:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ara ogunde
bir cay bardagi sutle kahvaltlik gevrek yedim bi de isirik kek yedim kuzlar bi sey olurmu?
aksam yemginde
3 kasik bezelye 1 kasik pilav
salata

akşam yemeğimde tarhana içtim ekmeksiz olduğu için 2 kase içtim

step yaptim 15 dk baskada bir sey yapamdim cocuklrdn dolayi
kuznime gitmstim orda misafir vardi bayadir gormemstim ilk gorur gormez hemn farkettiler zayifladgimi cok sevindim
Allahim sonunda birileri zayiflmissin diyebildi
ordaki ikramliktn tadina bile bakmd ama eve gelince o kek herseyi bozdu

akşam yemeği

bolca kocaman bir tabak içinde herşeyin olduğu salata
1 kaseden biraz fazla tarhana çorbası
yoğurt

yeşilçay içiyorum birde gündüz bir parça çikolta yedim ya çikolta görmemem lazım

slm kızlar

sabah
1 dilim ekmek
1 salatalık
1 domates
3zeytin
kk peynir

ara
7 otlu çay
3 kuru kayısı

ögle
4 yemek kaşıgı melemen
2 dilim ekmek
3 kepçe mercimek çorbası

ara
2 tane elmalı kurabiye

akşam
tavuk gögsü ızgara
2 kepçe çorba

ara
5 tane fındık
1 sade soda

bende cayi kacirirsam durakliyorum.napcam bu cayi ya gunde 1-2 fincan iciyorum sadece ama toplam 3.5 cay ks seker katiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunda biraz hassas davranmissin canim uyku sersemligiyle cvp verememistir.benide esim ariyomus bikere bende alarm diye mesgule basip duruyomusum :))) dunde gece bana bisey sormus terslemisim hic hatirlamiyorum.uykulu insanin hali baskadir sen.merak etmekte haklisin da sert olma

ara ogunde
bir cay bardagi sutle kahvaltlik gevrek yedim bi de isirik kek yedim kuzlar bi sey olurmu?
aksam yemginde
salata

canim 10 kg farkedilmesi az bi oran degil .sana bunu soylemeyenler kiskancligindan diyordur.ben 5.5 kg verdim her goren soyluyor senin kimbilir nasil bellidir.
kek icin yzulme odul olsun sana.kacamak yapniyodun hic cok iyi gidiyosun canim devamm

Son düzenleme:
slm kizlar oglen disari ciktim simfi geldim
ara olarak 2 isirik metro yedim oglumla beraber yuruduk hastane donusu toplam 1.5 saat yurudum yani.egzersizimide yapmistim sabah.

aksam
1 tabak haslanmis sebze +sarimsakli yogurt

2 kasik bulgurpilavi ve boll aci
gelmedende cay ictim

azonce giyinirken bacaklarima baktim selulitlerim gitmis sadece ustte popoya yakin yerde var ve bacaklarim cok gergin duruyor ve esim nihayet diyetime birsey demedi masallahin var cok iyi gidiyosun dedi uzatmadim sporuma diyeyime kiziyosun bak nasil farketti diyesim geldide sustum cok ozledim onu hic tartisamam
kilo fazla vermedim bence bu gorunusu degistiren egzersiz ve spor oldu cok mutluyum

Son düzenleme:

ara ogunde
aksam yemginde
salata

akşam yemeği

bolca kocaman bir tabak içinde herşeyin olduğu salata
1 kaseden biraz fazla tarhana çorbası
yoğurt

kırbirkere maşalllah...harikasınız kızlar... inş emekleriniz boşa gitmez.

kırbirkere maşalllah...harikasınız kızlar... inş emekleriniz boşa gitmez.

:thumbup:
islh canimmmmm bu hafta herkes iyi gidiyor seyda ve limon bile :) masallah

herkese selam 😊ben de size katilmak istiyorum... ne zamandir aklimda bu kilo verme isi ama tek basima halledemiyorum. birlikte guzel bi sinerji olusturarak daha iyi sonuclar alabiliriz dedim ve geldim☺ okuldan yeni mezun oldum, bu zamana kadar hep bahanem sinavlardi, yurttu. ama artik bi seyler yapmak lazim. hep fazla kilosu olan ve bugune kadar zayiflamak icin hicbir sey yapmayan ben, kilolarimdan sikildigimi farkettim. ben de kiyafetlerimin daha cok yakismasini istiyorum, en guzel yaslarimda hep giyemedigim seylere bakip ic gecirmekten de cok biktim. 59 kiloyum ve boyum da 1.58. oncelikle 55, sonra da 49 veya 50 kilo olmak istiyorum. bugun cook kacirdim ama yarindan itibaren sizleyim kizlar ☺ sabah yuruyusu ile baslamayi planliyorum bakalim neler olacak, bana sans ve azim dileyin 😁

:thumbup:
islh canimmmmm bu hafta herkes iyi gidiyor seyda ve limon bile :) masallah

çok pis gaza geldim canım ben iyi giidyordum motivasyonumu bozanlar utansın

hoşgeldin canım .. burda çok iyi ilerliyoruz ama düzenli ve sık girebilmen gerek yoksa motivasyon düşer ve bırakırsın..kilon çok yok kısa sürede veririsin inşallah..
çok pis gaza geldim canım ben iyi giidyordum motivasyonumu bozanlar utansın

ayyyy gel gel gaza gelllll
bende müthiş motive içindeyim sabah tartıda görünce ben demiştim reglim tam bitsin değişri diye ben anladım her adetten sonra bende müthiş kilo kaybı oluyo ..inşallah p tesi ye kadar telim gelride foto eklerim ve o zmaana kadar korurum kilomu.. kendimi çok iyi hissediyorum geçen hafta deneyim giyemediğim bi pant içine gidim bu kadar mı etki ediyoo yaaa gerçekten kızlar pes etmeyin bozduğunuz yerde toparlamaya çalışın bende geçne hafta çok ipin ucunu kaçırdım ama bu hafta kenime geldim..

gunaydin kzlar
oglusu yolladim okula sindi 15 dk egzersiz yapacam sonra kahvalti

kahvaltım...
1 yumurta..
peunir
zeytin ..
1 dlm ekmek
şekersiz çay..

farkettimde diyete başladığımdan beri hiç zeytin yememişim bugün yiyince ne kadar özlemiş olduğumu anladım 8 tane yemişim farketmeden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…