:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kahvaltım 1 dilim kaşarlı ekmek
2 yaprak marul
1 zeytin di anca yazabildim afiyet olsun herkeseee

oranje benim bildirimi fazla yazmissin keske oyle olsaydi 70 degil 70.8 olcak canim 800 gr az yazmissin umarim bu haftada 800 den kurtulurum.musait olunca duzeltirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yiyeceklerin Sindirim Süreleri

Yediklerimizi nekadar süre içinde sindirebildiğimizi bilirsek, spor,uyku gibi faaliyetlere başlamadan önceki öğünlerimizi daha bilinçli düzenleyebiliriz.
Örneğin uzun bir işe, yürüyüşe veya spor gibi yüksek performans gerektiren işe
başlamadan 1 saat öncesinde birşeyler yememiz gerekiyorsa,sindirimi 1saat içerisinde tamamlanabilecek besinleri tercih etmeliyiz.Genel bir fikir vermesi açısından besinlerin sindirim süreleri şu şekilde özetlenebilir:
1 SAATTE SıNDıRıLEBıLENLER:Su,çay,kahve,enerji yiyecekleri,sporcular için özel hazırlanmış karbonhidrat konsantreleri.
2 SAATTE SıNDıRıLEBıLENLER:Süt,kakao,yoğurt,et püresi,beyaz ekmek,muz,müsli,kahvaltılık gevrekler,hafif sebze,pirinç pilvı,alabalık protein konsantreleri.
3 SAATTE SıNDıRıLEBıLENLER:Siyah ve karışık ekmekler,kek,patates,yumurta,
büyükbaş hayvan ve koyun eti,tavuk,sebze,elma.
4 SAATTE SıNDıRıLEBıLENLER:Sosis,salam,hindi,dana kızartması,biftek,fındık,fıstık.
5 SAATTE SıNDıRıLEBıLENLER:Kabuklu yemişler,kızartmalar.
6 SAATTE SıNDıRıLEBıLENLERastırma,mantar,ton balığı.
7SAATTE SıNDıRıLEBıLENLER:Kaz eti,sardalya,tuzlama balık.

ara yapmadim acikmadim ne yapsam?karnibahar cok gaz yapti dun hala karnim sis onu yiyemem.kvalideye gitcem ogleden sonra orda yiyemiyorum.oglumu dra goturcem sarimsakli yogurtlu hsslama sebze yicektim oda iptal off

et birgunde sindiriliyor diye biliyodum ben beslenme mezunuyum ama ..

ara ogunum
besi bir arada
iki tane form biskuvi

ogle yemeginede
taze fasulye salata
yogurt yiycm simdi den yazdim
paktm bitmis intern zor cekiyor
afiyet olsn hepinze

öğle yemeğim 1 kase yeşil mercimek çorbası 1 dilim ekmek

aksam evdekilere kofte yapmistim ben hakkimi ayirmistim dolabi acinca gordum aklima geldi cok mutlu oldum bisey yemeden cikacaktim yoksa:)
3 kofte
1domates,1aci biber
yagsiz teflonda yaptim
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

ben hazirlaniyorum kvalideme iremi birakip oglumun okuluna gidip dra geccez.bugun yuruyusede cikacam aksam gelince gorusuruz kizlar
herkese afiyetolsun

merhaba arkadaşIar, ben eskiden çok hızIı kiIo verirdim fakat şimdi haftada 700 gr ancak gidiyor bıraktığım gibi diyeti geri aIıyorum,
25 yaşındayım 65 kiIoyum,
şuan uyguIadığım kaIori diyetim var henüz 1 hafta oIdu ,günde 900 kaIorinin üzerine çıkmamaya çaIışıyorum kaIori hesap cetveIi var internette,yedikIerimi ona göre hesapIıyorum,

kahvaItıdan önce maydanoz ve IimonIu ıIık su içiyorum 1 bardak
sabah 2 diIim peynir,2 diIim ekmek 3 adet zeytin
öğIe yemeğinde evde ne yemk varsa 1 tabak yiyorum,
arada acıkırsam 1 saIata veya 1 kase yopurt yiyorum,
akşam da evdeki yemekten sadece 1 tabak yiyorum
gün içinde 5 i birarada çay içiyorum bir ya da iki tane,
fakat sporu tek başıma yapmaktan sıkıIdgm için sporIa destekIeyemiyorum ideaI kiIıom 59 fakat ben 57 ye inmek istyrum bakaIım ne oIacak...
sınav dönemimde abur cuburu abarttım sonuç bu nişandan sonra 8 kiIo aImışım

Son düzenleme:
öğlen menüm ...
arkadaş evden yemek getirmişti patates yemeği ve makarna yoğurt..ama resmen 1 kişilik yemekti 3 kişi yedik..

sonrasında sışarı çıktık yarım saat kadar dolandık dönüşte kuru kayısı 3 tane ve bir avuç yabanmersiniyle çay içtim.

deryacım seninde menün gayet güzel ben ne zmaan protein ağırlıklı yesem çok çabuk kilo veriyorum.. anladığım kadarıyla hamur işi ve şekerli şeyler bana düşman.

hemen düzletiyorum canım.. elim bola alışmış :))))
öğle menüm yürüyüşe gitmeden yiyeyim dedim:
3 kaşık yoğurt,
4 kaşık nesfit..
güzell.. ama çabuk acıkırsın..

et birgunde sindiriliyor diye biliyodum ben beslenme mezunuyum ama ..

bende bi yerde vucutta en son turşu tarzı şeylerin atıldığını okumuştum..ama et geç sindiriliyo tamam ama tok tuttuğu bi çok gereksiz şey yemekten uzak tututyo bence ben sabah 1 yumurta ile geçirdim yani.herşeyden az az en güzeli..

ben geldim ama çok kızgınım vede gerginim.sabah eşimle evden birlikte çıktık ama işe gitmemiş eve gidip uyumuştur dedim aradım açmadı birkaç saat sonrada hiç ulaşamadım..sonra izin alıp eve gittim baktım uyuyor alkışladım kapıyı çarpıp çıktım.ağzımdan kırıcı birşey çıkmasın diye okadar korktumki aradığımda uyuyorum dese demiyor açmıyor.allahım ona çok kırgınım çok bize yarım saat ulaşamazsa kıyameti koparan adamın yaptığına bakın aklıma binbir türlü şey geldi..halen sakinleşemedim...

sakin ol canımm....uyku moduna girdilermi kış uykusuna dalmış gibi oluyolar...boşver bişey demede sonra..

canım sakin ol belki sesini kısmıştır neden söylemediğini ya da sakladığını sakince konuş tartışma çözüme kavuşturmaz canım.

ara
arkadaşlar fıstık yiyormuş ondan attım ağzıma

öğlen
yarım domates
yarım salatalık
3 zeytin
1 dilim peynir
2 kaşık kıymalı makarna

ara
1 elma

yürüyüşe gitmek iistiyorum inş ş,mdi çok yorgunum ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…