:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ohh masallah supersin

Azmin zaferi,tebrikler abla.

aksam yemegi
3 kasik tavuk sote 2 kasik bulgur pilavi
biraz da yesillik

herkese iiyi akşamlar ...
bu günüm iyi geçti.
sabah....1 yumurta.azcık peynir ve bir dl çavdar ekmeğinin sadece çevresi (içini oğlum yedi.)

öğle...... 1 pors.et sote .....yoğurt.....1 bard. m.suyu.....2 dl çavdar ekmeği.
ara........yarım elma...1 avuç çerez....
akşam....2 yk sebzeli bulgur pilavı..yoğurt..

her fırsatta mekik çektim hopladım zıpladım...100 ü geçmiştir mekiğim.

yarın öğlen yemeğimi hazırladım bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım inş.

günaayyddıınnn.....ilk bildirim benden olsun dedim kızlar...biliyosunuz geçen hafta sonu aşırı yediğim için bildirim yapmamıştım...o yzden geçen haftaki kilom değil ama

bi önceki kilom 68.8

bu hafta kilom 67.7

verilen 1.100 gr

başlangıç 72.7

toplam verilen 5 kilo

herkese günaydın hayırlı haftalar...

Bu hafta itibariyle kilom 54,800...geçen haftaya göre 200 gr gitmiş ama hala reglim bitmedi bu şekilde bile verebilmiş olmama şaşırdım.

hatta dün regl olmuş halm kızlar bu az bi lekem geldi tam sökülmedi bile....

ve şunu anladım ki ben hafta sonu dikkat edersem bu işi halldermm....hafta sonu sadece tatlı kaçamağı yaptım ertesi gnde telafi ettm çok şükür...bol su içemedm ama yne de ödem yok o kadar mutluyum ki yaa..

2 hafta önceydi galiba

listedeki son tarih için kendime 67.5 hedfni koymuştum ama açıkçası çokta inanarak koymamıştım o hedfi

200 gr fazlam ile hedfme ulaşmış sayılırım....

en son geçen ramazanda 67.2 yi görmüştm daha düşük kilom olmadı yıllardır....ve yürüyüşe 70 lerde başlardım anca 68 lere düşerdim şimdi bu kiloyla yürüyüş yaparsam 60 olabilirmiyim diye umutlandım....

hadi bakalım ramamzan ayna kadar düşe kalka 60 olursam kendimi çookkk gzel ödüllendirccemm...

zaten eşimde haftasonu bi daha 70 lere çıkarsan sennle kilon hakkında hiç konşmam dedi normalde destek oluyo sayılır en azndan dnler ve şöle şöle yap der .....

68 in üstne çıkmam inşallh bi daha ya..

hadi geln kızlar sizleri de çok merak ediyorum özellikle derya ve yusra....yusra maaşllhn var hiç kaçamak yok derya sende geçen hafta sıkılmış olamana rağmen pes etmedn ...hadi bakalım ödül zamanıııı...

tartılmaya korkuyorum çünkü kilo aldım 1 hafta hiç dikkat etmedim çok yedim. kızlar beni motive edin lütfen ya (((

yazmaya bile çekindim buraya yediklerimi spor da yapmadım kızın dövün beni

tartılmaya korkuyorum çünkü kilo aldım 1 hafta hiç dikkat etmedim çok yedim. kızlar beni motive edin lütfen ya (((

limoncum insan kendisi karar vermediği sürece ianan ki kim ne derse desin konsantre olamıyo canım...en azından ben öyleyim...

sen hayatında nasıl olmak istiyosan ona odaklanıp konsantre olmalısın ....küçük hedefler koy kendine hadi geçmişi unut şimdi pişmanlık fayda etmyo karar ve azimde var ne varsa...şimdi gelecek hafta için kendne bi hedef koy buraya yazzmsan da bi hedfn olsun....bol su su su ..ben hiç içemezdm şimdi kendme 1.5 litrelik şişe ile hedef koydum en azndan onu bitiryorum ve su sayesende verdim bu hafta kiloyu regl haftam olmasına rağmen ....emnim sende haftaya çookk mutlu olcaksın tartıda hadi tatlım silkelen bakalım şimdi geçmişi unut haftaya vereceğin kiloya odaklan....

Hedefine ulaşmış sayılırsın...bu haftaki kilonu 67.700 olarak yazıyorum..

canım uzun zamandır çok iyi gidiyordum ya. arkadaşım sen zayıylama hastalığına yakalandın falan feşman dedi umursamadım ama beni çok olumsuz etkiledi. okulda da kermes vardı bi kaç gün ordan yiyince sonuç bu evet unutacağım oturup üzüldükçe daha çok salacağım. teşekkür ederim desteğin için daha kararlı olacağım

kahvaltım..
küçük 1 dlm çav.ekmeği üzerine az krem peynir ve beyaz peynir.ve 2 şekerli çay.

Kızlar bu hafta 1 kilo veremedim ne güzel 1 bir gidiyordum.. Hep eşim yüzünden aldı çikolatayı bana bitirmeden rahat edemiyorum sinir oldum yaaaa.. Neyse ki almamışımda 73,700 g geldim .. Ancak 300 g vermişimmm.. Daha dikkatli olmalıyımmm..

gunaydin kizlar
elifeyza oranje tebrik ederim
malesef sabah spor yapmdn once bi kacamk yaptim 3 kasik sutlac yedim bilmiyrm biraz cnm tatli istedi yaa bende onun ustune 1.5 saat spor yaptim kendime ceza verdim kahvalti yapiyim mi yapmiym diye arada kaldim ama acliktanda karnim gorulduyo neyse kilom
79 kizlaaarr yavas yavas size yetisiyorm

günaydınn

kahvaltı ;parmak boyu kadar bır tane kepekli grissini+cay

kilom:62.7 bı ılerleme kaydettıgım soylenemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…