- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
günaydın kızlar...
geçmiş olsun LAVİN cim ..
dün yazamadım yedikelrimi..
öğlen...2 lahmacun salata. m .suyu.
azcık kadayıf tatlsıı.
akşam yarım muz ...
50 mekik
sayamadım ama bayaa squat..
ve uyduruk hareketler..
bu sabah kahvaltıyı arkadaş getirecekti hanım da getire getrie açma getirmiş geç kalmış diye.. ondan yedim biraz ve çay.
bu sabahta bayaa hareket falan yaptım 30 tane de mekik..
kızlar günaydın kahvaltı menüm güleceksiniz ama 1 kase sütlaç başkada bişey yok :)))
Limonum hastalık çok garip, birden bastırıyor.
Dün göğsüm ve sırtım çok ağrıdı, kulaklarım da yeni başladı. Bu yıl 3. defa hasta oluyorum, doktora her gidişimde grip ilacı yazıp yolluyor. Ben de geçen hastalığımdan kalan grip ilacını içiyorum evde. Dün velileri çağırmıştım, o yüzden hasta da olsam geldim. Artık rapor almam.
haftasonu yediklermi yeni yeni sindiriyorum valla.....kızlar neden se bi kaç gndür yediklerimi yazasım yok sohbet daha iyi geliyo bana...dün ii dikkat ettm ve 1,5 litrelik şişe alıp suyumu ona koyuyorum artık 2 litre su içtim dün uzun süre sonra...
1 çay bardağı süt içtim şimdi..
ev yne dandini....evleri toparlayıp çamaşır katlıcam ütüm de var ama yarın yaparım inşalllah....
iki komşumu çağırcam bu gn geçen misafirden kalanları buzluğa atmıştım onları ikram ederm bide mercimekli köfte yapcam...
akşama kuru fasulye yapcam dün patates pişirmiştim...
karbonhidrattan gdiyorum ama ne pişircemi şaştım iyice bu gnlerde yaz gelince ...çorba salata bile yetiyo bazen....
Gunaydin hatunlar
65 dk sporumu yaptim
Yesil cayimi ictim
Kahvaltim ....
1 yumurta
1 dilim ekmk
1 dilimden az peynir cunku bnm lihgt peynirm bitmis
Ve biraz da maydanoz yiycm
deryacım eşinle naptın akşam düzelttinz mi arayı....erkekler bazen anlaşılmıyo valla ayarlarıyla oynamak gerek bazen ama işte ayar düğmeleri de yok bunların hehehe.....sen diyetne devam et abartmadan çok sıkma madem ama kendn mutlu olmadan kimseyi mutlu edemezsin önce kendini düşüncen u dünyada ama biz eş ve anne olunca yapamıyoruz maalseff....
Gunaydin hatunlar
65 dk sporumu yaptim
Yesil cayimi ictim
Kahvaltim ....
1 yumurta
1 dilim ekmk
deryacım eşinle naptın akşam düzelttinz mi arayı....erkekler bazen anlaşılmıyo valla ayarlarıyla oynamak gerek bazen ama işte ayar düğmeleri de yok bunların hehehe.....sen diyetne devam et abartmadan çok sıkma madem ama kendn mutlu olmadan kimseyi mutlu edemezsin önce kendini düşüncen u dünyada ama biz eş ve anne olunca yapamıyoruz maalseff....
afiyet olsun canım..yeşil kahveyi nerden aldın kız..günaydın arkadaşlar..nasılsınız bakayım..
dün akşam menüm:
1 adet lahmacun,
sabah kahvaltım:
1 fincan yeşil kahve,
1 haş.yumurta,
az peynir,
3 zeytin ve 1 dilim çav.ekmeği.
hep sohbet hem diyett tadından yenmezzzz....valla misafir surumu hep gerer beni napıcam ne edicem tezmilik falan çocuk yokken sorun değildi de şimdi çok tırsıyorum...gerçi çalışınca gelen giden de olmuyo ...haftasonu yediklermi yeni yeni sindiriyorum valla.....kızlar neden se bi kaç gndür yediklerimi yazasım yok sohbet daha iyi geliyo bana...dün ii dikkat ettm ve 1,5 litrelik şişe alıp suyumu ona koyuyorum artık 2 litre su içtim dün uzun süre sonra...
1 çay bardağı süt içtim şimdi..
ev yne dandini....evleri toparlayıp çamaşır katlıcam ütüm de var ama yarın yaparım inşalllah....
iki komşumu çağırcam bu gn geçen misafirden kalanları buzluğa atmıştım onları ikram ederm bide mercimekli köfte yapcam...
akşama kuru fasulye yapcam dün patates pişirmiştim...
karbonhidrattan gdiyorum ama ne pişircemi şaştım iyice bu gnlerde yaz gelince ...çorba salata bile yetiyo bazen....
canım maşallahh sana..Gunaydin hatunlar
65 dk sporumu yaptim
Yesil cayimi ictim
Kahvaltim ....
1 yumurta
1 dilim ekmk
afiyet olsun cimcime yesli kahveye baslmissin etkisi var mi
oranje gobek icin biberiye yagi surup strecliyorsn cok faydasi var diyorlarda bi topikte okudm ben deniycm esim ck izn vermiyr saglikli bir sey degil diyo ama ben yinede deniycm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?