:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ara yapiyorum cok aciktim bugun ogleni gecistirince temizlikte yordu.
2 kepekli galeta
domates,sivri biber
2 zeytin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendi kendime konusuyorum kizlarr elma dersem cikin nerdesinizz elmaa

inş bana da dank getir acayip yedim bu hafta bakalım 1 hafta çok dikkat edeceğim buraya yazmayınca da gevşiyorum ben

senin hedefe az kaldı bakalım hepimiz ulaşalım hedeflerimize inş

geçmiş olsun bu arada iyi misin canım şimdi

canım gel arada kopma beni olumsuz etkilemezsin en azından özel sıkıntın varsa da dinleyebilirim burda ol kilolar gitsin bak yaz geliyor

kızlar evdeydim diye temizlik yaptım, dişçiye gittim kuaföre gittim pazara gttim yoruldum geldim . çok yazamıyırum. ailem hala şehir dışında 1 aydır hem ev hem okul uğraşıyorum. yoksa sizinle sohbet etmeyi istiyorum.

aksam yemegim
1 tabak karnibahar
1 kase yogurt
bugune odul verdim kendime 1 mini nagger 80 kal mis
1.5 dilim ekmek yerine

Son düzenleme:
fazla hesapladim 600kal aldim.cok gibi geldi bana ama sinuc az mutluyum ve tokum :)

a nesfiti unuttum 150 de o 750 oldu tamamdir simdi

leslie yapacam kofte ve pilav yapacam gorusurus sonra

aksam yemegim
malesf bugunku yeme seklim cok duzns bende anlmdim
taze fasulye
dun aksmdn kaln bulgur pilavi 2 kasik
yarim dilim ekmk 1 kasik suzme yogurt

akşam yemeği

1,5 tabak tarhana çorbası
yarım dilim kepek ekmek
1 tabak yoğurt
1 saşatalık
sarımsak taze sarımsaklar çıkmış bayılıyorum ya

yeşil çayım ve bitterden sonra öğlende makarna biber dolma hoşaf yedm azar azar çöpe gtcekti yoksa napım yaa...sonrasında ara yapmadm ...6 da yürüyüşe gttm 7 de geldim ççoookkk özlemişim yürümeyi her gün yürücem hafta içi aksilik olazsa inşallah....

akşam yoğurt salata bi kaç tane patats yedm kıymalı...akşam çayın yanında 1 tane elmalı kurabiye yesem mi ki...bugnlük ödül olsa mı yoksa irademe sahip olabilirsem yarın ikindi arasnda mı yesem öğüt verin bacılarrrr....

Az kaldı gerçekten, yaza da az kaldı:)
Çok şükür iyiyim, dinlenince çabuk toparlandım.

Canım bak ben de 2 haftadır doğru düzgün diyet yapmadım, spor yapmadım.
Paylaşımda bile bulunamadım, yine de kopmamaya çalışıyorum. Tabii daha farklı sıkıntıların da olabilir bunların dışında. Ama bir daha düşün bence bu kararını.

bugun hic oturmadim desem yeridir junior lari yedirdim esim yiyo simdi .oglumu yikadim dersini yaptirdim bi kahveyi hakettim

ev temizligi yaptim ardindan 15 dk step ve 10 dk yaptgim egzerszden yaptim simdi de cocuklari uyutup yesil cayimi icecegim

elifeyza kurabiye yi yarina birak istersn onun yerine sadeve elma yiyebilursn yine de sevim senin

iyi akşamlar kızlar bugun yediklerimi unutmayayım diye yazdım kagıda

sabah
kk peynir
1 salatalık
5 zeytin
sekersiz cay

ara 2 kuru kayısı 2 kuru incir 7 otlu cay

ögle
2 dilim ekmek
4 yemek kaşıgı pırasa yemegi
3 kepçe mercimek çorbası

ara
10 fındık
1 sade soda

akşam
3kepçe mercimek çorbası
3 yemek kaşıgı pırasa yemegi
3 yemek kaşıgı yogurt

bugun 2,5 ltre suyumu içtim

kızlar bu hafta herkes cok guzel kilo vermiş
bende regli olmama ragmen 72.600 cıktım bu sabah tartıda

usriyusra eminim çok mutludursun 80lerden sonra 70leri görmek mutlu etmiştir kendimden biliyorum 60ları görmek istiyorum bende
deryacıgım sende 70 inmişsin sınırdasın dahada azmedersin canım.
gunduzleri giremiyorum netim yok akşamları eşim gelince girebiliyorum.umarım bi kaçgune gelicek netim
en yakın zamanda grşmek üzere hoşcakalın

vayy cift yumurtasiz kahvalti yapmissin ve bugun diyet yapmissin tbrkler hep boyle ol.tartini soyle bakalim ne alemdesin

vayy cift yumurtasiz kahvalti yapmissin ve bugun diyet yapmissin tbrkler hep boyle ol.tartini soyle bakalim ne alemdesin

evet canım cok guzeldi bugun hiçste kaçamak yapmadım canım
kilom 72,600 birde adetliyim.umarı adetim bitince haftaya pazartesi daha guzel bir sonuç alırım sana yetişicem kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…