:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ogle yemegimi hazirliyorum parka gidecem aletlere bincem tabi ergenler istila etmezse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ara
yarim muz

canım usriyusranın olmuşta büyük bi ihtimalle kan sekeri düşmüştür diyette dikkat etmiyoruz ondan kaynaklanıyo

kızlar öğle yemeğim karnıbahar haşlaması yoğurt döktüm üstüne birazda pul biber tuz yiycem şimdi

dry bende oluyr dedgin gibi o donemlerdn once oluyr daha dogrusu diyet yaptgimdn beri onu farkettm bende iki gunum kalmis

afiyet olsun canım ye tabikide ama akşama fasulyenn yanında pilav yeme

Ara
3-4 susamlı kraket öğretmenler odasında buldum açtım yedin Çok açım bugün yayarım saat sonra yemek arsı

ye canim afiyet olsun ama aksama kurunun yaninda pilav yeme normalde zaten kurubaklagil -tahil gurubuyla ekmek yenmiyor bide mantinin ustine cok gelir

canım yaaa yazık onlara :))

ne yazik kiz bize yazik asil cocuklarida goturemiyorum onlarin yuzunden.30 yasinda cocuklu kadina bakip laf atiyo ergen bozuntulari.hep onlar orda sigara icmeye geliyolar rahatsiz etmeseler dursunlar.bibergazi attim cantaya.
gorumcemle gitcem onu bekliyorum.ben cocukla rvin isini bitirdim valla:)

Son düzenleme:

kizlar biri 76 kilo halim gobek mideme bakin ve bu kahvaltiya eltime gitmistik bisey yiyememistim cocuklardan ac halim digeride bugunku halim .sirtim cok etliydi i belli degil cok farketti.karnim gitti ama sarkti cok fena.goren herkesde bacaklarimin inceldigini soyluyor.kendim cektigim icin bukadar becerebildim

resim gozukmedi galiba

oglen yemegimi yedim goya parktan sonra yicektim gorumcemi bekliyorum hala
oglen
5 kasik kabak yemegi
5 kasik yogurt
1 dilim ligt ekmek

canım ilgn için teşekkürler ...galiba bende vazgeçtm laci alcam omodellerden....yeşil çanta alınca eşarp ta sürekli yeşil olcak mecbur laci alırsam her renk eşarba uyar dye düşndm oğlanı uyuturkenn....

ay ben sinirli olunca bogazim aciliyor uzmeyin birbirinizi bahar geldi baharda ask baskadir:)

tam aşk kadınısın be deryaaaa....

ara ogun
2 dilim elma 1 form biskuvi yesil cay
kizlar hic iyi dgilm halsizlik elim ayagim titryo sizde de oluyr mu
kesn kan şekerndir sağlık ocağna gidebilirsin dikkat et canımcım...
kızlar öğle yemeğim karnıbahar haşlaması yoğurt döktüm üstüne birazda pul biber tuz yiycem şimdi
güzel menü kaçak...

dry bende oluyr dedgin gibi o donemlerdn once oluyr daha dogrusu diyet yaptgimdn beri onu farkettm bende iki gunum kalmis
........
vuuuuuvvv.....alınma tatlım ilk resmde hamile gbisin 2.resimde iyisn göbek için egzersize devam et kesn gider....

​derya önündeki irem galiba bayılıyorum sarı saçlı minik kızlara yaa...Allah ım bağışlasın cümlesnnkini...

ara öğünüm biraz gecikti ev işi çamaşır küçüğü uyutuyum derken canm da istememişti pek 10 a doğru kahvaltı yaptım şimdide 2 tane form biskvi ve yeşil çay...iyi gitti valla...1 litreden biraz fazla su içtim akşama 1,5 olur da 2 yi bilmem....

bu arada dün 50 dk yürüyüş çok iyi geliyo 2 gndür gidiyorum hafta içi hergn gitcem inşallah akşam üzeri 6 gbi çıkıyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…