sagol cnm 5 tane patates kizartmasi yedgimi yazmamisim o daha kotu.ekmek yemem aksamlarihim ekmek yok afiyetolsunAksam yemegi
Turlu
Ve corba
sagol cnm 5 tane patates kizartmasi yedgimi yazmamisim o daha kotu.ekmek yemem aksamlari
2mil yaptim 10 dk yag yakici egzersiz var ondan sadece 7 dk yapabildm kuzucuklrim izin vermedi
aynisi vslla gece kalkip baklava yiyor oburum benim :) Allahtan almiyolar 100 kg olurlardi valla:)
canım benimkinin boyu 1.80 yakın kilosuda 79 bide bana diyoki bana yakınsın ben erkek oldugum halde diyo.vallahi deryacıgım inan şaşırıyorum nere gidiyor yedikleri.dün akşam markete girdik 1 kutu kek.bir kutu kremalı bisküvi didiler meyvesuları cipsiler neler neler aldı.gece kalkınca yiyo bide onları uykudan uyanıyo gece 3 veya 4de yıyo ama neresine gidiyor blmyrm
kenfi yapmak istemedigi icindir:)fazlasi bayiyo ama bi ara cikarken siir yazardi hicc sevmem okurdu bide bana bayilasim gelirdi.en don soyledim ben srvmiyorum diye dogal olup 1 cumleyle beni daha cok mutlu edersin dedim anladi Allahtan sitem etmedi.ben olsam.burnundan getirirdim :))yok canım yaa benimkinde öyle şeyler yok benimlki harbiden odun vallahi yapmaz bide onada yapılmasını istemez
ay canim bende gec girdim zaten simdi gordum sabah okursun artik:)deryacıgım yarın görüşürüz benim adam geldi yemek falan derken yatma saati gelir.herkese iyi akşamlar diliyorum
Günaydınlarrrrr
Maalesef gece boyu uyuyamadım, şimdi de işe geldim. Çok zorladı bu hastalık beni:2:
Sabah:Corn Flakes+ Süt
Yanımda da muz getirdim, ara öğün olarak.
canım rapor alsaydın keşke bir kaç günlük
Limonum hastalık çok garip, birden bastırıyor.
Dün göğsüm ve sırtım çok ağrıdı, kulaklarım da yeni başladı. Bu yıl 3. defa hasta oluyorum, doktora her gidişimde grip ilacı yazıp yolluyor. Ben de geçen hastalığımdan kalan grip ilacını içiyorum evde. Dün velileri çağırmıştım, o yüzden hasta da olsam geldim. Artık rapor almam.
anladım tatlım başka dokora git derim eğer norml bir grip değilse. o zaman veli grüşmelerini halledip evrak işi yap yüklenme kendine.
Sınıf imkansız sesim çıkmıyorGöğüs ağrım devam ederse gideceğim uzman bir doktora. Şimdilik iyiyim düne göre. Bakalım.
afiyet olsun canım çok güzel güne sporla başladın zinde hissedersin kendinigünaydın kızlar...
geçmiş olsun LAVİN cim ..
dün yazamadım yedikelrimi..
öğlen...2 lahmacun salata. m .suyu.
azcık kadayıf tatlsıı.
akşam yarım muz ...
50 mekik
sayamadım ama bayaa squat..
ve uyduruk hareketler..
bu sabah kahvaltıyı arkadaş getirecekti hanım da getire getrie açma getirmiş geç kalmış diye.. ondan yedim biraz ve çay.
bu sabahta bayaa hareket falan yaptım 30 tane de mekik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?