canım hergün çalışıyorum yarım saat sürekli yapıyorum ama akşamları yaptığım için pek fazla belirtemiyorum eve gider gitmez aç karnına yapıyorum sporumu kasım ayında aldık canım yeni değil ilk zayıflamaya karar verdiğimde alındı
tebrik ediyorum canım
süpersin...
aynen canım ne eziyet ediyormuşuz tıka basa yiyip durup kendimize..az öncede 2 gün kurusu yedim çayla..
ayy ne güzel duygu zayıfladığın için kıskanılmak....bende bi önceki dyetmde 68 e düştüğmde dayı kızlarım gelmişti çok zayflamışsın genç kız gbi olmuşsn demişlerdi ...artık uçmaktan kafam tavana değmiştikızlar dün işten çıktım eve girecektim tam bizim apt.önünde kadınlar birikmiş oturuolardı neyse bende gittim yanlarına azıcık sohbet edeyim dedim konuştuk falan bana şasırdılar nasıl zayıflamışsın diye çok hoşuma gitti şimdi çoğu yürüyüşe başlamış beni kıskanmışlar kıyamam
kesin kıskandığından çaktırmıyodur açoıkcası bende ortanca eltimi kıskanırım manken gbi pis....benden sonra bi komsum+kaynim+gorumcem bide caktirmadan eltim yapiyor:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizlar oglumu okuldan dedesi aliyor unutmuslar almayi ogrt aradi cok kotu oldum kosarak gittim bide yokus afedersiniz k..dan ter akiyo hala yarimsaat daha yuruyus eklendi bugune islh fmf atagi gecirmem cok kotu oldum
sagolun kislar
oranje tadini cikararak odul yaptin kacamak olsaydi vicdan yapcaktin olumsuz etkileyecekti .bende mini nogger yedim gcen cok iyi geldi
kıyamam sana..tabiki ne kötü çocuk okulda unutulmuş...
evet ödül oldu ben bu sabah reglim tam bitince bi tartılayım dedim 54,200 çıktım ve bu sadece tartıda değil önceki hafta giyemediğim pant içine girincede ta anlamış oldum. inşallah korur p tesi 54 den düşerim.o yüzden bi ödülüm olsun demi...
kizlar oglumu okuldan dedesi aliyor unutmuslar almayi ogrt aradi cok kotu oldum kosarak gittim bide yokus afedersiniz k..dan ter akiyo hala yarimsaat daha yuruyus eklendi bugune islh fmf atagi gecirmem cok kotu oldum
ayy ne güzel duygu zayıfladığın için kıskanılmak....bende bi önceki dyetmde 68 e düştüğmde dayı kızlarım gelmişti çok zayflamışsın genç kız gbi olmuşsn demişlerdi ...artık uçmaktan kafam tavana değmiştibizde başlayalım diyolardı ama şimdi onlar 2 katına çıkmşlar ne diyeti......geçen yne grdüm dyetisyne gtcem dyo garbim beni görnce aklına geiyo zayıflamak....
kesin kıskandığından çaktırmıyodur açoıkcası bende ortanca eltimi kıskanırım manken gbi pis....
ara ogun
2 dilim elma 1 form biskuvi yesil cay
kizlar hic iyi dgilm halsizlik elim ayagim titryo sizde de oluyr mu
kızlar akşama karnıbahardan kaldı gene sizce nasıl yesem yoğurt döküp yemekten sıkıldım başka fikriniz varmı
sagol cnm simdi daha iyim herhalde sekerm dusmus kuru meyveden baska tatli olark evde kek vardi ondan yedim yine malesef hemn kendime keldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?