:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar biraz önce 20 squat yaptım daha fazla yapcaktım ama lavaboya biri geldi bende bıraktım

sende benim gibi işyeri lavobosunda spor yapanlardanmısın hehehee, valla süper oluyor

100 kere koşar gibi yerimde sayıyorum
50 mekik (lavobodan girilen sığınak gibi bir oda var orda, tabürenin üstünde kısa mekik)
20 sağ, 20 sol bacak hareketi
20 de squat yapıyorum günde 2 kere

aynen canım kaçamak yapıyorum biri görmesin diye maşallah sen baya hareket yapıyomuşsun

arkadslar sizi bilmem ama ben diyetme sadigim en azindn ben oyle dusunyrm faretysnz cikolata pasta borek yok hayatimda olsa bile bundan sonra kesin kesin yemem diye birsey de olmaz yiycksem de tadimlik yiyebilrm anck

Bence de...Sen ve Derya abla topiğin en istikrarlıları...

Kahvaltım

yarım dilim ekmek

domates,yeşillik

1 kk peynir

Ara 3 badem 3 fındık

arkadslar sizi bilmem ama ben diyetme sadigim en azindn ben oyle dusunyrm faretysnz cikolata pasta borek yok hayatimda olsa bile bundan sonra kesin kesin yemem diye birsey de olmaz yiycksem de tadimlik yiyebilrm anck

gerçekten hiç kaçamak yapmıyosun ya maaşallah iradene spor da tam gaz nazar değmesin...zaten en çok ta sen verdin doğal olarak...hayranımmm .....

kahavaltı 10 buçukta 1 dilim t.b ekmek....4 zeytn..2 çatal peynir...1 yumurta...azda kuşburnu marmelatı...şekersiz çayb ile

şimdi ara olarak 1 şekersiz türk kahvesi ve 2 incir....öğlende ne yerm bilmem ara da elma ycem akşama çorba makarna var 1 kase çorba azcık ta makarna yerm..

haftasonu aldığım kiloları bugn verebildim anca....farkındaysanz bildirim de yapmadım çoooookkk utandım vallaa napım....

hehehe bende wc sporcusuyum.. arada gidiyorum ve ne yaparsam yapıyorum çeok etki ediyo buaralar pek boş denk gelemedim yapamadım ama bazen bizim kızlar olunca yapıyorum diyolar her fırsatı degerlendir boş durma diye takılıyolar..
hatta şimdi çıkıp bende yapabildiğimi yapayı en çok squat ve yan bölge hareketleri yapabiliyorum orda.

ÖĞLEN YEMEĞĞİM..
---2 adet tavuk pirzola fırında.
--2 yk piav.
--çok az patates kız..

az öncxede şazili türk kahvesi içtim. çok şekerli geldi ama bitiremedim.

ve şimdi wc ye çıkacağım eğer boş sa bişeyler yapıp döneceğim..

geldimmmm..
20 göğüs sıkılaştırma hareketi..
20 şer her iki yana eğilme..
20 şer makas hareketi..
20 ye yakında squat yaptım..her çıktığımda bu kadar yapsam bile süper...

kizlar ogle yemgimi 12 de yedim simdi disardyim disarda yemiyim diye evde yedim ogle yemegimi soylym dun aksamki menu
2 kasikbulgur pilavi 3 kasik firinda sebze
yarim dilim ekmek
simdi de yesil cay istedim onu icegim

geldimmmm..
20 göğüs sıkılaştırma hareketi..
20 şer her iki yana eğilme..
20 şer makas hareketi..
20 ye yakında squat yaptım..her çıktığımda bu kadar yapsam bile süper...
süpersin canım boş zamnları değerlendirmek gerekir çok ii gidiyoruz hepimiz

öğle yemeği yapmadım hala mercimek köftem var kaç tane yme hakkımz var bilmem ama dyetisyenn biri 8 adet çiğ köfte yenebilir demişti ...6-7 tane yerm bende marul ve 1 bardak ayranla inşallah çok değildir akşama makarna yemem çorba içrim sırf... dengelemiş olurum umarım....

öğlen bezelye yemeği yedim 1 kepçe
1 dilim de ekmek makarna vardı ama yemedim

bence o kadarda abartılı değil büyük değilse 6-7 kafidir canım makarna ekmek yerine geçer sakın yeme çorba doyurur seni
öğlen bezelye yemeği yedim 1 kepçe
1 dilim de ekmek makarna vardı ama yemedim

afiyet olsun canım

kızlar akşama sıkma yapcam hamur işi eşim kaç zamandır yemiyodu çok canı istemiş beni aradı söyledi bende 1 tane yiycem bilginiz olsun :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…