:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Teşekkür ederim canım

Menün de çok güzel, spor menün de:) Maşallah

kızlar günaydın kahvaltı menüm güleceksiniz ama 1 kase sütlaç başkada bişey yok :)))

afiyet olssuunn..ben dyete grmeden önce kahvaltı dye neler yerdim bi sölesemm var yaa.......

lavin geçmiş olsun canım ya çalışırken de ne zordur kim bilir rabbim yardımcın olsun....
usriyusra idolumsn ya bravo valla yediklern ve sporuna maaşallah dyorum mükafatını da alıyosun her hafta veriyosun valla 100 gr bile versenz sevnin diyo diyetisyenler....

deryacım eşinle naptın akşam düzelttinz mi arayı....erkekler bazen anlaşılmıyo valla ayarlarıyla oynamak gerek bazen ama işte ayar düğmeleri de yok bunların hehehe.....sen diyetne devam et abartmadan çok sıkma madem ama kendn mutlu olmadan kimseyi mutlu edemezsin önce kendini düşüncen u dünyada ama biz eş ve anne olunca yapamıyoruz maalseff....

gecmisolsun.gribin en iyi ilaci ihlamur+zencefil ve dinlenmek ama calistigin icin uzun surer .

gunaydinn kizlar
kahvaltim
cay
1 dilim esmer ekmek
az beyaz peynir
az kasar peynir
3 zeytin

günaydın arkadaşlar..nasılsınız bakayım..
dün akşam menüm:
1 adet lahmacun,
sabah kahvaltım:
1 fincan yeşil kahve,
1 haş.yumurta,
az peynir,
3 zeytin ve 1 dilim çav.ekmeği.

haftasonu yediklermi yeni yeni sindiriyorum valla.....kızlar neden se bi kaç gndür yediklerimi yazasım yok sohbet daha iyi geliyo bana...dün ii dikkat ettm ve 1,5 litrelik şişe alıp suyumu ona koyuyorum artık 2 litre su içtim dün uzun süre sonra...

1 çay bardağı süt içtim şimdi..

ev yne dandini....evleri toparlayıp çamaşır katlıcam ütüm de var ama yarın yaparım inşalllah....

iki komşumu çağırcam bu gn geçen misafirden kalanları buzluğa atmıştım onları ikram ederm bide mercimekli köfte yapcam...

akşama kuru fasulye yapcam dün patates pişirmiştim...

karbonhidrattan gdiyorum ama ne pişircemi şaştım iyice bu gnlerde yaz gelince ...çorba salata bile yetiyo bazen....

deryacım eşinle naptın akşam düzelttinz mi arayı....erkekler bazen anlaşılmıyo valla ayarlarıyla oynamak gerek bazen ama işte ayar düğmeleri de yok bunların hehehe.....sen diyetne devam et abartmadan çok sıkma madem ama kendn mutlu olmadan kimseyi mutlu edemezsin önce kendini düşüncen u dünyada ama biz eş ve anne olunca yapamıyoruz maalseff....[/QUOTE]

canim aksam geldi isyerinde eleman yokmus bi dra malzeme birakilcakmis biz anadolu yakasindayiz avrupaya gecti iceri girmeden.gorumcem vardi bisey diyemedim.dondu yorgundu yemegini hazirladim oyle naptin nettin konustuk.o zaten kus durmaz ve en sevmedigim huyu konusmaz o konu kapanir konusmadan cozumlenmez bi zaman sonra tekrar acilir iste.degismeyince oyle kabul eymek zorunda kaldim.9 sene doldu tanisali 14 sene oldu napim :))
ben ona hep diyorum ben mutlu olmayincs ne seni ne cocuklari mutlu edemem.ben bayanim erkekler icin dis gorunus onemli degildir kasimin bir telini yanlis alsam onu sorun ederim benimde senin gibi rahat olmami bekleme ben bayanim sen erkek diyorum.verdigi cevap sen millet neler giyiyor senin kilonmu var etrafina bakmiyomusun...bugin tartildim.yine fazlayim kabizligida dun hallettim.ama noluyor anlamadimsivilceler cikmis sakaklarimda adet donemindeyim sanitim gunumu yazmadim hatirlamiyorum.umatim adettendir cok pis canim sıkildi

bence yaz canim naptini anlarsin.ev isi nankor bende camasirdan biktim bitmiyo bi yandan kurutma mskinesi bi yandan ip doluyor utaniyorum asmaya artik millet diyecekki ne pasakli bunlar:)
yemek konusunda her kadinin sikayeti bu ne yapsam bide diyetimize uygun olmasi lazim cocuklar bi yandan zor valla

