:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

geçen hafta 56,900
bu hafta 56,200
seçim stresi yaradı sanırım kızlar dün gece dokuz buçukta geldim 10da 2 tabak makarna yedim çokkk yorgundum hemen uyudum rüyamda hala oy sayıyodum buna rağmen 700 grma çok sevindim daha kahvaltı yapamadım kilo eren almayan herkese tebrikler

canım çok iyisin ya yazın seni görenler şoka girecek

evi temizliyorum kahvaltı yapmadım
1 bardak sütle bitki çayı içtim bakalım

maşallah canım çok harikasın.. kilo veren tüm arkadaşlaratebrikler......

kahvaltimi yaptim valla
1 cay bardagi sutle 3 kasik yulaf ezmesi ve bi yumurta sarisi
ya ben her sabh ekmek peynir yiyorm nankorluk gibi olmasin ama sikildim biraz degisiklik olsn dedim

huhuuuuuu nerdesinizzz canlar.... bildirii bekliyorummmm meraklaaa....

günaydın arkadaşlar ben bugün regli olduğumdan kilo olarak fazla çıktım normalde vermiştim çünkü ama artık haftaya doğru sonuçları yazarım..
bu sabah 66,300 çıktım..
bu sabah:
1 haşlanmış yumurta ve simit yedim..akşam yemeği yemediğimden çok acıkmıştım..
bugün böyle oldu en kısa sürede telafisini yapacağım şuan karnım davul gibi olmuş..
tüm kilo veren arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum...

o sebepten fazla çıkmışsındır ama canım çok yavaş ilerliyorsun..bak bence usriyusranın menülerini takip et belki fikir olur o çok iyi ilerliyo maşallah 10 kilo verdi 2 ayda...

ara ogune gectim bile
ben her hafta caylarmi degistryrm yesil cay haric bu haftada 5 i 1 arada ona gectim dogrumu yanlis mi artik bilmiyrm bi de gunde 1 litre limonlu su iciyorum sadece bi kac gundur duzenli icemdim duzenli gideck inslh simdi besi bi arada icecem

sabah öğle arası bişi oldu
1 tane domatesli biberli yumurta
peynir
zeytin
yarım dilim ekmek.

Merhabalar hanımlar
Geçen hafta ağır grip oldum, rapor verdi doktor yatak döşek yattım. Çok düzenli bir diyetim olmasa da dikkatli bir şekilde beslendim.
Son kilo durumum:51.2

tartılmaya korkuyorum çünkü kilo aldım 1 hafta hiç dikkat etmedim çok yedim. kızlar beni motive edin lütfen ya (((

yazmaya bile çekindim buraya yediklerimi spor da yapmadım kızın dövün beni

geçen hafta 51.5

bugün 52

500 gram almışım

Ben de geçen haftaya kadar bir salma dönemine girmiştim limoncan. Ben de senin gibi 500-600 gr kadar kilo almıştım. Sonra tartıyı görünce dank etmişti. Bazen iyi bile olabiliyor bu tip şoklar. Tabii senin bundan faydalanman lazım.

Oranje 1 haftada nasıl verdın okadar kılo tabloda gorunce sok oldum :) şok dıyetı fln mı yaptın ?

o sebepten fazla çıkmışsındır ama canım çok yavaş ilerliyorsun..bak bence usriyusranın menülerini takip et belki fikir olur o çok iyi ilerliyo maşallah 10 kilo verdi 2 ayda...
oaranje kilosu çok olanlar başlarda daha hızlı veriyo unutmayalım..bende ilk dönem çok veririm ama sonra çok zor veriyorum ...o zor döneme grirince de maalsef bırakıyodum inşallah bu sefer öle olmaz....senin cimcimenn kilosu da çok fazla olmadığı için yavaş olabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…