:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

deryacıgım sen bu hafta kaç kilosun listede yoksun nekadar vrdin bu hafta

bu hafta veremefim canim ((( 300 gr kabizliktanmi bilmiyorum fazla ciktim.Conceki hafta 1 kg verip gaza gelmistim halbukikacamaksiz sıki diyetime devam edip duraklamaya gectim o yuzden spora agirlik veriyorum

bu hafta veremefim canim ((( 300 gr kabizliktanmi bilmiyorum fazla ciktim.Conceki hafta 1 kg verip gaza gelmistim halbukikacamaksiz sıki diyetime devam edip duraklamaya gectim o yuzden spora agirlik veriyorum

canım kabızlıktandır.bendede şişlik var.ellerim şiş yuzukler iz yapmış

öğlen

1 dilim ıspanaklı pide
yarım tabak
tavuklu kereviz

ara
1 parça çikolata
1 muz

selam kızlar bu aralar iş yoğunluğundan giremiyorum .. ama okuyabildikçe okuyorum..
öğlen yemeğim güveçte et 2 küçük dilm pide ekmeği.
salata..

akşama çok hafifi yemeyi düşünüyorum ve ne yapabilirsem egzersiz yapacağım.. telefonum serviste olduğunda jillian yapamıyorum.gelsin tekrar başlayacağım ona da..

yoğunluktan spor yapamıyorum ve göbeğim acayip şiş ya . 3-4 gündür ipun ucu kaçtııı silkilenelim

Sanki biraz ölçü kaçtı gibi sende bu ara oranje...:44:

Öğle Yemeğim

Kereviz,yeşil soğan....

evet yaa buaralar evde yemek yapamıyorum iki arkadaş daha var onlarda getirmiyolar dışarı çıokıyoruz öğlenleri mecburen ondan yoksaa böyle yapmazdım ben ama bu akşam ne yapabilirsem yapıcam yarın getirmek için..kilo almıyorum allahtan ama alışmak istemiyorum tekrar yemeyeeeee

tamam teşekkür ederim inşallah veririz

aksam yemegim
2 kasik kepekli makarna
3 kasik pirasa salata
daha sonra bir portakal da yerim

okuldan eve erken geldim ara yaptım yeşilçay hurma kuru incir ve 3 tanede fındık yedim biraz temizlik yaptım şimdi de yemek yapcam

akşam yemeği

1 kase ezogelin çorba
2 kaşık kereviz
yoğurt

yarım dilim ekmek

Kızlarrrrr giremedim dün ... Annem gitti de bebekle baş başa kaldımmm..
Bu ara biraz tatlıları kaçırdım ama yine de verdin 74 geliyorum artık... Son 7 kilo kaldı inş....

kızlar saat 17.00 de ara yaptım

1 tane sade soda
5 badem
5 tane bebe büskivisi

birazdanda akşam yemegimi yicem

Kızlarrrrr giremedim dün ... Annem gitti de bebekle baş başa kaldımmm..
Bu ara biraz tatlıları kaçırdım ama yine de verdin 74 geliyorum artık... Son 7 kilo kaldı inş....

nekadarlı canım bebegin.arada oluyor kaçamaklar ama dikkat etmek gerek gene.benimde 8 kilom var

kızlar karnım çok şiş

2 fincan yeşilçay

5i bi yerde içtim ama kocaman ya göbeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…