:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bak o konuda haklısın canım benm eşimde göndermez dışarıya spor yapabilmem için eve koşu bandı aldı sırf dışarı çıkmayım diye

fark çok canım...incecik günelrinide göreceğiz eminim bu azminle başarırısın sen..
yee canim doya doya afiyet olsn arada iyi oluyr insnin icinde kalmz

oranje ye ama akşam çotba tarzı bişi ye bol salata ile

yedim kızlar. ama gözüm öyle az a alışmış ki yarım porsiyon mantı bile çok geldi ... akşama sadece kuru fasuyle yerim yarım tabak pilav falan yiyemem artık çok tokum şuan..

kızlar dün işten çıktım eve girecektim tam bizim apt.önünde kadınlar birikmiş oturuolardı neyse bende gittim yanlarına azıcık sohbet edeyim dedim konuştuk falan bana şasırdılar nasıl zayıflamışsın diye çok hoşuma gitti şimdi çoğu yürüyüşe başlamış beni kıskanmışlar kıyamam

Öğle
1 yumurta
1 domstes
1 salatalık
3 zeytin
1 dilim peynir
arkadaşın pidesinden 2 küçük parça aldım

Doymak ne güzrlmş ya

evett ne alincam karnimda.monitor unutmuslar diyodumsimdi gergin ve sis durmuyo ama sarkti et fazlaligi var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kızın çok tatlı Allahım uzun ve sağlıklı ömür versin sizlere. canım ayrıca süper kilo vermişsin çok farketmiş sende
saol canim annesine benxemis zilli napsin:))
60 kusurlere insem daha belli olcak sabirsizlaniyorum

afiyet olsun

canım ya çok fark var ama pes etmek yok incecik olacağız gördüğüm kadarıyla boyda çok uzun değil o yüzden vermeye devam tebrik ederim tekrardan..

bilemiyorum artık ondanmı halen kızgınlığım geçmedi gerçekten tavrı aklıma geldikçe tepem atıyor..

tam 45 dk hizli yurudum
tam 25 dk parktaki aletlerde calistim
sabahta 15dk evde egzersiz yapmistim
85 dk etti

benden sonra bi komsum+kaynim+gorumcem bide caktirmadan eltim yapiyor:)))

​derya önündeki irem galiba bayılıyorum sarı saçlı minik kızlara yaa...Allah ım bağışlasın cümlesnnkini...

evet canim irem
Allah gonlume gore verdi benim kucuklugumun aynisi:) mavi gozlu sari kivircik sacli zillim

yedim kızlar. ama gözüm öyle az a alışmış ki yarım porsiyon mantı bile çok geldi ... akşama sadece kuru fasuyle yerim yarım tabak pilav falan yiyemem artık çok tokum şuan..

ooo süpersin güzelim...ben de eskiden 2 tam dürümle ancak doyardım çeyrek bile bana çok geldi..

bak o konuda haklısın canım benm eşimde göndermez dışarıya spor yapabilmem için eve koşu bandı aldı sırf dışarı çıkmayım diye

benimki disarda oldugumu bilse kizar.
ama hucbi sartta spor yaptirmiyor napimmm
senin kosubantinmi var kiz niye yurumuyon hic yazmiyon yenimj ay bak sinirlerim cikiyo yine kocama olan ...

tam 45 dk hizli yurudum
tam 25 dk parktaki aletlerde calistim
sabahta 15dk evde egzersiz yapmistim
85 dk etti

süpersin...
ooo süpersin güzelim...ben de eskiden 2 tam dürümle ancak doyardım çeyrek bile bana çok geldi..

aynen canım ne eziyet ediyormuşuz tıka basa yiyip durup kendimize..az öncede 2 gün kurusu yedim çayla..

canım hergün çalışıyorum yarım saat sürekli yapıyorum ama akşamları yaptığım için pek fazla belirtemiyorum eve gider gitmez aç karnına yapıyorum sporumu kasım ayında aldık canım yeni değil ilk zayıflamaya karar verdiğimde alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…