akşama çorba yapar yerim.bende biraz spor yaparım akşam. aksilik 0lmazsa
jillian ı bi dene sendee istersen.yarım saat sürüyo zaten...
ya indiremedim olmadı yoksa yapardım.
Kızlar on dk eve kadar yürüdüm ve 30 dk jillian i tamamladım.bitirdi beni resmen ama başka türlü bu yol bitmeyecek sonuna kadar azim azim azimmm kızlar...
Azmine hayranım bacımm :129:
TebriklerAnam ben şöyle bi 15 dk yaptım yok gerisi çok zorladı benii yahuu :2: Yarın vaktim olmayabilir ama bikaç güne bidaha denemek istiyorum ...
Akşam yemeğim :
1 kase çorba
Biraz da yoğurt yedim
Bu ara da yemekten önce 2 fincan yeşil çay içtim
aksam menu
yogurt corbasi salata ve 1 dilim ekmek
jilliani bende merak ettim zorlndysan ben hic yapamam
Su an benimde bacakların çok aciyoo ziplama olayı çok zorluyo bacakları.valla hadi buda buda diye diye tamamladım..Su hamligim geçse çok zorlanmam.
Hala akşam yemedim
Bir kase yoğurt çıkardım onu yiyeceğim sadece.
aksam menu
yogurt corbasi salata ve 1 dilim ekmek
Afiyet olsun..
Valla bira, zorrlu ziplama sınav falan da var onlara en çok nefes yetmiyo..Bi dene ama istersen ama bu aşamada senin için en iyisi bence leslie istediğin kiloya yaklaşınca daha rahat yapabilirsin.
Ben dolaptan yoğurt çıkarmıştım oda isisina gelsin diye biraz soğuk aldım galiba.eşim mantı yapmak istedi bende çocuğu uyuturken ona kasedeki yogurttan kullanma dolaptan al onu ben isinsinda yiyeyim diye çıkardım da dememe rağmen onu kullanmış ...sinir oldum .bi ton laf soyledim...
.zaten boğazım bi tuhaf canım bişey istemiyo akşam menum yok yani en son ikindide yediğim ..
Ok kızlar benden şimdilik böyle ...
Evet ya zor gerçekten ama dediğin gibi yavaş yavaş olur inş...Bir filmde izlemiştim birini forma sokmaya çalışan koç adamı çok zorlamış ve ''' Eskisini yıkmadan yenisini yapamazsın bu kaslar için de geçerlidir '' demişti :) Biz yıkma aşamasındayız olacak o kadar
Oy kıyamam sana ya :/ Napcez bu adamlarıAma aç kalma en azından bi süt ısıtıp iç
günaydın.. evet soğuk havada çıkma terler birde hasta olursun sonra...gunaydiiiinn kizlar
sabah sprumu yaptim hava felaket soguk yuruyusume cikmdim 3 mil lesliemi yaptim
herkese günaydın.dün akşam spor yapacaktım ama elektrikler kaesikti kızımda korktuğu için onunla uğraştım.bütün binada vardı bizim yoktu.şartaller binanın dışında bahçeden ayrı bir bölmede karanlık oluncada gidemedim eşim 2 saat sonra gelip gidip baktı birisi bizim şarteli indirmiş sağolsun..
sonrasında da artık ufaklığın karnını doyurdum.bende 1 yumurtadan omlet yaptım ayğsız
ve birazda peynirle akşamı geçiştirdim.
ayrıca akşam 3 tane hoşbeş gofret yedim..
kahvaltim
1dilim peynir
1 köz biber
2tane form bskuvi
1 yumurta ve yesil cay
evet olamdı ama sitresten yedim resmen yoksa o tarz şeylerle aram yok.bende şimdi arkadaşa söyledim indirebilirse indirecek bana yapacağım bende..günaydın.. evet soğuk havada çıkma terler birde hasta olursun sonra...
kış için evde leslii yürüyüş adına süper..
günaydın gofretler olmamış ama artık yemişsin..olsun o kadarcıktan bişey olmaz..ben dün jillian yapınca bacak kaslarım bitmiş durumda zor yürüyorum..
ama jillian da herşey var şınav,mekik, sırt, iç bacak , koşu,ip atlama,boxs,vss yarım saatte hepsini yapıp çıkıyoruzz...bugünde yapabilirsme yapacağım inşallah.. hamlığım gidince eminim çıok kolay gelecektir bana ...
o da iyi yapmışsın işte sporunu.bende sabah kızımı kreşe bıraktım ordanda işime 25 dak.yürüdüm.gunaydiiiinn kizlar
afiyet olsun canım menüler güzel..kahvaltim
1dilim peynir
1 köz biber
2tane form bskuvi
1 yumurta ve yesil cay
afiyet olsun canım benim..gittikçe azalıyo menüler süperrsin canım..
ben de kahvaltımı yazayım..
1 top peynir.
1 haş. yum.
1 dlm t.b. ekmeği
2 fincan çay.
herkese günaydın.dün akşam spor yapacaktım ama elektrikler kaesikti kızımda korktuğu için onunla uğraştım.bütün binada vardı bizim yoktu.şartaller binanın dışında bahçeden ayrı bir bölmede karanlık oluncada gidemedim eşim 2 saat sonra gelip gidip baktı birisi bizim şarteli indirmiş sağolsun..
sonrasında da artık ufaklığın karnını doyurdum.bende 1 yumurtadan omlet yaptım ayğsız
ve birazda peynirle akşamı geçiştirdim.
ayrıca akşam 3 tane hoşbeş gofret yedim..
gunaydiiiinn kizlar
kahvaltim
1dilim peynir
1 köz biber
2tane form bskuvi
1 yumurta ve yesil cay
gittikçe azalıyo menüler süperrsin canım..
ben de kahvaltımı yazayım..
1 top peynir.
1 haş. yum.
1 dlm t.b. ekmeği
2 fincan çay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?