Eki Görüntüle 1038031
kızlar bunlar dogum yaptıktan 24 gun sonraki halim.burda 68 kg
ve
76 kilo halim
Eki Görüntüle 1038032 Eki Görüntüle 1038033
kucagımdaki cimcime kızım
Eki Görüntüle 1038031
ve
76 kilo halim
aynı canım ya bende 10 kilo versem çok ii olur ama artık imkansız gbi geliyo 65 e de razıyım napıyım ya...
sen bu ara pek dzenli yapmıyosun kahvaltı önemli dikkat et canım...
bende henz yapmadım kahvaltı spor çok sıkıcı geliyo zumbayı deneym bende bari ..ne kadar üşengecm yaaa
geti dişin nası oldu karnfiliimm...
sana da afiyet olsun ...dün geç saatte bişyler yedm canm hala kahvaltı istemyo ya....
haftasonundan beri düzenm şaştı ya ...haftasonu kendmi tutsam misafir olayı da olmasa iyi gdiyorum daa.....
tşk ederim canımmaaşallah ne kadar gzelsin...yani sen doğumdan sonra mı aldın kiloyu ben anlamadım .....
Eki Görüntüle 1038031
ve
76 kilo halim
Sezeryan oldum canım... Büyümüş senin ki darısı biZe....senin doğum nasıldı.,?? Kaç kilo verdin şimdiye kadar..allah bagışlasın canım.allahım analı babalı buyutmeyi nasıp etsin
benim kızımda 7,5 aylık oldu.benimde ilk bebegim
sezeryan mı normal dogummu
canım benim öncelikle çok güzelsiniz maşşallah allah bağışlasın çok şeker bir cimcime..gidecek kilocuklarda canım çok güzel olacaksın..maşşallah ikinizede çok beğendim seni
canım maşallah Allah bağışlasın bebeşini çok tatlı sende öyle boyun kaç canım senn çok abartı durmuyo aslında kilo
Sezeryan oldum canım... Büyümüş senin ki darısı biZe....senin doğum nasıldı.,?? Kaç kilo verdin şimdiye kadar..
boyum 1.60 canım kimse inanmıyoki zaten 73 kiloda olduguma sen okadar yoksun diyolar
boyumz aynıymış ama sen uzun durmuşun topuklu vardı galiba...bende senn gbiyim kimse 70 lerde olduma inanmaz ama bacakalrım etekten belli olmadığı için tabi pantolon gysem kimse tanımaz heralde çok kalın ya...boyum 1.60 canım kimse inanmıyoki zaten 73 kiloda olduguma sen okadar yoksun diyolar
süper işte canım benmde boyum 1,60 şuan 66 kiloyum ama mide daha hala kaybolmuş değil
ahh bende 66 olabilseydm şimdi ne sper olurdu be yaaa
süper işte canım benmde boyum 1,60 şuan 66 kiloyum ama mide daha hala kaybolmuş değil
boyumz aynıymış ama sen uzun durmuşun topuklu vardı galiba...bende senn gbiyim kimse 70 lerde olduma inanmaz ama bacakalrım etekten belli olmadığı için tabi pantolon gysem kimse tanımaz heralde çok kalın ya...
bende 2 yaşındaki oğlumu 79 ile doğurdum düşe kalka 68 70 arasnda gezyorum 65 olsam çok ii ya...
tıpkı ben işte belim ve yzm hemen gder ama alt taraf demirbaş mübarek....canım benim üsttarafım fazla yok benim basenim çok var.ben zayıflayıncada belim inceliyor yuzden veriyorum ben zayıfken bana caybardagı diyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?