:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

hiç yüzüm yok yazmaya ya dün arkadaşa gittik 4 mercimek köftesi 1 poğaça 1 dilim kek çay offf offf:18::18:
sabah güzeldi kahvaltı şimdi de karnıyarık var menüde

dunun ustune bugun dikkat etmen lazim o yuzden karniyariga dokunma bence cok yagli

uff sabah yanımda bıse getıremedım yıne gec kaldım işe :S pogaca yedım susamlı 1 tane bıraz oncede 2 adet cubuk kraker buaralar aksamları tarcınlı sutumude ıhmal edıyorum :S sızlerede tavsıye ederım tarcınlı sutu sabah tok uyanıyorsunuz.sabahlarıda lımonlu su ıcmeye baslayacagım

kızlar akşamüstü istanbula gidicem pazartesi tartı olmayacak gittiğim yerde salı inşallah görüşürüz sizi özlicemm

youtube giremiyoruz leslie ve egzersizleri ordan yapiyodum baska yerede bakmadim

tatli krizine cok iyi geliyor adet oncesi ictim iyi geldi

Bence de...Sen ve Derya abla topiğin en istikrarlıları...

Kahvaltım

yarım dilim ekmek

domates,yeşillik

1 kk peynir

Ara 3 badem 3 fındık

bunu simdi gordum sevda saol canim benimde favorim usriusya ay dogrumu yazdim bilmiyorum

kızlar bende ewden getirdim yemekhaneye gitmiyorum artk bugün domates salatalık 1 dilimde ekmeğim var

canım domates salatalık sıkar bir süre sonra, yemekhanede sebze yemeği varsa bir kaba al, yada yemekleri görmek istemiyorsan arkadaşlarına aldır böylelikle vitaminli bişeyler yemiş olursun

dogru yazdin cnm bi y eksik
benm bu kadr istemem ben omrum boyunca hic zayiflik ince belli halim olmadi. evleninceye kadr da pek oyle zayifliyim diye bir seye girismdim bu dogumlr olduktn sonra daha cok istedim zayiflmsyi cunku yas ilerledkce veremiyrm ve bu benm sagligimi etkiledi neredyse bi cok hastalik var romatizma vitamin d eksikligi en dusuk seviyede kemik yapilrim hassas kesinlikle 1 saat yuruyusten sonra ayaklrim agrir vr bir hafta yatardim o derecede rahatsz olurdum simdi cok sukur agrilarim biraz daha hafifledi inslh verdkce daha iyi olacgim ben gercktn vermk istyrm kendim ve cocuklrim icn

ogle;
2 kasık pılav + doner
salata

ya bız boyle yazıyoruz ya yedıklerımızı fln canı ceken oluyormudur acaba

canım domates salatalık sıkar bir süre sonra, yemekhanede sebze yemeği varsa bir kaba al, yada yemekleri görmek istemiyorsan arkadaşlarına aldır böylelikle vitaminli bişeyler yemiş olursun

canım kasım ayından beri hep evden getiriyorum mesela akşam ne yemek yapıyosam ondan 1 tabaklık saklama kabına koyuyom öğlen yiyorum bizim yemekhanenn yemekleriçok güzel dayanamam bi başlasam yeniden alırım o verdiğim kiloları zaten ücretli bizim yemekhane kart yüklersen yersin yüklemezsen yok bende yükleyeceğim parayı kendime özel harcıyorum

canısı 4 küçük kareden oluşan çikolata yedim,yeşil çayda beni hiçbirşey wc ye çıkarmazken bunun bende etkisi gayet iyi bakalım etkisi basküle nasıl yansıyacak...

slm kızlar hayırlı cumalar herkese

ara
saat 12.00de 7 otlu cay 8 badem yedim
saat 13.00de 2 tane kuru kayısı
yarım saat sonrada ögle yemegimi yicem
ve bu saate kadarda 1,5 lt suyumu bitirmiş bulunmaktayım

ögle yemegim

3 kepçe yayla çorbası
salata(1 havuç,az marul,az kırmızı pançar,1 tatlı kaşıgı sıvıyag ve bol limon)

bu saate kadar kacamak yapmadım.inşallah akşama kadar bişe cıkmaz saatler cabuk gecsede biran önce yatsak:18:

kızlar en az 1 saatlik ütüm var şimdi utumu yapıcam akşama görüşürüz

Hayırlı Cumalar...

bugün arkadaştaydım öğle :

biraz kısır ve 1 kurabiye yedim

ara: 1 portakal..

yürüyereyek gidip geldim 1 saate yakın sürdü sanırım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…