yeni gelen kizlar hosgeldinuz.umarim kalici olursunuz gelen gidiyo kalanlarda cok iyi kilo veriyo
oranj simdi gordum sevindim canim mslhh sana umdumuz pzrt islhhhhhh gider yaglar
elifeyza yesil laci cok yakisir dedigin cantaya bakcam kahvaltimi hazirladim sogumasin cayim
sevda nerde dedesi nasil oldu acaba
sedaaa sen artik pas vetmiyosun kustum
seydaa sizde baglatin netinizi ozledim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar kahvaltım peynir 1 dilim ekmek ve 1 çay bardağı süt
nerdesin kiz sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın arkadaşlar dün akşam okadar sinirliydimki eşimle biraz atıştık o yüzden hiçbirşey yemedim sadece 4 adet çilek yedim 1 de yeşil kahve içtim,
bu sabah kahvaltım:
1 haş.yumurta,
yarım bardak çay..
evet görmedim cnım istersen gene yaz ekleyeyim lissteye.. p tesi yeni çizelge yapıcam çünkü.sorma canım ara ara giriyorum yediklerimi yazıyorum, mesela bu haftaki kilomu 2 kere yazdım ama göremedin sanırım, kusura bakma canım işyeri yoğun, evde bebiş vakit bulupta her anlık ileti yazamıyorum ama sizleri takipteyim, ve siz harikasınız
günaydın arkadaşlar dün akşam okadar sinirliydimki eşimle biraz atıştık o yüzden hiçbirşey yemedim sadece 4 adet çilek yedim 1 de yeşil kahve içtim,
bu sabah kahvaltım:
1 haş.yumurta,
yarım bardak çay..
bu sabah kahvaltım:
1 haş.yumurta,
yarım bardak çay..
günaydın kızlar dün akşam yazamadım eve gidince hemen uyudum çünkü uyanınca da 2 kaşık et 1 dilim ç.ekmeği bol salata yedim
kahvaltım
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay
canım aşk olsun neden pas vermeyim ki tatlım yaa sana kocamanyolladım
evet görmedim cnım istersen gene yaz ekleyeyim lissteye.. p tesi yeni çizelge yapıcam çünkü.
keskin sirkke küpüne zarar sen sinirlendikçe bişeyler değişmiyo malesef...
bende dün akşam yemedim ..sadece 2 çatal makarna attım ağzıma oğluşunkinden ve yarım portakal yedim.100 mekik ve 40 squat yaptım ve yan egzersizler.
canım geçmiş olsun dikkat et kendine kan sekerin düşmüş olabilir tatlı bişey yeara ogun
2 dilim elma 1 form biskuvi yesil cay
kizlar hic iyi dgilm halsizlik elim ayagim titryo sizde de oluyr mu
ondn mdr acaba yaa neyse sgl cnm
canım geçmiş olsun dikkat et kendine kan sekerin düşmüş olabilir tatlı bişey ye
ah ben güzelim ben onun bana tavrına kızdım sebebini soruyorum aradım diyiyorum kimse beni aramış neden yalan söylüyorsun demesine kızdım sebebini sorunca seni ilgilendiren birşey yok diyişine kızdım..telinde arama felan yokmuş bende kendi aramalarımı gösterdim ama halen yalan konuşma diyiyor gelde çıldırma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?