:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar ögle yemegini gec yedigim için akşam yemegi yemicem ara yapıyorum sadece 7 tane badem yiyorum

saol canim evet cok zor. gaziydi, disiydi ,cisiydi derken okul cagi geliyor.sevgileri olmasa kafayi yer insan yeterki hasta olmasinlar ,yaramazliklari bisey degil.ufak cocuk derdini anlatamiyo ici aciyo insanin aglamasina.gaz ilacini bugun hep verdim karni inik simdi.dun resmen gogsuyle birdi yavrumun

kızlar ögle yemegini gec yedigim için akşam yemegi yemicem ara yapıyorum sadece 7 tane badem yiyorum
bende bugun doymuyorum cok acim nesfit tutmadi beni.cacik sisirirde doyarim islh.sen dayanabilcekmisin?
ben evde hep yalnizim vakit gecmiyor tikinmsk istiyorum heptuttum kendimi kizimla azdik hep pilim bitti:)

gaz işi zor canım.gercekten sevgileri olmasa kafayı yer insan.benim cimcimede daha simdi uyudu çok huysuzdu bugun evdede bişe yapamadım birde yorgunluk var hiç yerimden kalkamıyrm bugun

Ahh Karadenizliler fena oluyor malesef.
kabulde etiyor bide :))

belli etmez olurmuyum boyum da kisa yani.bana hakaret ette iatahtan kesileyim diyorum hatta kiziyor:)ben aksam yemegimi erken yiyorum o gelince yogurdumu yada salatami ayirip onla yiyorum yalniz birakmiyorum.haftasonu da kahvaltimi gec yapiyorum .gelsinde duruma gore bakacam artik.o kus kalmaz sinir oluyorum benim kusmemede kizar bisey yokmus gibi devam etmek ister.anlamiyor beni cok konustum.diyetime laf etmiyordu seviniyordum bende ama...

bende bugun doymuyorum cok acim nesfit tutmadi beni.cacik sisirirde doyarim islh.sen dayanabilcekmisin?
ben evde hep yalnizim vakit gecmiyor tikinmsk istiyorum heptuttum kendimi kizimla azdik hep pilim bitti:)

canım vallahi tutucam kendimi eşim 1 saat snra gelir ozamana kadarda yeşil çay içicem eşime yemek hazırlarkende bişeler kaçırmazsam dahada bişe olmaz çok zorlanırsam belki elma falan yerim:18:

canım vallahi tutucam kendimi eşim 1 saat snra gelir ozamana kadarda yeşil çay içicem eşime yemek hazırlarkende bişeler kaçırmazsam dahada bişe olmaz çok zorlanırsam belki elma falan yerim:18:

bende elma falan kis meyvesi sevmiyorum aralarda yicek bisey bulamiyorum yaz geliyor oyyyoyy erik kiraz kavun namnammmm:))
tutmamiz lazim seyda topic olarak coktuk:)))

canım erkekler hep öyşle dememkki bizimkide hiç bişe olmamış gibi konuşur sen küsmüşsen sarılayım gnlunu alayım yok benim odunda.ama bende arkadaşımdan yuruyuş bandını alsam eve getirsem kızar oda istemez.eşin nereli bu arada.benimki ordulu

kizlar spordan sonra kas agrisina ne iyi gelir?cok yuklendim sanirim egilip kalkamiyotum baldirim cok kotu durumda

trabzon of canim:))
ya sorma hatalidir kuserim kustum diye o kuser:)))ama benimki odun degil kiz dal diyelim haha:))))

aman deme sende bendensin hele napolyon kiraz offff

ayy yaaaa olsa keske:)
ama kurt cok cikiyo diye ayirip yiyorum iskence oluyor .herkes dalga geciyo halime ama cok tirsiyorum bortu bocekten.bide hep beni bulur herkes oyle diyor onlara cikmaz bana cikar:)

çok inceledin için sana çıkıyordur.hele şu hamam böcegi kara fatma varya ayyyy bende ondan cok tıksınıyrm.kız odun derken benimkide dal aslında okadar yedigi şeyler nere gididyor bilmiyrm

çok inceledin için sana çıkıyordur.hele şu hamam böcegi kara fatma varya ayyyy bende ondan cok tıksınıyrm.kız odun derken benimkide dal aslında okadar yedigi şeyler nere gididyor bilmiyrm
ay herturlusunden korkarim

kiz dal derken huy anlaminda demistim:)))))))benimki benle ayni nerdeyse75 kio:)

suprizi sever ama beceremez o yuzden dal dedim.ince dusuncelidir supriz yapmaya calirken eline yuzune bulastirir buraya topic acsam yikilir okadar:))

ay herturlusunden korkarim

kiz dal derken huy anlaminda demistim:)))))))benimki benle ayni nerdeyse75 kio:)

canım benimkinin boyu 1.80 yakın kilosuda 79 bide bana diyoki bana yakınsın ben erkek oldugum halde diyo.vallahi deryacıgım inan şaşırıyorum nere gidiyor yedikleri.dün akşam markete girdik 1 kutu kek.bir kutu kremalı bisküvi didiler meyvesuları cipsiler neler neler aldı.gece kalkınca yiyo bide onları uykudan uyanıyo gece 3 veya 4de yıyo ama neresine gidiyor blmyrm

suprizi sever ama beceremez o yuzden dal dedim.ince dusuncelidir supriz yapmaya calirken eline yuzune bulastirir buraya topic acsam yikilir okadar:))

yok canım yaa benimkinde öyle şeyler yok benimlki harbiden odun vallahi yapmaz bide onada yapılmasını istemez

7 otlu cayımı içiyrm
bel inceltme hareketi yaptım tektaraflı 100 tane eger cift tarafı sayarsak 200 oluyor

deryacıgım yarın görüşürüz benim adam geldi yemek falan derken yatma saati gelir.herkese iyi akşamlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…