evet sitede sorun vardi cogu kisi yasadi bu problemi.benimde oyleydi hallettim uzun ugrastan sonra
dogru yazdin cnm bi y eksik
benm bu kadr istemem ben omrum boyunca hic zayiflik ince belli halim olmadi. evleninceye kadr da pek oyle zayifliyim diye bir seye girismdim bu dogumlr olduktn sonra daha cok istedim zayiflmsyi cunku yas ilerledkce veremiyrm ve bu benm sagligimi etkiledi neredyse bi cok hastalik var romatizma vitamin d eksikligi en dusuk seviyede kemik yapilrim hassas kesinlikle 1 saat yuruyusten sonra ayaklrim agrir vr bir hafta yatardim o derecede rahatsz olurdum simdi cok sukur agrilarim biraz daha hafifledi inslh verdkce daha iyi olacgim ben gercktn vermk istyrm kendim ve cocuklrim icn
Seydacm afyet olsun kahvalti süper
Dun ESM evde hastaydi giremedi
Ama dun hic kaçamak yapmadim çok mutluyum
Bugünde ole olur inşallah
Regl yakalsti ama kilo vermisim inanamiyorum bir haftadir hic kaçamak yapmadim
İnsanın vicdani rahat olyo valla ya
Telfndan yazanlar isnz ne zor ben hic aloskin deglm çok zor geliyor ya
fırına az bayatlamış ekmek koydum yumurtaya batırıp üzerine peynir falan
1,5 dilim kpek ekmeği yumurtalı
2-3 zeytin
1 domates
bende detox yapmak istiyorum ama hangisini yapsam bilmiyorum sen yap da bi bende yaparım öneririsen canm....kızlar bende bugun ayran botoksunu denicem 1,5 lt ayranın içine 2 salatalık rendeledim.4 yemek kasıgı haslanmış nohut.4yemek kaşıgı yeşil mercimek.4yemek kaşıgı bulgur.tuz yok.baharat konulabiliyrmuş.şimdi nohutum haslanıyor.ama yeşil mercimegim yokmercimeksz olsun napalım
muz diyeti var onu dene istersen herhalde mida olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?