:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın kızlar lavin geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende de bu ara bir uyku hali hakim dün yemekten sonra evi toplayıp spor yapcaktım biraz dinleneyim dedim uyuyakalmışım eskiden 20 dk uyur uyanırdım dün tam 2 saat uyumuşum ve yatağıma zor gittim eşim diyetten böyle oldun bişey yemiyosunki diyip duruyo ama yiyorum ben hatta burdakilerin çoğuna göre fazla yiyomuşum gibi geliyor:26::26::26: dün uyuyunca hiç bir şey yapamadım bugün k.vler gelecek bir kaç gün kalacaklar ev dandini
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
2 kayısı
1 domates
1 kk peynir
1 dilim t.b ekmeği
1 fincan şekersiz çay

[/QUOTE]
eh erkek milleti bizim kadar ince fikirli değil tabi ammaannn boşver sende madem...gerçi bende senn gbiyimdir ama naplaım bizde braz rahat olalım dmi..

sters kesn adet tendir bende de acayp sitres sinir yapar adet ama açık hava iyi gelir kızını da al dolaş [/QUOTE]
agrisi ayri ,stresi ayri nebicim sey ya insanin pisikolojisi degisiyor.bugun oglumun okuluna gitcem .kizimi kvalideye birakcam once .bebek termosum var pnu goturcem okulda sevdigim bi arkadasim var parkta kahve icip dertlescez iyi gelcektir.

canım moralini bozma ama bende de adet döneminde gerinlik hat safada oluyo canım benm yaa [/QUOTE]

olana kadar idare etmem lazim kendimi.adet donemimde gorumcem ben senle disari cikmam kafayi yemedim herkese satasiyosun diyor:))
okula gitcem kimseyle atismam islh.:)

hosgeldin..hedefin az verirson devamida gelir islh.

esin hakli canim diyetten.sanirim tanlis yaptigimiz birseyler var.bikacgundur bende oyleyim uyku hali yorgunluk sanki enerjimi almislar icim bos gibi.seker olcme aleti var olctum 68 cikti 120 yukse sinir ama tok luk dusuk seker degerini bilmiyorum.cay ictim az sekerli bitanede cicibebe yedim birden acildim olctum sekerimi 85cikti

bu arada leslie 1 mile sonunda kizim uyandi tamda isinmistim kotu oldu.ogleden sonra belediye parkinda aletlere bincem.aslinda hergun gitmek istiyorum ama issiz yer hep serseri dolu tek gitmeye cekiniyorum

oranje gobek icin biberiye yagi surup strecliyorsn cok faydasi var diyorlarda bi topikte okudm ben deniycm esim ck izn vermiyr saglikli bir sey degil diyo ama ben yinede deniycm

yok canım yaa bende istemiyom uğraşamam da öyle şeylerle.. dikkat etsem bol mekikle gidiyo aslında ama bu aralar saldım kendimi ondan sanırım.. ama dikakt edicem mekiği bırakmadığım zmaan sorun yok..

yemeğe kadar çok yorgun olmuyorum yemekten sonra bastırıyo uyku sanırsın ağır şeyler yedim araştırmam lazım aslında ama doktora gitmeyi de hiç sevmem

gunaydın kızlar

bu sabah 6da uyandım o saattir ayaktayım kızımı banyo ettirdim mamasını yedirdim uyuttum

saat 8 de 2 tane yulaflı bisküvi

ve şimdide kahvaltımı yapıcam

2 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar peyniri
1 salatalık
1 domates
bi kaçtanede marul

canım benim burda dergahtaki kahvecilerden aldım tane olarakta vardı ben çektirip aldım.kilosu 15 tl dedi 5 tl lik denemk için aladım ama 2 gündür kullanıyorum bağırsaklarım hareketlendi wc ye ne denediysem çıkamıyordum ama şimdi günde 2 defa çıkıyorum bakalım kullanıp etkisi görelim...
afiyet olsun cimcime yesli kahveye baslmissin etkisi var mi
canım benim azda olsa etki yaptı normalde benim kabızlık problemim var ama bunu pazardan beri içiyorum gayet güzel günde mutlaka 1-2 defa çıkıyorum wc ye.

yok canım yaa bende istemiyom uğraşamam da öyle şeylerle.. dikkat etsem bol mekikle gidiyo aslında ama bu aralar saldım kendimi ondan sanırım.. ama dikakt edicem mekiği bırakmadığım zmaan sorun yok..

canım bildirim yanlış yazılmı8ş da tabloya 56.1 olacaktı

güzel arkadaşım omlet olarak yediğin için 1 yumurta yesen yeterliydi ayrıca kaşarda yemissin çünkü diğer peynirlere oranla daha kalorili çünkü..

Ara ogunm
7 otlu cay
Cnm birden tatli istedi
1 cay kasigi tahinpekmz yedim cok dgil 20 klri

okulda piknik vardı ara öğünle öğle yemeği karıştı
1 tane peynirli poğaça(sıcak sıcak dayanamadım)
5-6 tane sarma yedim

kızlar öğlen ki menüm salçalı makarna 1 tabk yanında ayran tabağım küçüktü 3 çatal anca gelir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…