- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
sekiz şubatta doğum yaptım bebeğim ikinci ayına girecekMalum doğumdan sonra kilo problemim oldu şu an 80 kiloyum eski kilom 65di ama ben hedefi yakın tutmak istiyorum 75 kilo olmak istiyorum. Kendimi begenmezsem vermeyede devam ederim.
günaydın kızlar lavin geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende de bu ara bir uyku hali hakim dün yemekten sonra evi toplayıp spor yapcaktım biraz dinleneyim dedim uyuyakalmışım eskiden 20 dk uyur uyanırdım dün tam 2 saat uyumuşum ve yatağıma zor gittim eşim diyetten böyle oldun bişey yemiyosunki diyip duruyo ama yiyorum ben hatta burdakilerin çoğuna göre fazla yiyomuşum gibi geliyor:26::26::26: dün uyuyunca hiç bir şey yapamadım bugün k.vler gelecek bir kaç gün kalacaklar ev dandini
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su
2 kayısı
1 domates
1 kk peynir
1 dilim t.b ekmeği
1 fincan şekersiz çay
oranje gobek icin biberiye yagi surup strecliyorsn cok faydasi var diyorlarda bi topikte okudm ben deniycm esim ck izn vermiyr saglikli bir sey degil diyo ama ben yinede deniycm
esin hakli canim diyetten.sanirim tanlis yaptigimiz birseyler var.bikacgundur bende oyleyim uyku hali yorgunluk sanki enerjimi almislar icim bos gibi.seker olcme aleti var olctum 68 cikti 120 yukse sinir ama tok luk dusuk seker degerini bilmiyorum.cay ictim az sekerli bitanede cicibebe yedim birden acildim olctum sekerimi 85cikti
kızlar günaydın kahvaltı menüm güleceksiniz ama 1 kase sütlaç başkada bişey yok :)))
canım benim burda dergahtaki kahvecilerden aldım tane olarakta vardı ben çektirip aldım.kilosu 15 tl dedi 5 tl lik denemk için aladım ama 2 gündür kullanıyorum bağırsaklarım hareketlendi wc ye ne denediysem çıkamıyordum ama şimdi günde 2 defa çıkıyorum bakalım kullanıp etkisi görelim...afiyet olsun canım..yeşil kahveyi nerden aldın kız..
hep sohbet hem diyett tadından yenmezzzz....valla misafir surumu hep gerer beni napıcam ne edicem tezmilik falan çocuk yokken sorun değildi de şimdi çok tırsıyorum...gerçi çalışınca gelen giden de olmuyo ...
canım maşallahh sana..
canım benim azda olsa etki yaptı normalde benim kabızlık problemim var ama bunu pazardan beri içiyorum gayet güzel günde mutlaka 1-2 defa çıkıyorum wc ye.afiyet olsun cimcime yesli kahveye baslmissin etkisi var mi
yok canım yaa bende istemiyom uğraşamam da öyle şeylerle.. dikkat etsem bol mekikle gidiyo aslında ama bu aralar saldım kendimi ondan sanırım.. ama dikakt edicem mekiği bırakmadığım zmaan sorun yok..
güzel arkadaşım omlet olarak yediğin için 1 yumurta yesen yeterliydi ayrıca kaşarda yemissin çünkü diğer peynirlere oranla daha kalorili çünkü..gunaydın kızlar
bu sabah 6da uyandım o saattir ayaktayım kızımı banyo ettirdim mamasını yedirdim uyuttum
saat 8 de 2 tane yulaflı bisküvi
ve şimdide kahvaltımı yapıcam
2 yumurtalı omlet
1 dilim kaşar peyniri
1 salatalık
1 domates
bi kaçtanede marul
güzel arkadaşım omlet olarak yediğin için 1 yumurta yesen yeterliydi ayrıca kaşarda yemissin çünkü diğer peynirlere oranla daha kalorili çünkü..[/QUOT
bundan sonra tek yumurtalı yaparım canım
ekmek yemeyince kaşar yiyorum
aslında yumurtanın yanında peynir turunu hiç yememek lazım
tmm canım ses çıkmayınca kaç saattiryalnız değilsin burdayımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?