:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

tıpkı ben işte belim ve yzm hemen gder ama alt taraf demirbaş mübarek....

aynen canım ya oyuzden bacak hareketi çok yapmaya calışıyorum.etek giyincede kalcadan dolayı etegin arka tarafı kıasa duruyor.benim vucudum geniş durmuyor geri dogru buyuyur

Canım ben çok aldım 25 kilo kadar 90 la doğuma girdi 35 gün oldu 74 oldum boyum 1,73 eski kilom 65-66-67 bu üçü hedefim bakalım Haziran'a kadar veririm inş,,
35 gnde çok ii düşmüşsün ve dyete erken başlamışsın kesin verirsin hala şişlern vardır emnm ....bol su iç süt yapar ve seni zayıflatır...

35 gnde çok ii düşmüşsün ve dyete erken başlamışsın kesin verirsin hala şişlern vardır emnm ....bol su iç süt yapar ve seni zayıflatır...

Rejim yapmadım dikkat ediyorum su en önemli besinin zaten .. Onun sayesinde versinnn.

Son düzenleme:

3lahmacun cok olmamsmi canim ya

kizina masallah Allah bagislasin
sende benim gibi dogum sonrasi kilo alanlardansin:))
68 kiloyken cok iyi duruyosun simdi kactin bilmiyorum unuttum.ama cok iyi duruyosun canim yuzunde cok guzel

tşk ederim canım allahım çirkin sansı versin yuz guzelligi gelip gecici68 kilodayken iyiydim aslında hamilelikten öncede bu kilolardaydım 76 falan 79 çıktıgımda oluyordu.ama dogumdan snra 68 düşünce kıyafettlerin uzerimde daha guzel durdugunu görünce 70den asada olmam gerekiyor dedim.ama birden kilo almaya baslayınca kötü oldu şimdi emzirmmiyrmda neden bende kilo verenlerden olmayayımki degilmi

şükür iyi canım ablam kanal tedavisi falan yaptılar iyiyim şükür

verirsin canim islh ..tabiki sansin guzel olcak eger mutluysan bu yuzune yansiyor zaten.ben mutsuzken aynaya bile bskasim gelmiyorki:) bugun tartida cok iyi rakam gordum mart sonuna kadar 70 olmakti hedefim islh olcam az kaldi.60 li halimi hatirlamiyorum cok merak ediyorum.resim cekinmedigim icin kilomu begenmeyip fotomda yok.76 halim var otururken onu payladacam 70 olunca yani pzrt:)

bi saga bi sola egiliyorsun beli inceltiyor yantarafları simitleri inceltiyor.ama ben bir tarafı sayıyorum tek taraflı 150 tane yaptım bu sabah

cok iyi geliyor bende yapiyorum ama esim onada kiziyor bel sakatlamasi yapiyormus.artik buna inansammi bilmiyorum herseye karsiya beyimiz:)bi yandan inaniyorum spor aletleri satan biyerde uzun dure calisti ve spor salonuda vardi patronun orayada gidiyordu is olunca.bel cevirmrk yerine elini ters kulagina koyup yan egil kalk diyor

inşallah vericez canım.bu arada kac yasındasın

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
yarım dilim kepek ekmeği
1 zeytin
çay

dogrudur belkife.ama oda herseye kızıyor.ben zaten eşimin yanında ypmıyrm gülüyo gıcık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…