anaaaammm noluyoz kızlar yaaa.lütfen dikkat edelim ..burda bir iki kişinin kaçamağı hepimizi etkiliyo.. :18::18::18:ve artık durum kaçamaklıktan da çıkmış.. ben bu hafta yoğunluktan çok giremedim elimde 4 tane ihale var onlarla uğraşıyorum.. yoksa ihmal etmem grubu..
dün öğlen tavuk ızgara çok az ekmek yedim . portakal suyu..
akşam yemedim..çok erken uyudum.. evcek hastayız..
sabah iki çatal peynrii iki lokma ekmek arasına koydum yedim sadece.
50 squat yapabildim..
canım geçmiş olsun bencede kızlar salmayalım kendimizi yaz geliyo kilolar meydana çıkacak ne kadar çok verirsek o kadar kardayızanaaaammm noluyoz kızlar yaaa.lütfen dikkat edelim ..burda bir iki kişinin kaçamağı hepimizi etkiliyo.. :18::18::18:ve artık durum kaçamaklıktan da çıkmış.. ben bu hafta yoğunluktan çok giremedim elimde 4 tane ihale var onlarla uğraşıyorum.. yoksa ihmal etmem grubu..
50 squat yapabildim..
afiyet olsun canım ohh ne güzel keyif sende su bahar temizliği ne iyi oluyo demisabah uynınca 1 çay kaşığından az çikolata yedm ağzım çok acımıştı mecbur...şimdi çocukların nevresmlerni makinye attım...onlar yıkannca kendmznkileri atcam evi şöle bi süpürüp toz alcam....duş alcam ...kahvaltı yapcam.....ve tabi ki yemek düşüncem valla bugn iyice tıkandım akıl vern kızllaarr....
canım türk kahvesi çekti şekersiz işleri bitirip bi keyif kahvesi yapm bari kend kendime....
supersinnnnngunaydin kizlar
yine her sabh oldgu gibi gune yine spor ve yesil cayimla basldim 65.70 dk sporumu yaptim kahvaltiyi daha yemedim birazdn yerim simdiden yazayim menude degisiklik yok
1 dilim ekmek ( 30 gr)
1 kk peynir ( 30gr)
1 zeytin maydanoz
1 tane de aci biber
kızlarr okula götürecek yiyecek aklıma gelmiyor sulu dökülüyor kuru neler yapabilirim kalorisi düşük
günaydınlar birazdan kahvaltımı yapacaım
ve tartı bana hiç iyi şeyler söylemedi sabah
gunaydin canim cok iyi yapmissingünaydın kızlar kahvaltı menüm haşlanmış yumurta 2 tane haşladım 1 öğlene 1 sabah kahvaltı için ekmeksiz yedim çayla
anaaaammm noluyoz kızlar yaaa.lütfen dikkat edelim ..burda bir iki kişinin kaçamağı hepimizi etkiliyo.. :18::18::18:ve artık durum kaçamaklıktan da çıkmış.. ben bu hafta yoğunluktan çok giremedim elimde 4 tane ihale var onlarla uğraşıyorum.. yoksa ihmal etmem grubu..
50 squat yapabildim..
50 squat yapabildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?