- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
ne yazik kiz bize yazik asil cocuklarida goturemiyorum onlarin yuzunden.30 yasinda cocuklu kadina bakip laf atiyo ergen bozuntulari.hep onlar orda sigara icmeye geliyolar rahatsiz etmeseler dursunlar.bibergazi attim cantaya.
gorumcemle gitcem onu bekliyorum.ben cocukla rvin isini bitirdim valla:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
fark çok canım...incecik günelrinide göreceğiz eminim bu azminle başarırısın sen..Eki Görüntüle 1048736
kizlar biri 76 kilo halim gobek mideme bakin ve bu kahvaltiya eltime gitmistik bisey yiyememistim cocuklardan ac halimdigeride bugunku halim .sirtim cok etliydi i belli degil cok farketti.karnim gitti ama sarkti cok fena.goren herkesde bacaklarimin inceldigini soyluyor.kendim cektigim icin bukadar becerebildim
yee canim doya doya afiyet olsn arada iyi oluyr insnin icinde kalmz
oranje ye ama akşam çotba tarzı bişi ye bol salata ile
resim gozukmedi galiba
Öğle
1 yumurta
1 domstes
1 salatalık
3 zeytin
1 dilim peynir
arkadaşın pidesinden 2 küçük parça aldım
Doymak ne güzrlmş ya
canım ilgn için teşekkürler ...galiba bende vazgeçtm laci alcam omodellerden....yeşil çanta alınca eşarp ta sürekli yeşil olcak mecbur laci alırsam her renk eşarba uyar dye düşndm oğlanı uyuturkenn....
tam aşk kadınısın be deryaaaa....
hahahaniye kis asigim tabi kocama vede asik olunmayacak kadinmiyim hehe
........
vuuuuuvvv.....alınma tatlım ilk resmde hamile gbisin 2.resimde iyisn göbek için egzersize devam et kesn gider....
saol canim annesine benxemis zilli napsin:))
canım kızın çok tatlı Allahım uzun ve sağlıklı ömür versin sizlere. canım ayrıca süper kilo vermişsin çok farketmiş sende
fark çok canım...incecik günelrinide göreceğiz eminim bu azminle başarırısın sen..
islh canim kilo verdikce utaniyorum o ilk resim hele utancim o benim.onu cekilip gorunce basladim zaten
yedim kızlar. ama gözüm öyle az a alışmış ki yarım porsiyon mantı bile çok geldi ... akşama sadece kuru fasuyle yerim yarım tabak pilav falan yiyemem artık çok tokum şuan..
canım ya çok fark var ama pes etmek yok incecik olacağız gördüğüm kadarıyla boyda çok uzun değil o yüzden vermeye devam tebrik ederim tekrardan..Eki Görüntüle 1048736
kizlar biri 76 kilo halim gobek mideme bakin ve bu kahvaltiya eltime gitmistik bisey yiyememistim cocuklardan ac halimdigeride bugunku halim .sirtim cok etliydi i belli degil cok farketti.karnim gitti ama sarkti cok fena.goren herkesde bacaklarimin inceldigini soyluyor.kendim cektigim icin bukadar becerebildim
benim komsumda bana oyle soyledi aradim 5 kere diye sonra baktim yok.baska gun bidaha dedi gorustumuzde ina bakiyorum aramis benim tele bakiyos yok.yanimda aradi caldi bizde anlam veremedik.sizede oyle olmustur belki.yada sen kizacaksin diye silmistir oyle diyodur korkudan kavga buyumesin diye
kızlar dün işten çıktım eve girecektim tam bizim apt.önünde kadınlar birikmiş oturuolardı neyse bende gittim yanlarına azıcık sohbet edeyim dedim konuştuk falan bana şasırdılar nasıl zayıflamışsın diye çok hoşuma gitti şimdi çoğu yürüyüşe başlamış beni kıskanmışlar kıyamam
​derya önündeki irem galiba bayılıyorum sarı saçlı minik kızlara yaa...Allah ım bağışlasın cümlesnnkini...
saol canim annesine benxemis zilli napsin:))
60 kusurlere insem daha belli olcak sabirsizlaniyorum
afiyet olsun
yedim kızlar. ama gözüm öyle az a alışmış ki yarım porsiyon mantı bile çok geldi ... akşama sadece kuru fasuyle yerim yarım tabak pilav falan yiyemem artık çok tokum şuan..
benden sonra bi komsum+kaynim+gorumcem bide caktirmadan eltim yapiyor:)))
bak o konuda haklısın canım benm eşimde göndermez dışarıya spor yapabilmem için eve koşu bandı aldı sırf dışarı çıkmayım diye
süpersin...tam 45 dk hizli yurudum
tam 25 dk parktaki aletlerde calistim
sabahta 15dk evde egzersiz yapmistim
85 dk etti
ooo süpersin güzelim...ben de eskiden 2 tam dürümle ancak doyardım çeyrek bile bana çok geldi..
benimki disarda oldugumu bilse kizar.
ama hucbi sartta spor yaptirmiyor napimmm
senin kosubantinmi var kiz niye yurumuyon hic yazmiyon yenimj ay bak sinirlerim cikiyo yine kocama olan ...
tam 45 dk hizli yurudum
tam 25 dk parktaki aletlerde calistim
sabahta 15dk evde egzersiz yapmistim
85 dk etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?