:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

dene mutlaka canım.. ben akşam eve gider gitmez leslie yaptım .akşam olan uyuduktan sonra baktık tv de bişey yok eşim nette dalınca dedim bende spor yapayım açtım tv den ohh bi başladım yaptım....gerçekten süper ben o şekilde daha çok seviyorum egzersizi.. çok önceleri plates de yapıyordum onuda çok seviyorum ama bu daha etkili bişey...

oglen ki yemegim dun aksamdn kalan
3 kasik kabak
l kasik mkrna
1 dilim ekmek

2 kasik yogurt ve 1 litre su

anlstik ins bi daha yok

canım yolun uzun ve bi şekilde toparlaman lazım bir ekmek yesende yemesen de emin ol ki çok bişey farketmiyo doyma kapasiten de dene bak anlarsın..yerine 1 kaşık daha makarna yiyebilirdin makarna durum buğdayından ekmek beyaz undan yapılıyo sonuçta..

bende ara öğünümü yedim

4 adet form bisküvü.
1 fincan limonlu çay..

Ara öğümü yedim :)

Çocuklar meyve tabağı istedi bende onlara hazırlarken yaptım ara öğünümü

1 dilim armut
1 dilim elma
1 yuvarlak dilim kivi

Ara öğümü yedim :)

Çocuklar meyve tabağı istedi bende onlara hazırlarken yaptım ara öğünümü

1 dilim armut
1 dilim elma
1 yuvarlak dilim kivi
çok güzel meyveler..kivi sabahları aç karnına yenince bağırsakları çok güzel çalıştırıyor.

bende ara öğünümü yedim

4 adet form bisküvü.
1 fincan limonlu çay..

ya şu tadı tuzu olmayan https://www.google.com.tr/search?q=...MKu2u7Aa93IHgBA&ved=0CCYQsAQ&biw=1366&bih=596 bunlar işte.içinden 2 adet yedim..

kızlar ara öğünler iyii be akşam yememeyi düşünüyorum en azından yoğurt ve hoşaf yerim belki..
gider gitmez sporumu da yapcam inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…