:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın arkadaşlar dün akşam okadar sinirliydimki eşimle biraz atıştık o yüzden hiçbirşey yemedim sadece 4 adet çilek yedim 1 de yeşil kahve içtim,
bu sabah kahvaltım:
1 haş.yumurta,
yarım bardak çay..

elif canta tip olarak guzelde rengi cok yesil degilmi?kombinleyince nasil durur bilmiyorum ama bukadar batmaz sanirim rengi.gerci simdi canli renkler cok mida her renk giyiliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım aşk olsun neden pas vermeyim ki tatlım yaa sana kocaman yolladım

canım hayırdır inşallah kötü bişey yoktur

günaydın kızlar dün akşam yazamadım eve gidince hemen uyudum çünkü uyanınca da 2 kaşık et 1 dilim ç.ekmeği bol salata yedim
kahvaltım
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim ç. ekmeği
1 fincan şekersiz çay

evet görmedim cnım istersen gene yaz ekleyeyim lissteye.. p tesi yeni çizelge yapıcam çünkü.

keskin sirkke küpüne zarar sen sinirlendikçe bişeyler değişmiyo malesef...

bende dün akşam yemedim ..sadece 2 çatal makarna attım ağzıma oğluşunkinden ve yarım portakal yedim.100 mekik ve 40 squat yaptım ve yan egzersizler.

ay ben sinirli olunca bogazim aciliyor uzmeyin birbirinizi bahar geldi baharda ask baskadir:)

uykunu almissindir iyi olmus

ah ben güzelim ben onun bana tavrına kızdım sebebini soruyorum aradım diyiyorum kimse beni aramış neden yalan söylüyorsun demesine kızdım sebebini sorunca seni ilgilendiren birşey yok diyişine kızdım..telinde arama felan yokmuş bende kendi aramalarımı gösterdim ama halen yalan konuşma diyiyor gelde çıldırma...

ara ogun
2 dilim elma 1 form biskuvi yesil cay
kizlar hic iyi dgilm halsizlik elim ayagim titryo sizde de oluyr mu

canım geçmiş olsun dikkat et kendine kan sekerin düşmüş olabilir tatlı bişey ye

kim o eli ayagi titreyen mobilde alintilanan kisi gozukmuyor.
gecen bende oyleydim uyku hali bayginlikta vardi.aklima seker geldi evde alet var olctum 68 cikti.sekerli cay ictim bide galeta 80 lere cikti kendime geldim.adet doneminde normaldir dusmesi diyetide kisinca iyice

benim komsumda bana oyle soyledi aradim 5 kere diye sonra baktim yok.baska gun bidaha dedi gorustumuzde ina bakiyorum aramis benim tele bakiyos yok.yanimda aradi caldi bizde anlam veremedik.sizede oyle olmustur belki.yada sen kizacaksin diye silmistir oyle diyodur korkudan kavga buyumesin diye

kızlar ben ilk diyete başladığımda demiştim ki 55 i gördüğümde mantı yiyeceğim demiştim arkadaşlar yerken .. şimdide mantıcıya gidelim diyolar yarım porsiyon mantı ve 1 adet haşlama içli köfte yessem çok mu olur .. akşama da kuru fasulyem var ondan yanına da 2 kaşık bulgur pilavı yerim..izin çıkarsa sizden yiyiceğim çıkmasa başka bişey yerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…