:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar yazdıklarınızı okudum çok kötü oldum benimde babam kalp hastası ama çok şükür 14 yıldır dikkat ediyor kendine, çok korkuyorum bazen, Allah kalanlara uzun ömür, gidenlerin mekanını cennet eylesin. Hayat devam ediyor değilmi,

kahvaltım: yarım yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, roka, maydonoz, biber, 2 dilim kepekli ekmek

şuanda kiraz saplı çayımı içiyorum, 10 dk spor yaptım (mekik ve bacak hareketleri)

hayal değil ki canım biz azmettikçe hedeflerimize ulaşcaz inanıyorum ben kasım ayından beri toplamda 12 kilo verdim 78 kiloydum şimdi 66 yı gördüm

canım tebrik ederim gayet güzel, azmimiz aynı gitmiş. bende 6 ocaktan beri 10 kilo verdim 84 idi 74 oldum şuan, aynaya baktıkca farkı görmek çok güzel, tabi spordan dolayı sıkılaşmada var, çok şükür

Benim kocam da anca dalga geçiyor birde tombikim felan diyor bitiyorum bütün iştah gidiyor valla.....
sennki yne iyiymiş benmki bazen şişko diye ama alınmıyorum artık alıştım galba

neee ne kadar gençablan fln sandım valla

inşallh düzelir ya ne dyelim canım geçmer çabucak inşallh..

benimde babam vefat etti.babam hastanede yattı 2 ay ozaman başladı şimdi 54 kilo
başınz sağolsun canm

Benimde babam Kasım'da vefat etti.. 2 yıl kanserle mücadele ettik annem de o sırada verdi kiloları şimdi çok dikkat ediyorrrr..
başın sağolsun canm....

hayal değil ki canım biz azmettikçe hedeflerimize ulaşcaz inanıyorum ben kasım ayından beri toplamda 12 kilo verdim 78 kiloydum şimdi 66 yı gördüm

hadi ya süpeer vermişsin .....bende haziran 26 ya kadar 12 kilo versem off of müthiş olurr...

saat 10 buçukta 4 zeytn 1 haşlnmış yumurta 1 dilim t.b ekmek 1 bardak şekersz çay içtim
saat 1 de ara olarak meyve ya da incir yerim
ütü yaptım evi toparladım süpürdüm toz almıcam bugn bulaşık yıkanoyo onu yerleştririrm birazdan

şimdi zumbaaaa zamnııııı

bu arda 1 litre su içtim akşama 2 buçuk olr inşallh..

benimde babam vefat etti.babam hastanede yattı 2 ay ozaman başladı şimdi 54 kilo

Benimde babam Kasım'da vefat etti.. 2 yıl kanserle mücadele ettik annem de o sırada verdi kiloları şimdi çok dikkat ediyorrrr..

basinizsagolsun Allah geride kalanlara uzun omurler versin

mslh canim tbrklerr brawoo

benimde 6 oldu coksukur:)

ara
yarimbardak tarcinli sut

simdide lipton form yaptim icine bi tutam adacayi koydum.dun bos yaptim adacayini cok aci geldi bogazim karincalandi demleniyor simdi umarim icebilirim.
adacayi istah kesiyomus gorcez..
bide fananjite iyi geliyomus bogazim yaniyor halsizim dun dus alip yattim cok usudum iyi gelir islh .vucudum kiriliyor spor yapmicam o yuzden evi supurup utu yemek yapacam daha.
sporuda zaten haftada 3 gun planladim.basit hareketleri hergun yapcam
yan hareketi mekik yaptim

bi kase corba
el buyuklugunde tavuk pisirdim yagsiz tavada
1 dilim çavdar ekm.

menulerimiz ayni cnm sadece yogurt hakkimi yemkten once kullaniyrm kure devam edyrm guzel gidiyr yalniz sanki oglumda bundan etkilndi emziriyrm da

canım nasıl gidiyor kür bendeki etkiler zende de oldu mu bir de emziriyorsan araştırsaydın zararı filan olmaz inşallah

ara saat 12 de yaptım

7 otlu çy içtim

şimdide ög yemegi yedim
1 dilim ekmek
3 yemek kasıgı patates yemegi
1 tabak dolusu salata(1 havuç,1 küçük turp,biraz kırmızı pancar,birazda marul)

ekmek keşke yemeseydim ama yemegin suyuna ekmek banmayı çok seviyorum

toplamda 550 kalori aldım
ve 1 litre su içtim bu saate kadar
yaktıgım kaloriyi saymıyorum tabi
1 saatlik temizlik işim var
herkese saglıklı gunlerr

slm arkadaşlar öğlen kayınvalideme gittim kızım okulda kusmuştu rahatsızdı alıp babaannesine bıraktım.
ordanda kahvaltılık birşeyler yedim..
ama ekmek sanki kaçtı az yarım tırnaklı ekmek yedim..
az peynir yoğurt domates fırında az biber yedim..

öğleni şimdi yedim 1 tabak etli kuru fasulye buraya kadar çok ii sonra 4 mercimekli köfte yedm oğlum yerken çok canm çekti acılı acılı off ya nye zayıf değiliz herşeyden yemek istiyorum doyasıya suçluluk hissetmeden....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…