:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

selam kızlar eşim in tel den yazzmaya çalışıyorum çok kasiyor bugün kahv peynir az ekmek ve iki fincanı tek şekerli çay

50 mekik 50 squat
Dün regl oldum göbeğim için extra özen vereyim de hu iki gün gitsin göbek .
Tel serviste hala ınş erken ggelir oğlan uyanınca dışarı Cikacaz hava çok kötü ama alışveriş mutfak için bu hafta vokallerin düzenli yemek yapmak istiyorum
Yusra çok iyi gidiyorsun seyda ve derya da öyle aslında çok güzel bu grubuz iyi ki tanıdım sizleri ....
Öğlen be yerim bilmiyorumm aksm balık yaparim bi dahakine bilgisayardan yazarım bu tel sinirlerimi bozdu .

Güzel hafta sonları herkese :)

kahvaltı:

1 peynirli krep
domates,salatlık
2 zeytin
şekersiz çay
2 çatal yoğurt
5 tane kızartma ...

geç yaptığım için ara yapmadım öğle yemeğide yemeyeceğim :)

kizlar ogle sonrasi ara ogun
1 elma
yarim incir
yesil cay

aksam yemegi de
domates tursusu cok az
ve yogurtlu kabak salatasi

akşam yemegi yemiyorum zaten saatte gec oldu yarım saat once leblebi yedim onlar tok tuttu heralde

Iyi aksamlar canlar.
Öğle yemek yok ama bir parca pestil yedim.
Akşam ....1 cupra tavada .yarım bardak m.suyu. baya a çilek.

Ucretliyse boşver canım evden götürmek daha mantikli, bende evden getiriyorum 250 tl ticket cebine kalıyor 👍

hu hu kimse yok.mu
kahvaltim
1 yumurta
1 dilim peynir 1 dilim ekmek ve bi tane köz biber

Ben burdaym yusracm ama iste ESM evde olunca çok görmek istemyorm kafayi taktin kulübe dyo zaten..dun aksam kacamaklarm oldu ama çok değil...Tarti da hala eksideym şükür...

aynen c pazar gunu ya gerci esim pazar gunleri de calisiyr bgun dgl pek tel ugrasmamdn hoslnmaz

ogle yemgim yoktu cok actim
bi kucuk tost yaptim normal peynirle yarim yumurta

11 de kahvalti yaptim 1 bucukta ara yaptm az sonra da 2 tane kuru biber dolmaai ycem inşallah...
Yarin bi olsaydi kacamk yapmadan..
Haftasonu genelde abur cubur alirdim eve bu hafta hic almadım yeşil cay bitter çikolata ve form bskvi aldim

Kızlar benim büyük oglumda baya kilolu ona da pek yedirmek istemiyorum istahi çok acik kiyamiyorum da napcam ya..

Abur cubur pek almazdim oğlum zayiflayana kadar hic almasam mi bu seferde uzuluyorum kuzuma

slm kızlar.interneti kapattırdık başka firmaya gecicez.oyuzden yarından itibaren çok sık giremeyebilirim.kilo bildiriminide yarın akşam eşim gelince yazarım size.

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek
3 tane biber kızartması
7 tane patates kızartması
1 salatalık
1 domates
1 tatlı kaşıgı recel

kahvaltıyı gec yaptıgım için ögle yemegi yemedim

ara olarak
1 avuç leblebi yedim

eve simdi geldik.
cokk guzel bir haftadonu gecirdim.doganin icindeydik yuruslerimi yaptim,evimizin bahcesinde cocukparkimiz var parkta kaydim ,evde merdiven bol yani sporumu yaptim egzersizlerimide yaptim eltim guluyor herfirsatta egzersizimi yaptim ,diyetime uydum.kalabaligiz diye 3 pasta aldik .hamur isi,mangallar ,kalabalik kahvaltilar fakat ben hic bozmadim:))) cok mutluyum irademi koruyabiliyorum artik.sadece duzenim olmadi saat konusunda.
sabah kahvaltisi klasikti
ara yoktu yoldaydik
simdi gelirken cigkofte aldik bosbos cayin yaninda yedim .bir porsiyonu esimle yedim yani.aksam yemegi yemicem .adetli olmama ragmen kilo verdim bugun tartildim gelirgelmez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…