kim o eli ayagi titreyen mobilde alintilanan kisi gozukmuyor.
gecen bende oyleydim uyku hali bayginlikta vardi.aklima seker geldi evde alet var olctum 68 cikti.sekerli cay ictim bide galeta 80 lere cikti kendime geldim.adet doneminde normaldir dusmesi diyetide kisinca iyice
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yee canim doya doya afiyet olsn arada iyi oluyr insnin icinde kalmz
ogle yemegimi hazirliyorum parka gidecem aletlere bincem tabi ergenler istila etmezse
kızlar ben ilk diyete başladığımda demiştim ki 55 i gördüğümde mantı yiyeceğim demiştim arkadaşlar yerken .. şimdide mantıcıya gidelim diyolar yarım porsiyon mantı ve 1 adet haşlama içli köfte yessem çok mu olur .. akşama da kuru fasulyem var ondan yanına da 2 kaşık bulgur pilavı yerim..izin çıkarsa sizden yiyiceğim çıkmasa başka bişey yerim..
kızlar ben ilk diyete başladığımda demiştim ki 55 i gördüğümde mantı yiyeceğim demiştim arkadaşlar yerken .. şimdide mantıcıya gidelim diyolar yarım porsiyon mantı ve 1 adet haşlama içli köfte yessem çok mu olur .. akşama da kuru fasulyem var ondan yanına da 2 kaşık bulgur pilavı yerim..izin çıkarsa sizden yiyiceğim çıkmasa başka bişey yerim..
canım yaaa yazık onlara :))
resim gozukmedi galiba
canım ilgn için teşekkürler ...galiba bende vazgeçtm laci alcam omodellerden....yeşil çanta alınca eşarp ta sürekli yeşil olcak mecbur laci alırsam her renk eşarba uyar dye düşndm oğlanı uyuturkenn....elif canta tip olarak guzelde rengi cok yesil degilmi?kombinleyince nasil durur bilmiyorum ama bukadar batmaz sanirim rengi.gerci simdi canli renkler cok mida her renk giyiliyor
tam aşk kadınısın be deryaaaa....ay ben sinirli olunca bogazim aciliyoruzmeyin birbirinizi bahar geldi baharda ask baskadir:)
kesn kan şekerndir sağlık ocağna gidebilirsin dikkat et canımcım...ara ogun
2 dilim elma 1 form biskuvi yesil cay
kizlar hic iyi dgilm halsizlik elim ayagim titryo sizde de oluyr mu
güzel menü kaçak...kızlar öğle yemeğim karnıbahar haşlaması yoğurt döktüm üstüne birazda pul biber tuz yiycem şimdi
........dry bende oluyr dedgin gibi o donemlerdn once oluyr daha dogrusu diyet yaptgimdn beri onu farkettm bende iki gunum kalmis
vuuuuuvvv.....alınma tatlım ilk resmde hamile gbisin 2.resimde iyisn göbek için egzersize devam et kesn gider....Eki Görüntüle 1048736
kizlar biri 76 kilo halim gobek mideme bakin ve bu kahvaltiya eltime gitmistik bisey yiyememistim cocuklardan ac halimdigeride bugunku halim .sirtim cok etliydi i belli degil cok farketti.karnim gitti ama sarkti cok fena.goren herkesde bacaklarimin inceldigini soyluyor.kendim cektigim icin bukadar becerebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?