- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
ahh bende 66 olabilseydm şimdi ne sper olurdu be yaaa
hayal değil ki canım biz azmettikçe hedeflerimize ulaşcaz inanıyorum ben kasım ayından beri toplamda 12 kilo verdim 78 kiloydum şimdi 66 yı gördüm
sennki yne iyiymiş benmki bazen şişko diye ama alınmıyorum artık alıştım galbaBenim kocam da anca dalga geçiyor birde tombikim felan diyor bitiyorum bütün iştah gidiyor valla.....
neee ne kadar gençablan fln sandım vallaooo iyi barı buraya girmene kızmıyor.benimki bilse böyle yediklerimi yazdıgımı falan güler bana başka işinmi yok der güler bende hiç söylemiyorum.bugun anneme giderim belki otobusle gidiyorum normalde yada eşim arabasıyla götürüyor ama bugun kızımı arabasına koyucam yuruyerek gidicem ögleden sonra inşalalh.bu arada o resimde yanımdakide annem benden dahada zayıff
inşallh düzelir ya ne dyelim canım geçmer çabucak inşallh..arabada duruyosa yuru bencede cok iyi olur ikinizede.benim annemde 42 kg:))) cok uzuluyorum hicbisey yemiyor .pisikolaga goturmek istiyoruz onada yanasmiyor.acikmiyorum diyor hic sofraya oturmaz hrp cay sigara bazen rkmrk atar azina tursu yer cok nadirdir yedigi.babamla sorunlar var biraz zaten zayifti iyice coktu
başınz sağolsun canmbenimde babam vefat etti.babam hastanede yattı 2 ay ozaman başladı şimdi 54 kilo
başın sağolsun canm....Benimde babam Kasım'da vefat etti.. 2 yıl kanserle mücadele ettik annem de o sırada verdi kiloları şimdi çok dikkat ediyorrrr..
hayal değil ki canım biz azmettikçe hedeflerimize ulaşcaz inanıyorum ben kasım ayından beri toplamda 12 kilo verdim 78 kiloydum şimdi 66 yı gördüm
benimde babam vefat etti.babam hastanede yattı 2 ay ozaman başladı şimdi 54 kilo
Benimde babam Kasım'da vefat etti.. 2 yıl kanserle mücadele ettik annem de o sırada verdi kiloları şimdi çok dikkat ediyorrrr..
aynen göbek ve kalçamın maşallahı var yani :)Kisiye goredir tabiki
Saglik sorunu olanlar varsa
Bolgesel sorunu olanlar varsa farklidir
Bizim ortak noktamiz saglikliyiz gobekliyiz:)) leslie,jillan,ip atlama,mekik karisik yapiyorr herkes
aynen göbek ve kalçamın maşallahı var yani :)
menulerimiz ayni cnm sadece yogurt hakkimi yemkten once kullaniyrm kure devam edyrm guzel gidiyr yalniz sanki oglumda bundan etkilndi emziriyrm da
menulerimiz ayni cnm sadece yogurt hakkimi yemkten once kullaniyrm kure devam edyrm guzel gidiyr yalniz sanki oglumda bundan etkilndi emziriyrm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?