:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın kızlar kahvaltım special k + süt
akşam 1 tane sıkma yedim sonrasında 30 dk hem koşu hem yürüyüş yaptım 100 cal.harcadım
50 mekik
50 squat yaptım
dünkü sporum iyiydi beni rahatlattı

günaydın canlar...
akşam menüm:
terbiyesiz tavuk,
az ezme salata ve az lebeni (ayran)çorbası,

bu sabah:
2 dil.çav.ekmeği,
30 gr kadar peynir,
4 zeytin ve tek çekerli bir kupa çay,

günaydın kızlar misafirler olmasına rağmen dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum pazar da görev var dikkat edemem diyete hayırlısı artık
kahvaltım
1 bardak ılık sirkeli su 2 kuru kayısı
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim ç. ekmeği
2 zeytin 1 fincan şekersiz çay

gunaydindan ciktik gec oldu kizlar
kahvaltim
1 dilim kepek ekmgi
1 bardak yarim yagli sut
1 dilim peynir

sabh da 1 saatlik sporumuda yaptim hastalik disinda asla ihmal etmk yok bu benim yasam tarzim oldu artik

gunaydın kızlar.
kahvaltı tabagımın resmini eklicktım ama hata veriyor.
bi sabah 7.00de 1 tane elma yedim
ve şimdide kahvaltımı yaptım

kk peynir
3 zeytin
1 tane buyuk salatalık
haşlanmış yumurta sarısı
sekersiz cay

http://www.fitkizlar.com/2012/10/10-dakikalk-hzl-yag-yakc-egzersiz.html?m=1

kizlar lesliden sonra bu 10 dk egzersizleri yapiyrm cok basit ama lesli kadar terletiyr onun bide 30 dk da var karin egzersizlri icn bi bakin isterseniz

günaydın kızlar

sabah 1 ad. ıspanaklı börek yedim 360 kalori imiş, bugün artı spor yapmam lazım, çok abarttım, iş yerine yiyecek bir şey getiremeyince böyle oluyor işte, ama bir daha olmayacak sözzzz :18:

ben dün akşam ve bu sabah yeşil kahve içmiştim onu yamayı unutmuşum birde dün bihter çikolata yedim..
çikolata miktarı ne kadar canımmm...yeşil kahvenin nasıl etkisi var .işe yarıyor mu..
afiyet olsun güzel menüü

aynen bende ne zman getirmesem yanıma bişeyler durum vahimleşiyo..diğer öğünlerde dengele ve bugün artık hamurgillerden uzak dur sorun olmaz.

iyi günler...

dün akşam:

4 kaşık pataes yemeği
salata

bu sabah:
1 peynirli krep
domates,salatalık,yeşil biber
şekersiz çay

kızlar bende ewden getirdim yemekhaneye gitmiyorum artk bugün domates salatalık 1 dilimde ekmeğim var

haklısın canım teşekkürler, yorumların için, oranje iyiki varsınız canım

öğlen yemğimde sadece çorba içiçem belki yanında 1 dlm ekmek.saat 1 de dişçide dolgu randevum var.. inşallah uzun sürmez..dönünce yazarım artık.

hiç yüzüm yok yazmaya ya dün arkadaşa gittik 4 mercimek köftesi 1 poğaça 1 dilim kek çay offf offf:18::18:
sabah güzeldi kahvaltı şimdi de karnıyarık var menüde

öğlen yemğimde sadece çorba içiçem belki yanında 1 dlm ekmek.saat 1 de dişçide dolgu randevum var.. inşallah uzun sürmez..dönünce yazarım artık.

canım dolgudan sonra 4 saat falan bişey yiyemiyorsun ona göre tok git bence

slm kizlar
bugun cok yogunum anca yazabiliyorum

sabah kalkinca 2 bardak su
kahvalti
1 dilim k.ekmegi
bi ince dilim kasar
kizima peynirli omlet yapmistim onun yemedigi kalani yedim ve cay

bugun k.pederimin yazligina gidiyoruz 2elti 3 bekar k.validelerle birlikte.oglumun gecikmis dogumgunu kutluyacaz.hazirliklarla ugrasiyorum daha eksigim var markete gitcem.haftasonu ordayiz kacamaksiz gecirecegime eminim 2 aydir surekli boyle ortamlardayim hic kacirmafim tatmadimda umarim adete yenik dusmem:)

gecmisolsun
dolgudan sonra biraz agri oluyor hemen yiyemezsin iyice doyursaydin karnini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…