çocukların kahvaltısından yediğine göre sana ceza onlarla akşama kadar atlayıp zıpla bakalımmmmm
kızlar biraz önce 20 squat yaptım daha fazla yapcaktım ama lavaboya biri geldi bende bıraktım
sende benim gibi işyeri lavobosunda spor yapanlardanmısın hehehee, valla süper oluyor
100 kere koşar gibi yerimde sayıyorum
50 mekik (lavobodan girilen sığınak gibi bir oda var orda, tabürenin üstünde kısa mekik)
20 sağ, 20 sol bacak hareketi
20 de squat yapıyorum günde 2 kere
aynen canım kaçamak yapıyorum biri görmesin diye maşallah sen baya hareket yapıyomuşsun
arkadslar sizi bilmem ama ben diyetme sadigim en azindn ben oyle dusunyrm faretysnz cikolata pasta borek yok hayatimda olsa bile bundan sonra kesin kesin yemem diye birsey de olmaz yiycksem de tadimlik yiyebilrm anck
arkadslar sizi bilmem ama ben diyetme sadigim en azindn ben oyle dusunyrm faretysnz cikolata pasta borek yok hayatimda olsa bile bundan sonra kesin kesin yemem diye birsey de olmaz yiycksem de tadimlik yiyebilrm anck
sende benim gibi işyeri lavobosunda spor yapanlardanmısın hehehee, valla süper oluyor
100 kere koşar gibi yerimde sayıyorum
50 mekik (lavobodan girilen sığınak gibi bir oda var orda, tabürenin üstünde kısa mekik)
20 sağ, 20 sol bacak hareketi
20 de squat yapıyorum günde 2 kere
öğlen menüm 30 gr kadar peynir,
2 dilim ekmek,4 zeytin,
1 ayran,
2 dil.çav.ekmeği..45 dak yürüyüş...
hehehe bende wc sporcusuyum.. arada gidiyorum ve ne yaparsam yapıyorum çeok etki ediyo buaralar pek boş denk gelemedim yapamadım ama bazen bizim kızlar olunca yapıyorum diyolar her fırsatı degerlendir boş durma diye takılıyolar..
hatta şimdi çıkıp bende yapabildiğimi yapayı en çok squat ve yan bölge hareketleri yapabiliyorum orda.
ÖĞLEN YEMEĞĞİM..
---2 adet tavuk pirzola fırında.
--2 yk piav.
--çok az patates kız..
az öncxede şazili türk kahvesi içtim. çok şekerli geldi ama bitiremedim.
ve şimdi wc ye çıkacağım eğer boş sa bişeyler yapıp döneceğim..
süpersin canım boş zamnları değerlendirmek gerekir çok ii gidiyoruz hepimizgeldimmmm..
20 göğüs sıkılaştırma hareketi..
20 şer her iki yana eğilme..
20 şer makas hareketi..
20 ye yakında squat yaptım..her çıktığımda bu kadar yapsam bile süper...
bence o kadarda abartılı değil büyük değilse 6-7 kafidir canım makarna ekmek yerine geçer sakın yeme çorba doyurur seniöğle yemeği yapmadım hala mercimek köftem var kaç tane yme hakkımz var bilmem ama dyetisyenn biri 8 adet çiğ köfte yenebilir demişti ...6-7 tane yerm bende marul ve 1 bardak ayranla inşallah çok değildir akşama makarna yemem çorba içrim sırf... dengelemiş olurum umarım....
öğlen bezelye yemeği yedim 1 kepçe
1 dilim de ekmek makarna vardı ama yemedim
bence o kadarda abartılı değil büyük değilse 6-7 kafidir canım makarna ekmek yerine geçer sakın yeme çorba doyurur seni
mersi canm fazla byk değil .....
bence o kadarda abartılı değil büyük değilse 6-7 kafidir canım makarna ekmek yerine geçer sakın yeme çorba doyurur seni
mersi canm fazla byk değil .....
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?