yok canımın içi akşam eve geç geldik sevgili eltimdeydik ordan gelincede çocukların karınlarını doyurdum pijemalarını giydirip uyutana kadar bayağı geçti.bende bir gün öncesinden uykusuzdum enişteni aradım çamaşır makinada gelince uyandır dedim uyandırmam ben asarım dedi çok sevindim 11 de uyudum cicim..sabah saat sesiyle uyandım deliksiz bir uyku uyudum anlayacağın.
ben çok güzel uyudum inanki ohhhhhh mis mis..ohh ne güzle vall aben çok uykusuzummmm..
evet canım bezen yaptıklarında çok mutlu oluyor insanvaayyssttt enişteden kıyak ne mutlu sna..benmki de geçen ne hikmetse çamaşırı topladı çok sevndim.....
biri bana kahvalti yollasin lutfennn:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
din don din don aç kapıyı diyet tost zeytn yeşillik ve çayın kapıda güzeliimmmm......
ay valla super olurdu:)gece irem durmadi cok huzursuz uyuyor bu aralar uyku gozumden akiyor .useniyorum hazirlamaya tek basina cekilmiyor.adresi alayım hemen geliyor kahvaltılarr
gece cocuklarla birlikte uyudum 10 da sabh kalktgimda 8 di uzun zamndir bukadr uyumamisim hic sewmiyrm uykyu kalkar kalkmaz sporumu yaptim
günaydın canlar çok yorgunum ya bu hafta geçmeyecek sanırım bu yorgunluk hem seçim yorgunluğu üstüne saatlerin alınmasıyla birlikte gelen uykusuzluk dün eşimin kuzeninin doğum günüydü pasta alıp sürpriz yaptık geç kalktık ordan da hiç uykumu alamadım bir de eşimle çarşıya yürüdük nasıl olsa tatil hava da güzel diye ama kendimi çok yormuşum onu anladım neyse kahvaltım
1 salatalık
4 zeytin
yarım dilim ç. ekmeği
canım bir şey istemedi mecbur yedim dün kendime peynir almıştım markayı değiştireyim dedim ama bu sabah yiyemedim koyun peyniri gibiydi çok kötüydü
gece cocuklarla birlikte uyudum 10 da sabh kalktgimda 8 di uzun zamndir bukadr uyumamisim hic sewmiyrm uykyu kalkar kalkmaz sporumu yaptim
cocugun varmuydi hatirlamiyorum.eger yoksa bugun yemek yerine kahvaltilik hazirla pratik biseyler erken yat yatina iyi olursun.
peynir ben diyet almiyorum artik kutuda goremiyosun bazen tam mayadi tutmus oluyor bazen tutmamis vicik vicik.o yuzden almiyorum yarimyagli yiyorum daha az
canım o zmana sık ısk az az da olsa yap yapabildiğin kadar...ben wc de yapınca ayakta çapraz kol ve bacağı kaldırıp indiriyorum karnımı sıkarak...başkada nette de bulabilrisin aklıma gelmiyo ama oturduğun yerden de göbeğini içine çekip tutup bırakabilirsin ..kizlar mekik cekemiyorum fazla 20 yi gecmiyor ama gobegim fena oldu .mekik disinda ne yapabilirim?bacak indirip kaldirmada yapiyorum altkarnimi baya calistiriyor ama yatarak olmadan napabilirim?
bende peynir de hassasım ..her peyniri yiyemiyorum alıp alıp kaldığı çok olmuştur.cocugun varmuydi hatirlamiyorum.eger yoksa bugun yemek yerine kahvaltilik hazirla pratik biseyler erken yat yatina iyi olursun.
peynir ben diyet almiyorum artik kutuda goremiyosun bazen tam mayadi tutmus oluyor bazen tutmamis vicik vicik.o yuzden almiyorum yarimyagli yiyorum daha az
canım o zmana sık ısk az az da olsa yap yapabildiğin kadar...ben wc de yapınca ayakta çapraz kol ve bacağı kaldırıp indiriyorum karnımı sıkarak...başkada nette de bulabilrisin aklıma gelmiyo ama oturduğun yerden de göbeğini içine çekip tutup bırakabilirsin ..
bende peynir de hassasım ..her peyniri yiyemiyorum alıp alıp kaldığı çok olmuştur.
düzelttim canım lavin i de not almıştım ama tam yazarken işim çıkmıştı o sırada kaldı demekki oyle...
bu arada 2 haftadan fazla girmeyen ve bildiri veremeyen arkadaşalrı p tesi yeni tablo oluşturacağım ve o listeye koymayacağım kızlar..2-3 kişi var girmemiş olan..bu hafta bildiri vermeyen varsa yada görmediyysem tekrar yazsınlar..
bu gün çok uykum var masaya kafamı koyup koyup kalkıyorum..şöyle eve gitsem 2 saat uyusam ne iyi olurduuuuu...
bu hafta bende çok azimliyim 54 den düşmek istiyorum...
canım 54 çok güzel bir kilo yaa tebrikler, en son üniversitede gördüm ben o kiloyu :))
ben kilomu yamıştım ama tekrar yazayım 73,9 idim pazartesi listeye eklersen sevinirim.
sabah bir çatal yedim, kahvaltı getirmeyince yapılan kaçamaklardan ama bu hafta başka yok söz
çocuğum yok canım ama erken çıkıyorum ya eve gidip hemen uyumayı planlıyorum sonra uyanabilirsem yerim bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?