ara ogunde
bir cay bardagi sutle kahvaltlik gevrek yedim bi de isirik kek yedim kuzlar bi sey olurmu?
aksam yemginde
3 kasik bezelye 1 kasik pilav
salata
öğlen menüm ...
arkadaş evden yemek getirmişti patates yemeği ve makarna yoğurt..ama resmen 1 kişilik yemekti 3 kişi yedik..
sonrasında sışarı çıktık yarım saat kadar dolandık dönüşte kuru kayısı 3 tane ve bir avuç yabanmersiniyle çay içtim.
deryacım seninde menün gayet güzel ben ne zmaan protein ağırlıklı yesem çok çabuk kilo veriyorum.. anladığım kadarıyla hamur işi ve şekerli şeyler bana düşman.
bunda biraz hassas davranmissin canim uyku sersemligiyle cvp verememistir.benide esim ariyomus bikere bende alarm diye mesgule basip duruyomusum :))) dunde gece bana bisey sormus terslemisim hic hatirlamiyorum.uykulu insanin hali baskadir sen.merak etmekte haklisin da sert olmaben geldim ama çok kızgınım vede gerginim.sabah eşimle evden birlikte çıktık ama işe gitmemiş eve gidip uyumuştur dedim aradım açmadı birkaç saat sonrada hiç ulaşamadım..sonra izin alıp eve gittim baktım uyuyor alkışladım kapıyı çarpıp çıktım.ağzımdan kırıcı birşey çıkmasın diye okadar korktumki aradığımda uyuyorum dese demiyor açmıyor.allahımona çok kırgınım çok bize yarım saat ulaşamazsa kıyameti koparan adamın yaptığına bakın aklıma binbir türlü şey geldi..halen sakinleşemedim...
ara ogunde
bir cay bardagi sutle kahvaltlik gevrek yedim bi de isirik kek yedim kuzlar bi sey olurmu?
aksam yemginde
salata
step yaptim 15 dk baskada bir sey yapamdim cocuklrdn dolayi
kuznime gitmstim orda misafir vardi bayadir gormemstim ilk gorur gormez hemn farkettiler zayifladgimi cok sevindim
Allahim sonunda birileri zayiflmissin diyebildi
ordaki ikramliktn tadina bile bakmd ama eve gelince o kek herseyi bozdu
slm kizlar oglen disari ciktim simfi geldim
ara olarak 2 isirik metro yedim oglumla beraber yuruduk hastane donusu toplam 1.5 saat yurudum yani.egzersizimide yapmistim sabah.
aksam
1 tabak haslanmis sebze +sarimsakli yogurt
2 kasik bulgurpilavi ve boll aci
gelmedende cay ictim
azonce giyinirken bacaklarima baktim selulitlerim gitmis sadece ustte popoya yakin yerde var ve bacaklarim cok gergin duruyor ve esim nihayet diyetime birsey demedi masallahin var cok iyi gidiyosun dedi uzatmadim sporuma diyeyime kiziyosun bak nasil farketti diyesim geldide sustum cok ozledim onu hic tartisamam
kilo fazla vermedim bence bu gorunusu degistiren egzersiz ve spor oldu cok mutluyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ara ogunde
aksam yemginde
salata
akşam yemeği
bolca kocaman bir tabak içinde herşeyin olduğu salata
1 kaseden biraz fazla tarhana çorbası
yoğurt
slm kızlar
sabah
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
3zeytin
kk peynir
ara
7 otlu çay
3 kuru kayısı
ögle
4 yemek kaşıgı melemen
2 dilim ekmek
3 kepçe mercimek çorbası
ara
2 tane elmalı kurabiye
akşam
tavuk gögsü ızgara
2 kepçe çorba
ara
5 tane fındık
1 sade soda
kırbirkere maşalllah...harikasınız kızlar... inş emekleriniz boşa gitmez.
:thumbup:
islh canimmmmm bu hafta herkes iyi gidiyor seyda ve limon bile :) masallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok pis gaza geldim canım ben iyi giidyordum motivasyonumu bozanlar utansın
hoşgeldin canım .. burda çok iyi ilerliyoruz ama düzenli ve sık girebilmen gerek yoksa motivasyon düşer ve bırakırsın..kilon çok yok kısa sürede veririsin inşallah..herkese selam 😊ben de size katilmak istiyorum... ne zamandir aklimda bu kilo verme isi ama tek basima halledemiyorum. birlikte guzel bi sinerji olusturarak daha iyi sonuclar alabiliriz dedim ve geldim☺ okuldan yeni mezun oldum, bu zamana kadar hep bahanem sinavlardi, yurttu. ama artik bi seyler yapmak lazim. hep fazla kilosu olan ve bugune kadar zayiflamak icin hicbir sey yapmayan ben, kilolarimdan sikildigimi farkettim. ben de kiyafetlerimin daha cok yakismasini istiyorum, en guzel yaslarimda hep giyemedigim seylere bakip ic gecirmekten de cok biktim. 59 kiloyum ve boyum da 1.58. oncelikle 55, sonra da 49 veya 50 kilo olmak istiyorum. bugun cook kacirdim ama yarindan itibaren sizleyim kizlar ☺ sabah yuruyusu ile baslamayi planliyorum bakalim neler olacak, bana sans ve azim dileyin 😁
çok pis gaza geldim canım ben iyi giidyordum motivasyonumu bozanlar utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?