:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

oglen yemegim
yarim kase corba
1 dilim ekmek
4 kasik turlu
2 kirmizi aci biber

Sanki biraz ölçü kaçtı gibi sende bu ara oranje...:44:

Öğle Yemeğim

Kereviz,yeşil soğan....

oglen oglumun okuluna gittim yemek goturmeye.bi baktim sinif kilitli bulamiyorum cocugu.aile birligine gittim ogretmenleri biseye katiliyomus olmayacak bugun baska siniftadir dediler buldum.sinifimizdan 5 kisi vardi karni agriyomus kotuydu,ogretmen yabanci diye cekinmis diyememis senin telefonunu bilmiyodur diye demedim diyor yawrum.cok sinirlenfim 15 kisinin haberi varda niye benim yok birde sinif annesiyim benim bilmem lazim haber vereyim velilere.ogretmeni parcalayasim geldi insan haber verir not yazar.oglumu alip k.valideye biraktim.yemrkleri yaptim eve geldim tek birazdan cikip yurucem.yarim saat yurudum zaten 40dk yurusem cok iyi olcak kulakligimida alip muzik dinleyip kafa dagitirim.
oglen i simdi yedim
3 cilek
2 kurukayisi
bi yenek ks buyuklugunde sinitzel

aksama kvalidede olcam netleri yok giremem.bezelye yaptim bide mercimek corbasi.ikisini beraber yiyebilirmiyim kizlar?pilav yemem zaten patateslerinide ayiklarim baska bisey yapayim mercimekle bezelye olmazsa

Benide zayiflatin kizlar 5 kilo fazlam var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ögle yemegim kızlar

2 dilim ekmek
3 yemek kaşıgı yogurt
5 yemek kaşıgı ıspanak yemegi

ara yaptıktan sonra 200 tane bel inceltme hareketi yaptım biraz bacak hareketi ve 20 tanede mekik

şimdi ögle yemegimi yedim 20 mekik daha cekicem kızlar

aksama kvalidede olcam netleri yok giremem.bezelye yaptim bide mercimek corbasi.ikisini beraber yiyebilirmiyim kizlar?pilav yemem zaten patateslerinide ayiklarim baska bisey yapayim mercimekle bezelye olmazsa
bide salata yersin yanina menun guzel

bide salata yersin yanina menun guzel

canım hoşgeldin.öncelikle kendin istemen lazım.çok fazlalıgın yokmuş.herhafta pazartesi tartı gunumuz tartılıp söylüyoruz ve listeye ekliyor oranje arkadaşımız konu sahibi oranje.eger birhafta düzenli girersen oranje seni listeye ekler

afiyetolsun canim
tok karnina mekik zor olur yediklerin cikar:)))

hedef kilon azmis ,keske benimde 5 kilo olsaydi suan bitmistidaha 10 kilo var en az hedefime

gercekten maşallah canım nazar deymesinbende alıştım gibi ama abur cubura dayanamıyorum işte:26:tutmasam kendimi neler var evde neler eşimin pis bogazlıgı

ah bu kocalarin pisbogazi hep ayni konudan dertliyiz yiyip kiloda almiyolar.benimki rekor kiriyor zaten bide zayifliyor:)))

kizlat ben yuruyuse cikiyorum ordan kvalideye .gece girerim gorusuruss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…