:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kötüydüm zaten sayfaları okuyunca hepten canım sıkıldı. Dedem yine rahatsızlanmış,onun yanından geldim hastaneden,pek bir şey de yemedim canım istemedi.

Hepinize iyi günler güzel hanımlar.

en fazla gunde 2 kere emziriyrm etkulr diye dusunmstm ama bugun oyle olmdi ck sukur.dedgin gibi sadece ilk gun sanci yapti su ana kadr birsey yok tam tersi rahatlatti karnmdaki siskinlik gitti sanki iltihap sokturucu gibi birsey

Kötüydüm zaten sayfaları okuyunca hepten canım sıkıldı. Dedem yine rahatsızlanmış,onun yanından geldim hastaneden,pek bir şey de yemedim canım istemedi.

Hepinize iyi günler güzel hanımlar.

bobol dua et Allah a sigin hasta yakiniyken yapilacak tek sey bu malesef.keske elden baska birsey gelse.herseye ragmen hayat devam ediyor seninde ayakta durup ailene destek olman icin kendine bakman lazim.bosver diyeti canin ne istiyosa onu ye
bunaldiginda yaz biz burdayiz.biz yemekleri kilolari paylasirken hayatimizi paylasmaya basladik yalniz hissetme
Allah dedene acill sifalar versin aci cektirmesin(amin)

Sağ ol ablacım,Allah razı olsun. En güzeli dua etmek zaten.

kızlar bugün ne yediğimin farkında değilim. okulda kermes vardı veliler gelmeyince para pul işleriyle uğraştım . okula kazanç olsun diye hepimiz ordan yedik pasta börek tarzı şeyler oldu

bugünlük affola sayamadım bile yarın devam

öğlen yemeğim
bizde de pırasa vardı
2 kaşık pırasa
1 kase şehriye çorbası
1 dilim kepek ekmek

iyi olmamis spor yap aksamada hafif atlatip telafi et cnim

sedaa sen nerdesin bugunn:126:

artik herkes girmiyo eskiden daha kalabaliktik:18:

Dün giremedim kızlar çok yoğundum hem gündüz hem akşam misafirim vardi..

bugünde çaya kızımın öğretmeni geldi... demek istediğim anlaşıldı heralde ((

Napıcam bilmiyorum bu sıra yine misafir ağırlamalar devam edecek gibi görünüyorrr :// misafiri seviyorum ama onlarla bende yemesem işte süper olcak daa !!!

bugün yedim yine bissüürrü bişeyler akşam yemeyeceğim inş çok acıkırsam yoğurt yerim :/

kızlar bu ara herkes aynı galiba bahar geldgndenmi nedir bir iştah acılmasıdır gidiyoruz vallahi.bugun bende ögle yemeginden sonra 4 tane ceviz 1 dilim kek ve soguk cay içtim.

akşam yemegim
2 dilim ekmek
5 yemek kaşıgı patates yemegi

bugun çok sacma oldu yediklerim malesefff

iyi olmamis spor yap aksamada hafif atlatip telafi et cnim

haklısın canımda okula katkımız olsun diye ordan yedik. evden götürmedim hemde çok güzellerdi ya

evi temizleyip yapıcam inş spor. başlarında da ben durdum tüm gün yoruldum ma çok eğlenceliydi

seviyorum ben çocuklarımı ya

aksam yemegim
firinda etli sebze
2 kasik bulgur pilavi
1 cay bardagi kefir ilk defa aldim tadina bakmk icn
ve salata

kizlar noluyo kacamsklar hrp ya
seyda patates ekmek yedin oglen yine aynisi hep karbpnjidrat gittin bide kek yedin ohh gelsin 1kg .vok kizdim sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar noluyo kacamsklar hrp ya
seyda patates ekmek yedin oglen yine aynisi hep karbpnjidrat gittin bide kek yedin ohh gelsin 1kg .vok kizdim sana

Abla ben kaç kez yazdım ama beslenme alışkanlığı hiç değişmedi malesef.

aksam yemegim
bgun 1 dilim ekmek yedim toplam
2 parca tavuk
1 yk. kozlenmis kirmizi biber
1 kase corba
2-3 kasik yogurt

cay demledim 1 fincanda icerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…