bem burdayim yeni geldim disardydim
Ben de geçen haftaya kadar bir salma dönemine girmiştim limoncan. Ben de senin gibi 500-600 gr kadar kilo almıştım. Sonra tartıyı görünce dank etmişti. Bazen iyi bile olabiliyor bu tip şoklar. Tabii senin bundan faydalanman lazım.
Herkese merhaba... kilo veren herkesi tebrik ediyorum ....
Kızlar ben size gruptan ayrıldığımı bildirmek için yazıyorum...özür diliyorum hepinizden...uzun zamandır kendimi toparlayamadım bildiğinizi gibi bununla birlikte grubun disiplinine uyamıyorum ve belki sizleri kötü etkiliyorum... bu neden ara vermeye karar verdim...Hakkınızı helal edin herkesin istediği kiloya en kısa zamanda ulaşmasını diliyorum...
inş bana da dank getir acayip yedim bu hafta bakalım 1 hafta çok dikkat edeceğim buraya yazmayınca da gevşiyorum ben
senin hedefe az kaldı bakalımhepimiz ulaşalım hedeflerimize inş
geçmiş olsun bu arada iyi misin canım şimdi
Herkese merhaba... kilo veren herkesi tebrik ediyorum ....
Kızlar ben size gruptan ayrıldığımı bildirmek için yazıyorum...özür diliyorum hepinizden...uzun zamandır kendimi toparlayamadım bildiğinizi gibi bununla birlikte grubun disiplinine uyamıyorum ve belki sizleri kötü etkiliyorum... bu neden ara vermeye karar verdim...Hakkınızı helal edin herkesin istediği kiloya en kısa zamanda ulaşmasını diliyorum...
iyi akşamlar kızlar bugun yediklerimi unutmayayım diye yazdım kagıda
sabah
kk peynir
1 salatalık
5 zeytin
sekersiz cay
ara 2 kuru kayısı 2 kuru incir 7 otlu cay
ögle
2 dilim ekmek
4 yemek kaşıgı pırasa yemegi
3 kepçe mercimek çorbası
ara
10 fındık
1 sade soda
akşam
3kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşıgı pırasa yemegi
3 yemek kaşıgı yogurt
bugun 2,5 ltre suyumu içtim
vayy cift yumurtasiz kahvalti yapmissin ve bugun diyet yapmissin tbrkler hep boyle ol.tartini soyle bakalim ne alemdesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?