seviniyordum bende ama...
bende elma falan kis meyvesi sevmiyorum aralarda yicek bisey bulamiyorum yaz geliyor oyyyoyy erik kiraz kavun namnammmm:))
tutmamiz lazim seyda topic olarak coktuk:)))
trabzon of canim:))canım erkekler hep öyşle dememkki bizimkide hiç bişe olmamış gibi konuşur sen küsmüşsen sarılayım gnlunu alayım yok benim odunda.ama bende arkadaşımdan yuruyuş bandını alsam eve getirsem kızar oda istemez.eşin nereli bu arada.benimki ordulu
aman deme sende bendensin hele napolyon kiraz offff
trabzon of canim:))
ya sorma hatalidir kuserim kustum diye o kuser:)))ama benimki odun degil kiz dal diyelim haha:))))
ayy yaaaa olsa keske:)
ama kurt cok cikiyo diye ayirip yiyorum iskence oluyor .herkes dalga geciyo halime ama cok tirsiyorum bortu bocekten.bide hep beni bulur herkes oyle diyor onlara cikmaz bana cikar:)
ay herturlusunden korkarimçok inceledin için sana çıkıyordur.hele şu hamam böcegi kara fatma varya ayyyy bende ondan cok tıksınıyrm.kız odun derken benimkide dal aslında okadar yedigi şeyler nere gididyor bilmiyrm
him ekmek yok afiyetolsunAksam yemegi
Turlu
Ve corba
ay herturlusunden korkarim
kiz dal derken huy anlaminda demistim:)))))))benimki benle ayni nerdeyse75 kio:)
suprizi sever ama beceremez o yuzden dal dedim.ince dusuncelidir supriz yapmaya calirken eline yuzune bulastirir buraya topic acsam yikilir okadar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?