- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
en fazla gunde 2 kere emziriyrm etkulr diye dusunmstm ama bugun oyle olmdi ck sukur.dedgin gibi sadece ilk gun sanci yapti su ana kadr birsey yok tam tersi rahatlatti karnmdaki siskinlik gitti sanki iltihap sokturucu gibi birsey
bildirim yaptinmi girmedin galiba bayadir
Kötüydüm zaten sayfaları okuyunca hepten canım sıkıldı.Dedem yine rahatsızlanmış,onun yanından geldim hastaneden,pek bir şey de yemedim canım istemedi.
Hepinize iyi günler güzel hanımlar.
şifremle ilgili bi sorun yaşadım uzun süre giremedim
bobol dua et Allah a sigin hasta yakiniyken yapilacak tek sey bu malesef.keske elden baska birsey gelse.herseye ragmen hayat devam ediyor seninde ayakta durup ailene destek olman icin kendine bakman lazim.bosver diyeti canin ne istiyosa onu ye
bunaldiginda yaz biz burdayiz.biz yemekleri kilolari paylasirken hayatimizi paylasmaya basladik yalniz hissetme
Allah dedene acill sifalar versin aci cektirmesin(amin)
kızlar bugün ne yediğimin farkında değilim. okulda kermes vardı veliler gelmeyince para pul işleriyle uğraştım . okula kazanç olsun diye hepimiz ordan yedik pasta börek tarzı şeyler oldu
bugünlük affola sayamadım bile yarın devam
iyi olmamisspor yap aksamada hafif atlatip telafi et cnim
kizlar noluyo kacamsklar hrp ya
seyda patates ekmek yedin oglen yine aynisi hep karbpnjidrat gittin bide kek yedin ohh gelsin 1kg .vok kizdim sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?