Gunaydin hatunlar
65 dk sporumu yaptim
Yesil cayimi ictim
Kahvaltim ....
1 yumurta
1 dilim ekmk
1 dilimden az peynir cunku bnm lihgt peynirm bitmis
Ve biraz da maydanoz yiycm

Gunaydin hatunlar
65 dk sporumu yaptim
Yesil cayimi ictim
Kahvaltim ....
1 yumurta
1 dilim ekmk

vayyy spor yapilmis bile masallahh

kizim uyanmadan leslie yapayim bende gorusurus kizlar

canim aksam geldi isyerinde eleman yokmus bi dra malzeme birakilcakmis biz anadolu yakasindayiz avrupaya gecti iceri girmeden.gorumcem vardi bisey diyemedim.dondu yorgundu yemegini hazirladim oyle naptin nettin konustuk.o zaten kus durmaz ve en sevmedigim huyu konusmaz o konu kapanir konusmadan cozumlenmez bi zaman sonra tekrar acilir iste.degismeyince oyle kabul eymek zorunda kaldim.9 sene doldu tanisali 14 sene oldu napim :))
ben ona hep diyorum ben mutlu olmayincs ne seni ne cocuklari mutlu edemem.ben bayanim erkekler icin dis gorunus onemli degildir kasimin bir telini yanlis alsam onu sorun ederim benimde senin gibi rahat olmami bekleme ben bayanim sen erkek diyorum.verdigi cevap sen millet neler giyiyor senin kilonmu var etrafina bakmiyomusun...bugin tartildim.yine fazlayim kabizligida dun hallettim.ama noluyor anlamadimsivilceler cikmis sakaklarimda adet donemindeyim sanitim gunumu yazmadim hatirlamiyorum.umatim adettendir cok pis canim sıkildi[/QUOTE]
eh erkek milleti bizim kadar ince fikirli değil tabi ammaannn boşver sende madem...gerçi bende senn gbiyimdir ama naplaım bizde braz rahat olalım dmi..

sters kesn adet tendir bende de acayp sitres sinir yapar adet ama açık hava iyi gelir kızını da al dolaş derim...
Gunaydin hatunlar
65 dk sporumu yaptim
Yesil cayimi ictim
Kahvaltim ....
1 yumurta
1 dilim ekmk

braavvooo spora da kahvaltıya da canm ya.. ne gzeell...

ben ona hep diyorum ben mutlu olmayincs ne seni ne cocuklari mutlu edemem.ben bayanim erkekler icin dis gorunus onemli degildir kasimin bir telini yanlis alsam onu sorun ederim benimde senin gibi rahat olmami bekleme ben bayanim sen erkek diyorum.verdigi cevap sen millet neler giyiyor senin kilonmu var etrafina bakmiyomusun...bugin tartildim.yine fazlayim kabizligida dun hallettim.ama noluyor anlamadimsivilceler cikmis sakaklarimda adet donemindeyim sanitim gunumu yazmadim hatirlamiyorum.umatim adettendir cok pis canim sıkildi[/QUOTE]

canım moralini bozma ama bende de adet döneminde gerinlik hat safada oluyo canım benm yaa

günaydın arkadaşlar..nasılsınız bakayım..
dün akşam menüm:
1 adet lahmacun,
sabah kahvaltım:
1 fincan yeşil kahve,
1 haş.yumurta,
az peynir,
3 zeytin ve 1 dilim çav.ekmeği.
afiyet olsun canım..yeşil kahveyi nerden aldın kız..
hep sohbet hem diyett tadından yenmezzzz....valla misafir surumu hep gerer beni napıcam ne edicem tezmilik falan çocuk yokken sorun değildi de şimdi çok tırsıyorum...gerçi çalışınca gelen giden de olmuyo ...
Gunaydin hatunlar
65 dk sporumu yaptim
Yesil cayimi ictim
Kahvaltim ....
1 yumurta
1 dilim ekmk
canım maşallahh sana..

farkettim de benim göbeğim çıkmış gene ama tartıda aynıyım.. ve pantolonlarım gittikçe bolarıyo sanırım göbekten aldım ama alt bölgeden gitti .. ilk başlarda protein agırlıklı beslenirken göbeğim yanlarım baya incelmişti.. şimdide çok yok ama ilk zamanlara göre göbeğim daha belirgin..

[sıze=2]bildirilerde eksik var kızlar bildiri vermeyen özelden de yazsın bana ekleyeyim listeye...[/sıze]

sekiz şubatta doğum yaptım bebeğim ikinci ayına girecekMalum doğumdan sonra kilo problemim olduşu an 80 kiloyum eski kilom 65di ama ben hedefi yakın tutmak istiyorum 75 kilo olmak istiyorum. Kendimi begenmezsem vermeyede devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…