- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
gunaydin kizlar
elifeyza oranje tebrik ederim
malesef sabah spor yapmdn once bi kacamk yaptim 3 kasik sutlac yedim bilmiyrm biraz cnm tatli istedi yaa bende onun ustune 1.5 saat spor yaptim kendime ceza verdim kahvalti yapiyim mi yapmiym diye arada kaldim ama acliktanda karnim gorulduyo neyse kilom
79 kizlaaarr yavas yavas size yetisiyorm
tesekkurler darisi basina insalh hep boyle devam eder
gunaydin kizlar
elifeyza oranje tebrik ederim
malesef sabah spor yapmdn once bi kacamk yaptim 3 kasik sutlac yedim bilmiyrm biraz cnm tatli istedi yaa bende onun ustune 1.5 saat spor yaptim kendime ceza verdim kahvalti yapiyim mi yapmiym diye arada kaldim ama acliktanda karnim gorulduyo neyse kilom
79 kizlaaarr yavas yavas size yetisiyorm
tesekkurler darisi basina insalh hep boyle devam eder
günaydın arkadaşlar ben bugün regli olduğumdan kilo olarak fazla çıktım normalde vermiştim çünkü ama artık haftaya doğru sonuçları yazarım..
bu sabah 66,300 çıktım..
bu sabah:
1 haşlanmış yumurta ve simit yedim..akşam yemeği yemediğimden çok acıkmıştım..
bugün böyle oldu en kısa sürede telafisini yapacağım şuan karnım davul gibi olmuş..
tüm kilo veren arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum...
oranje 49.80 oldnhuhuuuuuu nerdesinizzz canlar.... bildirii bekliyorummmm meraklaaa....
o sebepten fazla çıkmışsındır ama canım çok yavaş ilerliyorsun..bak bence usriyusranın menülerini takip et belki fikir olur o çok iyi ilerliyo maşallah 10 kilo verdi 2 ayda...
tartılmaya korkuyorum çünkü kilo aldım 1 hafta hiç dikkat etmedim çok yedim. kızlar beni motive edin lütfen ya(((
yazmaya bile çekindim buraya yediklerimispor da yapmadım kızın dövün beni
geçen hafta 51.5
bugün 52
500 gram almışım
oaranje kilosu çok olanlar başlarda daha hızlı veriyo unutmayalım..bende ilk dönem çok veririm ama sonra çok zor veriyorum ...o zor döneme grirince de maalsef bırakıyodum inşallah bu sefer öle olmaz....senin cimcimenn kilosu da çok fazla olmadığı için yavaş olabilir....
o sebepten fazla çıkmışsındır ama canım çok yavaş ilerliyorsun..bak bence usriyusranın menülerini takip et belki fikir olur o çok iyi ilerliyo maşallah 10 kilo verdi 2 ayda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?