günaydın kızlar
kendime bol peynirli, zeytinli, yarım dilim ekmekli salata yaptım
herkeze şimdiden afiyet olsun
aynen kocayı ve oğlanı yolladım küçük te oynuyo tv izliyo falan....yarım bardak süt içtim kalkınca şimdi canm pek kahvaltı istemyo 10 gbi yaparım bende....gunaydin kzlar
oglusu yolladim okula sindi 15 dk egzersiz yapacam sonra kahvalti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinlikle adet dönemnde dikkat edersek ertesi hafta çok iyi gdiyo kilo ve ödem..bende sabah tartıda o kadar mutlu oldum ki ya....en son geçen sene ramazanda 67.2 olmuştum bgn 67.2 yi grdüm ve daha bi azim geldi bu sefer olcak galiba..pazartesi 66.9 u görürsem dileyn benden ne dilersenzhoşgeldin canım .. burda çok iyi ilerliyoruz ama düzenli ve sık girebilmen gerek yoksa motivasyon düşer ve bırakırsın..kilon çok yok kısa sürede veririsin inşallah..
ayyyy gel gel gaza gelllll
bende müthiş motive içindeyim sabah tartıda görünce ben demiştim reglim tam bitsin değişri diye ben anladım her adetten sonra bende müthiş kilo kaybı oluyo ..inşallah p tesi ye kadar telim gelride foto eklerim ve o zmaana kadar korurum kilomu.. kendimi çok iyi hissediyorum geçen hafta deneyim giyemediğim bi pant içine gidim bu kadar mı etki ediyoo yaaa gerçekten kızlar pes etmeyin bozduğunuz yerde toparlamaya çalışın bende geçne hafta çok ipin ucunu kaçırdım ama bu hafta kenime geldim..
aaaa ben zeytnsiz nerdeyse sofraya oturmam her gn 4kahvaltım...
1 yumurta..
peunir
zeytin ..
1 dlm ekmek
şekersiz çay..
farkettimde diyete başladığımdan beri hiç zeytin yememişim bugün yiyince ne kadar özlemiş olduğumu anladım 8 tane yemişim farketmeden .
afiyet olsunnnnnEki Görüntüle 1048386
egzersizlerimi yaptim simdi kahvaltimi yapiyorum
bu arada sabahtan beri 800ml su ictim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selamlar..nerelerdesin sen ya..
herkese selam 😊ben de size katilmak istiyorum... ne zamandir aklimda bu kilo verme isi ama tek basima halledemiyorum. birlikte guzel bi sinerji olusturarak daha iyi sonuclar alabiliriz dedim ve geldim☺ okuldan yeni mezun oldum, bu zamana kadar hep bahanem sinavlardi, yurttu. ama artik bi seyler yapmak lazim. hep fazla kilosu olan ve bugune kadar zayiflamak icin hicbir sey yapmayan ben, kilolarimdan sikildigimi farkettim. ben de kiyafetlerimin daha cok yakismasini istiyorum, en guzel yaslarimda hep giyemedigim seylere bakip ic gecirmekten de cok biktim. 59 kiloyum ve boyum da 1.58. oncelikle 55, sonra da 49 veya 50 kilo olmak istiyorum. bugun cook kacirdim ama yarindan itibaren sizleyim kizlar ☺ sabah yuruyusu ile baslamayi planliyorum bakalim neler olacak, bana sans ve azim dileyin 😁
drya senn kahvaltıyı görnce acıktım gideym bende kendime kepekli 2 dilim ekmek arasına kaşarlı tost yapıyım benmde peynrm kalmadı....belki de köy peyniri ilen yaparım ...sonra da evi toplarım...sizin ev de dağılıuyo mu ya sabahları dağınık olyo benm ev gıcıkkk...
sedaa sevgili rakibem nerelerdesinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?