:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ara ogun yapmamis saatli olunca aklim yemege gidiyordu surekli diyor.3 ana ogun yemis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayvansal urunleri cok yemis
doyana kadar et yiyomus yaninda yogurt salata korkmayin doyana kadar et yiyin diyor
ay naklen yayin yapiyorum hehe

Son düzenleme:
meyve fazla yemeyin diyor.meyve yiyince spor mutlaka yaptim 15 dk sonra diyor
karatay in dediklerini yapmis

Son düzenleme:
alıç sirkesiyle elma sirkesini 1 er tatli kasigi suya katip icmis ama dogslini buldum diyor.corek otu yemis ,yaprak yesil cay,kirmizi biber sosu aci yemis
adam kendi basina zayiflamisyaa 203 kilo ne demekkk yaa brawoo valla azim acik dinliyorum size yaziyorum

bravo adama peki ne kadar sürede vermiş

kitap yazmis
kitabi bedavaya veriyomus
numarasini verdirmedi reklam diye
sadece kargo veriyosunuz kitap ucretsiz dedi

biz haftalik tartilinca az geliyor.ayda bende 3 kilo veriyorum demekki 10 ay yapsam diyeti 30 kg yapiyor beeeee

32 ayda vermis.hesapladim ayda 6 kusur yapiyor

çok hızlı da vermemiş ama iyi sabretmiş valla ama biz ilerledikçe her ay 3 kilo veremeyebiliriz durabilir zayıflamamız acaba durduğu zamanlar ne yaptı

kahvaltıda 2 dilim kaşarlı ekmek yedim her türlü cezayı hakettim pişmanım:18::18:

benide listeye eklermisiniz hedefim 50 şuanki kg 59.5 başlangıç kilom 60.2 falandi

hoşgeldin tatlım topikimizin kurucusu oranje ona bir danışmak lazım her gün düzenli girip bizi yalnız bırakmazsan kısa bir deneme sürecinden sonra oranje seni de ekleyebilir kilo bildirimlerimizi de pazartesi yapıyoruz en erken pazartesi ekleyebilir seni

ara 2 tane form kepekli çubuk kraker 10 bitkili çay bu arada son birkaç mesajdır kendi kendime konuşuyorum

kızlar biraz önce 20 squat yaptım daha fazla yapcaktım ama lavaboya biri geldi bende bıraktım

kitabini istemek lazim bedava madem
melek baykal cok konusturmadi erkenden biraktirdi baska konuk aldi

ben oglumun okuluna gidiyorum.ara muz yicem kvalideye gidiyorum kizi birakcam yarimsaat yurucem donustede yurucem 1.5 saat hedefim var suan

arkadslar sizi bilmem ama ben diyetme sadigim en azindn ben oyle dusunyrm faretysnz cikolata pasta borek yok hayatimda olsa bile bundan sonra kesin kesin yemem diye birsey de olmaz yiycksem de tadimlik yiyebilrm anck

canım squatı ne zamandır yapıyorsun işe yaradımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…