düzelttim canım lavin i de not almıştım ama tam yazarken işim çıkmıştı o sırada kaldı demekki oyle...
bu arada 2 haftadan fazla girmeyen ve bildiri veremeyen arkadaşalrı p tesi yeni tablo oluşturacağım ve o listeye koymayacağım kızlar..2-3 kişi var girmemiş olan..bu hafta bildiri vermeyen varsa yada görmediyysem tekrar yazsınlar..
bu gün çok uykum var masaya kafamı koyup koyup kalkıyorum..şöyle eve gitsem 2 saat uyusam ne iyi olurduuuuu...
bu hafta bende çok azimliyim 54 den düşmek istiyorum...
biri bana kahvalti yollasin lutfennn:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GİRDİM CANIM...Kilom girilmemiş,53.2.
biri bana kahvalti yollasin lutfennn:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
güzel menü canımmm.egzersiz yaptın mı hiç akşam falan .günaydın canlar..
dün akşam menüm:
1 tabak taze fasülye,
2 kaşık pirinç pilavı yağsız (görümcem ilk defa yaptı yağ koymadan yapmış nasıl becermiş bilemedik)
bu sabah:
2 çatal peynir,
1 haş.yumurta..
şekersiz çaya o kadar alıştım ki şekerli asla içemiyorum çok mutluyum o yzden yaa....GİRDİM CANIM...
bende sadece 1 yumurta yedim 1 tane daha var ama yemek istemiyorum.. hala açım .çay içesim var ama şekersiz içmek zorunda olunca onu da içmek istemiyorum.
şekersiz çaya o kadar alıştım ki şekerli asla içemiyorum çok mutluyum o yzden yaa....
GİRDİM CANIM...
bende sadece 1 yumurta yedim 1 tane daha var ama yemek istemiyorum.. hala açım .çay içesim var ama şekersiz içmek zorunda olunca onu da içmek istemiyorum.
güzel menü canımmm.egzersiz yaptın mı hiç akşam falan .
vaayyssttt enişteden kıyak ne mutlu sna..benmki de geçen ne hikmetse çamaşırı topladı çok sevndim.....yok canımın içi akşam eve geç geldik sevgili eltimdeydik ordan gelincede çocukların karınlarını doyurdum pijemalarını giydirip uyutana kadar bayağı geçti.bende bir gün öncesinden uykusuzdum enişteni aradım çamaşır makinada gelince uyandır dedim uyandırmam ben asarım dedi çok sevindim 11 de uyudum cicim..sabah saat sesiyle uyandım deliksiz bir uyku uyudum anlayacağın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?