:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

gunaydin kzlar
oglusu yolladim okula sindi 15 dk egzersiz yapacam sonra kahvalti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen kocayı ve oğlanı yolladım küçük te oynuyo tv izliyo falan....yarım bardak süt içtim kalkınca şimdi canm pek kahvaltı istemyo 10 gbi yaparım bende....

kesinlikle adet dönemnde dikkat edersek ertesi hafta çok iyi gdiyo kilo ve ödem..bende sabah tartıda o kadar mutlu oldum ki ya....en son geçen sene ramazanda 67.2 olmuştum bgn 67.2 yi grdüm ve daha bi azim geldi bu sefer olcak galiba..pazartesi 66.9 u görürsem dileyn benden ne dilersenz
aaaa ben zeytnsiz nerdeyse sofraya oturmam her gn 4
tane kesn yerm çok severm

resimler geri siliniyo olsa bende resim eklerdim ama eşim istemez koyamam şimdi....geçen yaz 42 beden pardesü almıştım galba 70 kilo falandım zor geliyodu ama zayıflarım dye 44 almak istemeiştm iyi ki de 42 almışım şimdi çok güzel olyo....

pardesm lacivert ..mevlana tarzı şimdi altına lacivert topuklu ayakkabı ve yaşilli tüban ile çanta arıyorum türbanm var gerçi ama çanta ve ayakkabı bulamadım bi türlü istediğim gbi yaa...sizce yeşil ve lacivert uyumu nasıl olur yoksa çantayı da mı laci alsam ki...

kızlar ünlü bi internet mağazası var ya uğur böcekli olan orda bi çanta gördüm bi bakar mısınz nasıl.....markayı modeli veriym...

b e l l a m o n d i n i 3444-3 yeşil çanta arama motorunu yazıncakarşınza çıkar bi fikir vern çok kararsızm arkadaşlar be yaa

egzersizlerimi yaptim simdi kahvaltimi yapiyorum
bu arada sabahtan beri 800ml su ictim

selamlar..nerelerdesin sen ya..

sorma canım ara ara giriyorum yediklerimi yazıyorum, mesela bu haftaki kilomu 2 kere yazdım ama göremedin sanırım, kusura bakma canım işyeri yoğun, evde bebiş vakit bulupta her anlık ileti yazamıyorum ama sizleri takipteyim, ve siz harikasınız

yeni gelen kizlar hosgeldinuz.umarim kalici olursunuz gelen gidiyo kalanlarda cok iyi kilo veriyo

oranj simdi gordum sevindim canim mslhh sana umdumuz pzrt islhhhhhh gider yaglar

elifeyza yesil laci cok yakisir dedigin cantaya bakcam kahvaltimi hazirladim sogumasin cayim

sevda nerde dedesi nasil oldu acaba

sedaaa sen artik pas vetmiyosun kustum

seydaa sizde baglatin netinizi ozledim

bu aradabeyaz peynir almayi dun unutmusum o yuzden kasar yiyorum oda tostluk dilim ince.tulum peyniri vardi onu pek sevmiyorum.oranj bende zeytini ozlemisim bu hafta basladim

drya senn kahvaltıyı görnce acıktım gideym bende kendime kepekli 2 dilim ekmek arasına kaşarlı tost yapıyım benmde peynrm kalmadı....belki de köy peyniri ilen yaparım ...sonra da evi toplarım...sizin ev de dağılıuyo mu ya sabahları dağınık olyo benm ev gıcıkkk...

hayirli sabhlr
kahvltm
1 dilim kuzarmis ekmek
1 dilim peynir
1 domates ve 1 aci biber

kizlar afiyet olsn

hoşgeldin canım

yap canim afiyetolsun.dun keremin beslenmeliklerini aldim,ekmek uno ligt aldim peyniri unutmusum herpeynirde azima uymuyor labnede varda sevmiyorum en masumu ince kasar geldi.dun metro 2 isirik yiyince bugun ekmekten kesecem cezam:)

Günaydın güzel bayanlarrr
kahvaltım
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 siyah zeytin
tek şekerli çaY 162 kalori yapıyor

elif cantayi bulamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…