kizlar butun gun temizlik yaptim nettmde cekmiyo elimdn geldgi kdr girmeye calusyrm
oglen bi kase tarhana bi dilim ekmek sabhtn cocuklrdn kaln omlettn bi parca yedim
ara ogunde
yesil cay
kuru meyve yedim
derya masallah cok guzel vermussn
eski halin benm simdiki halim ayni ben kizlar istedgnz kadar sisko gobekli diyebilrsnz bana
yeni gelen kizlar hosgeldinuz.umarim kalici olursunuz gelen gidiyo kalanlarda cok iyi kilo veriyo
oranj simdi gordum sevindim canim mslhh sana umdumuz pzrt islhhhhhh gider yaglar
elifeyza yesil laci cok yakisir dedigin cantaya bakcam kahvaltimi hazirladim sogumasin cayim
sevda nerde dedesi nasil oldu acaba
sedaaa sen artik pas vetmiyosun kustum
seydaa sizde baglatin netinizi ozledim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence 1000 i tamamla ama cok da kilo aldiran kalorili seyler yeme aksama meyve nescafeyle tamamlyabilrsn
aksam yemgim
yumurtali ispank
yarim kase tarhana
2 kasik yogurt
derya bugün o kadar koşturmuşsun tabi acıkırsın bence de tamamla 1000 kaloriye
akşam yemeği
1 tabak kabak yemeği
yarım kase yoğurt
salata
Ablacım dedem iyi,hastane de yatıyor da...Halamla kuzenim geçenlerde dangalaklık etti ona canımız sıkıldı biraz.
Onun dışında sana kilo vermişsin demeyenler %1500 kısknaçlıktan.Farkı görmemek için kör olmak lazım.Çok iyi gidiyorsun.
Ben de tüm gün anneannemdeydim,yazacağım menümü birazdan.
oyle yaptim kizlar sagolun. menemen tirtikladim biraz bide cay ictim.karnim.cok sis ama nolduysa yine ne gaz yapti
akraba akbaba demiyolar bosa her aileden cikar oyle sıkma canini deden iyi olsun gerisi bos.son aylarda badimizdan cenaze pesinden k.pderimin bypas i derken bizde cok cektik akrabadan kotugunde hepsi baska derde dusuyor..
öğlen 2kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kepçe domates çorbası
akşam
1 kase nesfitt
moralim çok bozuk ya çok yakın arkadaşımın ablası silopide polisti molotofla yakmışlar
ben girince kimse olmuyo bi çıkıyorum sayfalar dolmuş.....akşamları çoluk çocuk koca derken fırsat bulamıyorum pek ...wuukimse yok nerdesinis heres isden mi giriyo nete
tövbe tövbe ya insan ağzına ne gelirse saymak istiyo ama işte ....inşallah iidir ya...öğlen 2kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kepçe domates çorbası
akşam
1 kase nesfitt
moralim çok bozuk ya çok yakın arkadaşımın ablası silopide polisti molotofla yakmışlar
öğlen 2kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kepçe domates çorbası
akşam
1 kase nesfitt
Eki Görüntüle 1048736
kizlar biri 76 kilo halim gobek mideme bakin ve bu kahvaltiya eltime gitmistik bisey yiyememistim cocuklardan ac halimdigeride bugunku halim .sirtim cok etliydi i belli degil cok farketti.karnim gitti ama sarkti cok fena.goren herkesde bacaklarimin inceldigini soyluyor.kendim cektigim icin bukadar becerebildim
canım gercekten baya farketmiş maşallah.ama dahada vericez inşallah.
yağ eritmek içim kardiyo yapmak ve terlemek gerekir. mekikle yağ erimez. karın kası güçlenir ama yağ dokusunun altında kaldığı için belli bile olmaz. yağ yakmak için koşu en etkili yöntemdir. ha bu arada terleyene kadar bilin ki yağ yakmıyorsunuz. vücut önce karbonhidratı kullanır. sonra yağ yakmaya başlar. lipid tepkimelerinde 1 mol su açığa çıkar. yani terlemeden yağ yakılmaz. karbonhidrat harcanmış olur.
kizlar boyle bi yazi okudum bi sozlukte ve buna benzer yazilar.yag yakmadan kas yapmayin diyolar daha kotu dururmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?