:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ne güzel siz hareketler felan yapabiliyorsunuz ben bebekle uğraşırken göbek giysin diye bakıyorum ama daha spor yapamıyorum...
55 seyda55 sen çok iyisini valla...

dogrudur belkife.ama oda herseye kızıyor.ben zaten eşimin yanında ypmıyrm gülüyo gıcık şey

:))))))ay herseye kiziyor yorumun hosuma gitti.yakinda buraya girip sizede karisir:))
ya herseye karsi ama buraya degil hatta telim tamirde hala eski tel var evde onu o aldi kendininkini bana verdi buraya gireyim diye:)))ben karistirdim twist yani ayaklar sabit saga sola donme zararli diyordu yan egilme degil onun yap dedigini yapiyomusdun:)onun yaninda bende yapmam hicc

Benim kocam da anca dalga geçiyor birde tombikim felan diyor bitiyorum bütün iştah gidiyor valla.....

Ne güzel siz hareketler felan yapabiliyorsunuz ben bebekle uğraşırken göbek giysin diye bakıyorum ama daha spor yapamıyorum...

canim benimki 20 aylik uyudugunda yapabiliyorum anca.senin ilk bebegin ilk tecrube vr cok ufak daha onceligin bebegin olcsk hep.
ben kizima sut isitirken bile yan hareketi yapiyorum oldugum yerde adim atiyorum.boyle ufak seyleri yapabilirsin.hvslar guzellesiyor karnini doyurup uyku saati gelince koy bebek arabasina yuru cok iyi gelir.bide duydunmu bilmiyorum fon sesi tarzi sesler var internette bebrk sesleri baby slepp kullaniyodum.ben .sureside var ayarlayip yanina koyuyodum 4 aya kadar cok isime yaradi anne karnindaki sese benzedigi icin rahatlatihor.dr tavdiye etmisti kizimdada oglumdada yaptim cunku 20 aylik kizimin hala gaz sancisi devam ediyor cok huysuzdular cok zor buyuttum

Benim kocam da anca dalga geçiyor birde tombikim felan diyor bitiyorum bütün iştah gidiyor valla.....

banada dese keske hirs yaparim iyice: ) destek olmayan ve laf sokan kocalara cok kiziyorum onlar gibi yiyip yiyip sabit kalmiyiruz malesef

ooo iyi barı buraya girmene kızmıyor.benimki bilse böyle yediklerimi yazdıgımı falan güler bana başka işinmi yok der güler bende hiç söylemiyorum.bugun anneme giderim belki otobusle gidiyorum normalde yada eşim arabasıyla götürüyor ama bugun kızımı arabasına koyucam yuruyerek gidicem ögleden sonra inşalalh.bu arada o resimde yanımdakide annem benden dahada zayıff

canım benim göbegim fazla yok allahtan.ben sezeryandan cıktım tahta gibiydi karnım şimdi az var oda kilo alınca cıktı.sezeryandan snra kum torbası koydularmı karnına

arabada duruyosa yuru bencede cok iyi olur ikinizede.benim annemde 42 kg:))) cok uzuluyorum hicbisey yemiyor .pisikolaga goturmek istiyoruz onada yanasmiyor.acikmiyorum diyor hic sofraya oturmaz hrp cay sigara bazen rkmrk atar azina tursu yer cok nadirdir yedigi.babamla sorunlar var biraz zaten zayifti iyice coktu

ne kadar genç annen maşallah kaç yaşında sen kaçsın:26::26::26:

benimde babam vefat etti.babam hastanede yattı 2 ay ozaman başladı şimdi 54 kilo

canım benim göbegim fazla yok allahtan.ben sezeryandan cıktım tahta gibiydi karnım şimdi az var oda kilo alınca cıktı.sezeryandan snra kum torbası koydularmı karnına

Yokkkk öyle birşey yapılmadı yaaa çok yok kilolar göbekten gitti azıcık kaldı onuda verirsem eskidi gibiyim ...önce korktum gitmezse diye ama şuan bir beden kaldı eski bedenime vereceğim onuda ))

Yokkkk öyle birşey yapılmadı yaaa çok yok kilolar göbekten gitti azıcık kaldı onuda verirsem eskidi gibiyim ...önce korktum gitmezse diye ama şuan bir beden kaldı eski bedenime vereceğim onuda ))

inşallah verirsin canım zaten şuan senin tam şişlerinde inmemiştir bol bol su iç ödemini daha cabuk atarsın

Benimde babam Kasım'da vefat etti.. 2 yıl kanserle mücadele ettik annem de o sırada verdi kiloları şimdi çok dikkat ediyorrrr..

benim babamda kanserdi.ama kansr oldugunu ögrendik toplamda 6 ay yaşadı.haziranda 2 sene olucak babam vefat edeli.neyse bırakalım bunları aklıma geldikce kötu oluyorum.ben cıkıyorum kızlar sonra gene görüşürz

Hayat zor... Kayıplar daha zorr...

Benim de kızım uyanıyor görüşürüz.

ara ogun
sutlu kahve bir de incir
bi saat sonra 7 otlu cayida icerm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…