:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

2mil yaptim 10 dk yag yakici egzersiz var ondan sadece 7 dk yapabildm kuzucuklrim izin vermedi

Akşam yemeğim:
1 kabak dolması+5 sarma
2-3 kaşık yoğurt

Eşime mısır patlattım, bir avuç kadar kaçamak yaptım valla

akaşam

ezo gelin çorba
biraz kereviz
birz fasülye
bol salata

yoğurt

sagol cnm 5 tane patates kizartmasi yedgimi yazmamisim o daha kotu.ekmek yemem aksamlari

bende gunluk 3 dilim ekmek hakki veriyorum aksamlari mumkun oldugunca yemiyorum ekmek.arada sirada olur okadar patates insaniz nefsimiz ac :)

tekrar olmus :)

Son düzenleme:
2mil yaptim 10 dk yag yakici egzersiz var ondan sadece 7 dk yapabildm kuzucuklrim izin vermedi

sabahlari bende bi hevesle sporumu yapayim diyorum benim yaramaz rahat vermiyor:)zumbayi sevdi dans ediyor, onla oynadigimi saniyor guluyor:)ay bide yerde yaptigim kopru bacak hareketlerini babasina gosteriyo yapiyor:))1.5 yasinda form tutmaya basladi:)

aynisi vslla gece kalkip baklava yiyor oburum benim :) Allahtan almiyolar 100 kg olurlardi valla:)
yok canım yaa benimkinde öyle şeyler yok benimlki harbiden odun vallahi yapmaz bide onada yapılmasını istemez
kenfi yapmak istemedigi icindir:)fazlasi bayiyo ama bi ara cikarken siir yazardi hicc sevmem okurdu bide bana bayilasim gelirdi.en don soyledim ben srvmiyorum diye dogal olup 1 cumleyle beni daha cok mutlu edersin dedim anladi Allahtan sitem etmedi.ben olsam.burnundan getirirdim :))
deryacıgım yarın görüşürüz benim adam geldi yemek falan derken yatma saati gelir.herkese iyi akşamlar diliyorum
ay canim bende gec girdim zaten simdi gordum sabah okursun artik:)

Aynen valla benmkilerde oyle
Aslinda yapabilseydin sabh yapiln spor daha etkili

Günaydınlarrrrr

Maalesef gece boyu uyuyamadım, şimdi de işe geldim. Çok zorladı bu hastalık beni:2:

Sabah:Corn Flakes+ Süt

Yanımda da muz getirdim, ara öğün olarak.

Günaydınlarrrrr

Maalesef gece boyu uyuyamadım, şimdi de işe geldim. Çok zorladı bu hastalık beni:2:

Sabah:Corn Flakes+ Süt

Yanımda da muz getirdim, ara öğün olarak.

canım rapor alsaydın keşke bir kaç günlük

günaydınlar

1 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 dilim peynir
bitki çayı

canım rapor alsaydın keşke bir kaç günlük

Limonum hastalık çok garip, birden bastırıyor.
Dün göğsüm ve sırtım çok ağrıdı, kulaklarım da yeni başladı. Bu yıl 3. defa hasta oluyorum, doktora her gidişimde grip ilacı yazıp yolluyor. Ben de geçen hastalığımdan kalan grip ilacını içiyorum evde. Dün velileri çağırmıştım, o yüzden hasta da olsam geldim. Artık rapor almam.

anladım tatlım başka dokora git derim eğer norml bir grip değilse. o zaman veli grüşmelerini halledip evrak işi yap yüklenme kendine.

anladım tatlım başka dokora git derim eğer norml bir grip değilse. o zaman veli grüşmelerini halledip evrak işi yap yüklenme kendine.

Sınıf imkansız sesim çıkmıyor Göğüs ağrım devam ederse gideceğim uzman bir doktora. Şimdilik iyiyim düne göre. Bakalım.

kızlar günaydın kahvaltı menüm güleceksiniz ama 1 kase sütlaç başkada bişey yok :)))

günaydın kızlar...
geçmiş olsun LAVİN cim ..
dün yazamadım yedikelrimi..

öğlen...2 lahmacun salata. m .suyu.
azcık kadayıf tatlsıı.

akşam yarım muz ...

50 mekik
sayamadım ama bayaa squat..
ve uyduruk hareketler..

bu sabah kahvaltıyı arkadaş getirecekti hanım da getire getrie açma getirmiş geç kalmış diye.. ondan yedim biraz ve çay.
bu sabahta bayaa hareket falan yaptım 30 tane de mekik..

afiyet olsun canım çok güzel güne sporla başladın zinde hissedersin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…