:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

tebrik ediyorum canım

süpersin...

aynen canım ne eziyet ediyormuşuz tıka basa yiyip durup kendimize..az öncede 2 gün kurusu yedim çayla..

sagolun kislar

oranje tadini cikararak odul yaptin kacamak olsaydi vicdan yapcaktin olumsuz etkileyecekti .bende mini nogger yedim gcen cok iyi geldi

ayy ne güzel duygu zayıfladığın için kıskanılmak....bende bi önceki dyetmde 68 e düştüğmde dayı kızlarım gelmişti çok zayflamışsın genç kız gbi olmuşsn demişlerdi ...artık uçmaktan kafam tavana değmiştibizde başlayalım diyolardı ama şimdi onlar 2 katına çıkmşlar ne diyeti......geçen yne grdüm dyetisyne gtcem dyo garbim beni görnce aklına geiyo zayıflamak....

benden sonra bi komsum+kaynim+gorumcem bide caktirmadan eltim yapiyor:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesin kıskandığından çaktırmıyodur açoıkcası bende ortanca eltimi kıskanırım manken gbi pis....

kizlar oglumu okuldan dedesi aliyor unutmuslar almayi ogrt aradi cok kotu oldum kosarak gittim bide yokus afedersiniz k..dan ter akiyo hala yarimsaat daha yuruyus eklendi bugune islh fmf atagi gecirmem cok kotu oldum

kıyamam sana..tabiki ne kötü çocuk okulda unutulmuş...

sagolun kislar

oranje tadini cikararak odul yaptin kacamak olsaydi vicdan yapcaktin olumsuz etkileyecekti .bende mini nogger yedim gcen cok iyi geldi

evet ödül oldu ben bu sabah reglim tam bitince bi tartılayım dedim 54,200 çıktım ve bu sadece tartıda değil önceki hafta giyemediğim pant içine girincede ta anlamış oldum. inşallah korur p tesi 54 den düşerim.o yüzden bi ödülüm olsun demi...

kıyamam sana..tabiki ne kötü çocuk okulda unutulmuş...

Allahtan ogrt bekledi korkuyla nasil gittigimi bilmiyorum.bide alindi kvalide bozuldu ihmal edilirmi diyince.lanet olsun servisi yok okulun nasil biseyse hangi devirdeyiz

aynen canim oduller olasa kacamk olur.adetliykende bozmuyoruz olur aada

ara
sutlu turkkahve
1 kepekli galeta

canım senn için zor olmuştur dinlen biraz

ewt tatlım gerçekten cok güzel bi duygu farkediyo olmak ve kıskanılmak benm eltimin biri 100 kiloyu geçkindir 50 yasında var diyeride 41 yasında 70 kilo oda kıskanıyo beni şimdi ben zayıflarken o sabit kalıyo

kızlar akşama karnıbahardan kaldı gene sizce nasıl yesem yoğurt döküp yemekten sıkıldım başka fikriniz varmı

nurdayim ben canim kizi uyutuyorum uyur islhda dinlenirim

kızlar akşama karnıbahardan kaldı gene sizce nasıl yesem yoğurt döküp yemekten sıkıldım başka fikriniz varmı

bende bu sene ilk kez yaptim yemegini degisik geldi.kalorilere bakiyodum 84 kal imis kabak yemegi 240 anlamadim gitti mucver bile daha az.sizcede oyle degilmi tuhaflik var bu iste.
annem haslayip besamel sos yapip firinlardi.kizartmasi agir olur en iyisi yemegi yada haslayip yogurtlusu

cok hareket ettim diyemi bilmiyorum aciktim ya6 da yiyorum.genelde aksami

kizlar butun gun temizlik yaptim nettmde cekmiyo elimdn geldgi kdr girmeye calusyrm
oglen bi kase tarhana bi dilim ekmek sabhtn cocuklrdn kaln omlettn bi parca yedim
ara ogunde
yesil cay
kuru meyve yedim
derya masallah cok guzel vermussn
eski halin benm simdiki halim ayni ben kizlar istedgnz kadar sisko gobekli diyebilrsnz bana

Okuldan geldim yine bir uyku bastırdı 45dk kadar uyumuşum ara yaptım 1kestane şekeri 10 fındık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…