:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydınlarr...
dün yediklerimi yazmamışım..
öğlen.... az kuru fasulye ve 2 yk kadar sebzeli bulgur pilavı 2 dlm ekmek.

ara....2 bisküvü 1 nescafe.

akşam.....öğlenle aynı ama ekmek yok..
ve 1 elma.

dün çok fazlşa hareket yaptım 200 ü geçik mekik.
bayaa sguat..yanlara yaptım bişeyler ..sürekli hareket halindeydim hiç bi anı kaçırmadım.

Günaydınlaroranje lavin kilo bildiriminde bulundu bi geçmişe bakar mısın 51.2 galiba Kahvaltıyulaf ezmesi süt

günaydınlarr...kendimi çok hafif hissediyorum kızlar..akaşama yusracımın sayesnde elemelı kurabiye yemedm azcık ısırdım içne elma koyulmamış olandan...az sonra kahvaltı yapcam ama karar veremedm tost mu yapsam yumurta mı bakalım...bu gn pek i,şim ypok gbi az ütüm var ev toplcam o kadar akşama melemen düşünüyorum ya da bamya....

şeydacım hadi bkalım iyi gdiyosun bu hafta çok dikkat et bol su iç haftaya kesn 1 kilo ya yakın veriirsnnnn....

düzelttim canım lavin i de not almıştım ama tam yazarken işim çıkmıştı o sırada kaldı demekki oyle...

bu arada 2 haftadan fazla girmeyen ve bildiri veremeyen arkadaşalrı p tesi yeni tablo oluşturacağım ve o listeye koymayacağım kızlar..2-3 kişi var girmemiş olan..bu hafta bildiri vermeyen varsa yada görmediyysem tekrar yazsınlar..
bu gün çok uykum var masaya kafamı koyup koyup kalkıyorum..şöyle eve gitsem 2 saat uyusam ne iyi olurduuuuu...
bu hafta bende çok azimliyim 54 den düşmek istiyorum...

günaydın canım inşallah düşersin tüm kalbim seninle
kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum

geçen hafta 56.1 di bu hafta da aynı

biri bana kahvalti yollasin lutfennn:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canlar..
dün akşam menüm:
1 tabak taze fasülye,
2 kaşık pirinç pilavı yağsız (görümcem ilk defa yaptı yağ koymadan yapmış nasıl becermiş bilemedik)
bu sabah:
2 çatal peynir,
1 haş.yumurta..

Günaydınlar
Bugün canım hiç kahvaltı istemiyor. Daha bir şey yemedim. (06.30da kalkıyorum)
Öğle kahvaltı yapacağım galiba, iki öğüne düştüm bugünlük.

Kilom girilmemiş,53.2.
GİRDİM CANIM...
biri bana kahvalti yollasin lutfennn:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende sadece 1 yumurta yedim 1 tane daha var ama yemek istemiyorum.. hala açım .çay içesim var ama şekersiz içmek zorunda olunca onu da içmek istemiyorum.

güzel menü canımmm.egzersiz yaptın mı hiç akşam falan .

Son düzenleme:
GİRDİM CANIM...

bende sadece 1 yumurta yedim 1 tane daha var ama yemek istemiyorum.. hala açım .çay içesim var ama şekersiz içmek zorunda olunca onu da içmek istemiyorum.
şekersiz çaya o kadar alıştım ki şekerli asla içemiyorum çok mutluyum o yzden yaa....

şekersiz çaya o kadar alıştım ki şekerli asla içemiyorum çok mutluyum o yzden yaa....

bende alıştım atmıyrouum çoğunlukla ama şuan hiç şekersiz bi çay içesim yok birde iş yerindeki çaylar çok iyi olmuyo şkerde koymayınca tadı dahada kötü oluyo.

yok canımın içi akşam eve geç geldik sevgili eltimdeydik ordan gelincede çocukların karınlarını doyurdum pijemalarını giydirip uyutana kadar bayağı geçti.bende bir gün öncesinden uykusuzdum enişteni aradım çamaşır makinada gelince uyandır dedim uyandırmam ben asarım dedi çok sevindim 11 de uyudum cicim..sabah saat sesiyle uyandım deliksiz bir uyku uyudum anlayacağın.

abende gideym 1 yumurta haşalayım kendme ....eşim kepekli ekmek almış o da byk dilim olanlardan yarısını ycem en çok çavdarlı hoşma gdiyo..2 paket almış
bana 1 ay gder heralde bu kepekli pööfff

vaayyssttt enişteden kıyak ne mutlu sna..benmki de geçen ne hikmetse çamaşırı topladı çok sevndim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…