:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar bunlar dogum yaptıktan 24 gun sonraki halim.burda 68 kg

ve

76 kilo halim

kucagımdaki cimcime kızım

Eklentiler

• $SAM_2310.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG-20140215-WA0023.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

bende farkındayım canım 2 gündür saçmaladım iyice çok yemiyorum ama düzensizim

günaydın arkadaşlar..dün öleden sonra dışarıdaydım avon grup toplantısına katılmıştım...
öğlen 1 lahmacun yedim..
daha sonra toplantı sonrasıda 2 lahmacun ve 1 ayran içtim saat 15:30 da daha sonra akşam birşey yemedim artık sadece 1 muz yedim küçüktü..
1 saat yürüyüş yaptım
,
bu sabah:
1 fincan yeşil kahve,
1 haş.yumurta,
azıcık peynir 5 adet zeytin
1 dilim ç.ekmeği,
1 kupa tek şekerli çay...

allah bagışlasın canım.allahım analı babalı buyutmeyi nasıp etsin
benim kızımda 7,5 aylık oldu.benimde ilk bebegim
sezeryan mı normal dogummu
Sezeryan oldum canım... Büyümüş senin ki darısı biZe....senin doğum nasıldı.,?? Kaç kilo verdin şimdiye kadar..

boyum 1.60 canım kimse inanmıyoki zaten 73 kiloda olduguma sen okadar yoksun diyolar
boyumz aynıymış ama sen uzun durmuşun topuklu vardı galiba...bende senn gbiyim kimse 70 lerde olduma inanmaz ama bacakalrım etekten belli olmadığı için tabi pantolon gysem kimse tanımaz heralde çok kalın ya...

bende 2 yaşındaki oğlumu 79 ile doğurdum düşe kalka 68 70 arasnda gezyorum 65 olsam çok ii ya...

günaydın kızlar bu sabah tartıda güzel şeyler gördüm inşallah devam eder misafirlerim bugün geliyolar ye diye ısrar edecekler yemiycem eşim bozulacak ama napayım yani o kadar emek veriyorum demi onların evinde yemesem ayıp olur da kendi evimde yemiycem sonuçta
şeyda kilon abartı değilmiş tatlım yaşında çok değil zaten dikkat edip bir kaç kilo daha versen fıstık gibisin
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su 2 kayısı
1 domates
2 zeytin
1 kk peynir
1 dilim t.b ekmeği
1 fincan şekersiz çay

yok canım resimden oyle uzun durmuşumdur topuklu yoktu evdeydik kzımın teyvidinden o resim.aynen benimde bacaklarım çok kalın oyuzden pantolon giyemiyorum

canım benim üsttarafım fazla yok benim basenim çok var.ben zayıflayıncada belim inceliyor yuzden veriyorum ben zayıfken bana caybardagı diyorlardı
tıpkı ben işte belim ve yzm hemen gder ama alt taraf demirbaş mübarek....

Canım ben çok aldım 25 kilo kadar 90 la doğuma girdi 35 gün oldu 74 oldum boyum 1,73 eski kilom 65-66-67 bu üçü hedefim bakalım Haziran'a kadar veririm inş,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…