:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

gucenip kizmaca yok sevda gonul rahatligiyla yaziyorum:)) ama uzuluyorum gercekten belli bi ana kadar uyup bi anda butun gunu heba ediyolar.pzrt yr az kaldi kizlar rr
ama cogumuz ayin son gunleti yada yeni ayin basinda adet olduk bende dahil.bu yuzden sanirim kacamaklar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar misafirim geldi yazamadım
Öğleden sonraki ara öğünüm tarçınlı yeşil çay 2 incir ve 7 fındık
Akşam yemeğim
4 köfte 2 dilim patates 1 kaşık pilav 1 kepçe çorba salata
Çayla birlikte ısrarlara dayanamayıp 1 kestane şekeri 1 avuç patlamış mısır

kızlarr okula götürecek yiyecek aklıma gelmiyor sulu dökülüyor kuru neler yapabilirim kalorisi düşük

günaydınlar birazdan kahvaltımı yapacaım

ve tartı bana hiç iyi şeyler söylemedi sabah

günaydın kızlar kahvaltı menüm haşlanmış yumurta 2 tane haşladım 1 öğlene 1 sabah kahvaltı için ekmeksiz yedim çayla

günayddııınnn......nazar değmesn 2 gndür ii gdiyorumama bi salıncada herşeye deli gbi saldırıyorum aman aman olmasın öle bgn ya..

dün akşam 1 kase çorba 3 kaşık mantar kavurma yedm salata ve 2 kaşıkta yoğurt vardı ekmeği sadec sabah yiyorum bende tost harici 1 dilim yiyorum tabi ki tambuğday...​

9-10 gbi kahvaltı yaparım yne yumurta ile güzel olyo ya düzenli yemek...

dün zumbayı açmadı bi türlü internet çok istemiştim oysa....neyse ki haftaya yürüyüşe başlıcam yuppiiii....

seyda dikkat et arkadaşlar doğru sölyo karbonhidrattan gdyosun hep protein yok salata ve yoğurt ta grmedm pek yanlışsam düzelt ama böle olmazzzz tatlıımmm.....

limoncum sende dünü telafi edersin bugn artık hafif şeylerle

kendm düzenli yeynce çenem düşüyo gören patron zannetcek

anaaaammm noluyoz kızlar yaaa. lütfen dikkat edelim ..burda bir iki kişinin kaçamağı hepimizi etkiliyo.. :18::18::18:ve artık durum kaçamaklıktan da çıkmış.. ben bu hafta yoğunluktan çok giremedim elimde 4 tane ihale var onlarla uğraşıyorum.. yoksa ihmal etmem grubu..

dün öğlen tavuk ızgara çok az ekmek yedim . portakal suyu..

akşam yemedim..çok erken uyudum.. evcek hastayız..

sabah iki çatal peynrii iki lokma ekmek arasına koydum yedim sadece.

50 squat yapabildim..

geçmiş olsunnnn oranje

kahvaltı;
kepekli tost+az sekerli cay

buaralar hep gec kalıyorum ıse evde hazırlayıp getıremıyorum kahvaltımı ya hemen sılkelenmelıyım =) ama tartı hafıfde olsa tebessum ettırdı bana =)

sabah uynınca 1 çay kaşığından az çikolata yedm ağzım çok acımıştı mecbur...şimdi çocukların nevresmlerni makinye attım...onlar yıkannca kendmznkileri atcam evi şöle bi süpürüp toz alcam....duş alcam ...kahvaltı yapcam.....ve tabi ki yemek düşüncem valla bugn iyice tıkandım akıl vern kızllaarr....

canım türk kahvesi çekti şekersiz işleri bitirip bi keyif kahvesi yapm bari kend kendime....

canım geçmiş olsun bencede kızlar salmayalım kendimizi yaz geliyo kilolar meydana çıkacak ne kadar çok verirsek o kadar kardayız

afiyet olsun canım ohh ne güzel keyif sende su bahar temizliği ne iyi oluyo demi

gunaydin kizlar
yine her sabh oldgu gibi gune yine spor ve yesil cayimla basldim 65.70 dk sporumu yaptim kahvaltiyi daha yemedim birazdn yerim simdiden yazayim menude degisiklik yok
1 dilim ekmek ( 30 gr)
1 kk peynir ( 30gr)
1 zeytin maydanoz
1 tane de aci biber

gunaydin kizlar
adet oldum erken oldum sanirim.gunumu yazmamistim ama bikackisi ayni anda olmustuk ordan biliyorum.karnim cok agriyo ilac alcam ama cok bisey yiyemedim korkuyorum mideme dokunur.odemim vardi belliymis niye o yuzden 300 gr fazla cikmisim ama simdi verdim adette neymis be sporla veriyorum oh:)

yarim dilim kadar k.ekmegi
bi catal beyaz peynir
2zeytin
1 kasik haslanmis yumurta

günaydın arkadaşlar:
akşam menüm:
yarım lavaş ekmek arası ciğer,
az lebeni ve ezme salata,yeşillik,
ayran
ara:1 fincan yeşil kahve,
bu sabah menüm:
1 fincan yeşil kahve,
az peynir,
1 haş.yumurta,
3 zeytin,
1 dilim ç.ekmek,
1 fincan çay,

supersinnnnn

kızlarr okula götürecek yiyecek aklıma gelmiyor sulu dökülüyor kuru neler yapabilirim kalorisi düşük

günaydınlar birazdan kahvaltımı yapacaım

ve tartı bana hiç iyi şeyler söylemedi sabah

vala disardan yememekle iyi edersin ipin ucu kaciyor yoksa
aklima salata geliyor.kabak yemegi okadarda sulu olmaz kilitli kapla bende tasiyorum yanimda .
tavuk kizart yagsiz yada hasla,tonbaligi al salatani dogra yag limin olmadan bisey olmaz

günaydın kızlar kahvaltı menüm haşlanmış yumurta 2 tane haşladım 1 öğlene 1 sabah kahvaltı için ekmeksiz yedim çayla
gunaydin canim cok iyi yapmissin

gecmisolsun
gelmiyosun evet ihmal etme bizi

Son düzenleme:

canım benim çok geçmiş olsun..gerçekten çok saldık dikkat ediyoruz ama bunu fark ettim diyetlik derecede kimse dikkat etmiyor.bende bunlardan biriyim..:2:

ustume alinmiyorum bunu dikat eden cok canim ben basladigimdan beri kacamak yapmadim sayilir.sebzemi yogurdumu etimi herseyimi yiyorum.kaciran arkadaslarda toparlicaklar zaten pismanlik duyuyolar

günaydın kızlar bence kaçırdık dikkat etmiyoruz diye kendimizi strese sokmanın alemi yok herkes yapabildiği kadar yapıyor işte geçen hafta ipin ucu biraz kaçmıştı ama bu hafta menüler o kadar kötü değil malum benim misafirler var yemiyosun ne gerek var iyisin diyip duruyolar akşam bir sürü şey yediler kayınvalidem neredeyse gelip ağzıma tepiştircekti abur cuburları ama yemedim çok mısır patlatmıştı bir de kestane şekeri getirmiş onun getirdiği ve yaptığı şeyler olduğu için gönlünü kırmayacak kadar yedim o kadar
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
2 zeytin
1 dilim t.b ekmeği
1 fincan şekersiz çay

starda melekte konuk var 32 yasinda 203 kilo vermis yaaaa
diyetle mi bilmiyorum

kendi basina vermisssss

gunde 4 ekmek yiyomus tosunumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…