ohh masallah supersineve simdi geldik.
cokk guzel bir haftadonu gecirdim.doganin icindeydik yuruslerimi yaptim,evimizin bahcesinde cocukparkimiz var parkta kaydim ,evde merdiven bol yani sporumu yaptim egzersizlerimide yaptim eltim guluyor herfirsatta egzersizimi yaptim ,diyetime uydum.kalabaligiz diye 3 pasta aldik .hamur isi,mangallar ,kalabalik kahvaltilar fakat ben hic bozmadim:))) cok mutluyum irademi koruyabiliyorum artik.sadece duzenim olmadi saat konusunda.
sabah kahvaltisi klasikti
ara yoktu yoldaydik
simdi gelirken cigkofte aldik bosbos cayin yaninda yedim .bir porsiyonu esimle yedim yani.aksam yemegi yemicem .adetli olmama ragmen kilo verdim bugun tartildim gelirgelmez:))
eve simdi geldik.
cokk guzel bir haftadonu gecirdim.doganin icindeydik yuruslerimi yaptim,evimizin bahcesinde cocukparkimiz var parkta kaydim ,evde merdiven bol yani sporumu yaptim egzersizlerimide yaptim eltim guluyor herfirsatta egzersizimi yaptim ,diyetime uydum.kalabaligiz diye 3 pasta aldik .hamur isi,mangallar ,kalabalik kahvaltilar fakat ben hic bozmadim:))) cok mutluyum irademi koruyabiliyorum artik.sadece duzenim olmadi saat konusunda.
sabah kahvaltisi klasikti
ara yoktu yoldaydik
simdi gelirken cigkofte aldik bosbos cayin yaninda yedim .bir porsiyonu esimle yedim yani.aksam yemegi yemicem .adetli olmama ragmen kilo verdim bugun tartildim gelirgelmez:))
ohh masallah supersin
Azmin zaferi,tebrikler abla.
aksam yemegi
3 kasik tavuk sote 2 kasik bulgur pilavi
biraz da yesillik
limoncum insan kendisi karar vermediği sürece ianan ki kim ne derse desin konsantre olamıyo canım...en azından ben öyleyim...tartılmaya korkuyorum çünkü kilo aldım 1 hafta hiç dikkat etmedim çok yedim. kızlar beni motive edin lütfen ya(((
yazmaya bile çekindim buraya yediklerimispor da yapmadım kızın dövün beni
Hedefine ulaşmış sayılırsın...bu haftaki kilonu 67.700 olarak yazıyorum..hatta dün regl olmuş halm kızlar bu az bi lekem geldi tam sökülmedi bile....
ve şunu anladım ki ben hafta sonu dikkat edersem bu işi halldermm....hafta sonu sadece tatlı kaçamağı yaptım ertesi gnde telafi ettm çok şükür...bol su içemedm ama yne de ödem yok o kadar mutluyum ki yaa..
2 hafta önceydi galiba
listedeki son tarih için kendime 67.5 hedfni koymuştum ama açıkçası çokta inanarak koymamıştım o hedfi
200 gr fazlam ile hedfme ulaşmış sayılırım....
en son geçen ramazanda 67.2 yi görmüştm daha düşük kilom olmadı yıllardır....ve yürüyüşe 70 lerde başlardım anca 68 lere düşerdim şimdi bu kiloyla yürüyüş yaparsam 60 olabilirmiyim diye umutlandım....
hadi bakalım ramamzan ayna kadar düşe kalka 60 olursam kendimi çookkk gzel ödüllendirccemm...
zaten eşimde haftasonu bi daha 70 lere çıkarsan sennle kilon hakkında hiç konşmam dedi normalde destek oluyo sayılır en azndan dnler ve şöle şöle yap der .....
68 in üstne çıkmam inşallh bi daha ya..
hadi geln kızlar sizleri de çok merak ediyorum özellikle derya ve yusra....yusra maaşllhn var hiç kaçamak yok derya sende geçen hafta sıkılmış olamana rağmen pes etmedn ...hadi bakalım ödül zamanıııı...
tartılmaya korkuyorum çünkü kilo aldım 1 hafta hiç dikkat etmedim çok yedim. kızlar beni motive edin lütfen ya(((
yazmaya bile çekindim buraya yediklerimispor da yapmadım kızın dövün beni
limoncum insan kendisi karar vermediği sürece ianan ki kim ne derse desin konsantre olamıyo canım...en azından ben öyleyim...
sen hayatında nasıl olmak istiyosan ona odaklanıp konsantre olmalısın ....küçük hedefler koy kendine hadi geçmişi unut şimdi pişmanlık fayda etmyo karar ve azimde var ne varsa...şimdi gelecek hafta için kendne bi hedef koy buraya yazzmsan da bi hedfn olsun....bol su su su ..ben hiç içemezdm şimdi kendme 1.5 litrelik şişe ile hedef koydum en azndan onu bitiryorum ve su sayesende verdim bu hafta kiloyu regl haftam olmasına rağmen ....emnim sende haftaya çookk mutlu olcaksın tartıda hadi tatlım silkelen bakalım şimdi geçmişi unut haftaya vereceğin kiloya odaklan....
Hedefine ulaşmış sayılırsın...bu haftaki kilonu 67.700 olarak yazıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?