:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Hoş geldinnnn
Tamam canım senin çizekgende olsa olur farketmez...Yeter ki her gün ne kadar ilerlediğimi göreyim ..Benim vermem gereken kg bayağı fazla tabi verebilirsem... 43:

Ticker factory den yapıyoruz canım.yapamazsan p tesi detay li anlatırım..

Kızlar bugün pek giremedim öğleden sonra dağda törende olunca sar jim bitti giremedim çok uzun sürdü..arada bişey yemedim bi sahlep içtim.

Akşam yemeğim
1 tambug.ekmek üzerine domatesli kıyma.

Bugün çok su icemedim
2ye tamamlarim ama
Çok yoruldum spor yapamadım regl i de olunca bittim soğuktan.

Canım bu tabloyu nasıl yapıyorsunuz ...Civcivli Kilo çizelgesini

Tamam canım senin çizekgende olsa olur farketmez...Yeter ki her gün ne kadar ilerlediğimi göreyim ..Benim vermem gereken kg bayağı fazla tabi verebilirsem... 43:

Canım ben yapıyım istersen çizelgeni ^^ boyunu,kilonu,ve olmak istediğin hedef kilonu yazman yeterli buraya :)

hayirli sabhlar kimse yok mu
sabah egzerslrmi yaptim kahvaltim 2dilim ekmek
2 dilim peynir
2 dilim domates ve yesil cay

hayirli sabhlar kimse yok mu
sabah egzerslrmi yaptim kahvaltim 2dilim ekmek
2 dilim peynir
2 dilim domates ve yesil cay

Günaydın bende şimdi kahv yaptım.

İki dlm ekmek arasına peynir.
Büyük bi fincan çay iki şekerli

Egzersiz yapamadım ben birazdan ev temizlicem halim kalırsa squat mekik ve yan çalışırım.

Kızlar öğle yemedim hala dışarı cikacaz pek bişey istemiyo canım bogazim agriyo çok...Bende pek su icemedim.Ama gene bir lt ye tamamlarim şimdi.

Kızlar öğle yemedim hala dışarı cikacaz pek bişey istemiyo canım bogazim agriyo çok...Bende pek su icemedim.Ama gene bir lt ye tamamlarim şimdi.

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin..

Leslie 4 mil yaptım bugün 2 litre su içtim

öğle menüsü:

4 kaşık türlü yemeği
salata
1 küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek

Selam kızlar bu gün ku menulerde gayet güzel h sonu olmasına ragmen eyupsida tebrikler ekmek baya a azalmış ogünlerde
.Ben öğlen yemedim ara yemedim akşam da
Ceyrek kadar ekmeğe içi alınmış.dil peyniri ve 2-3 dilim sucuk..

Çok yoruldum yeni girdim eve alışveriş falan üç 3saatten fazla dolandik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…