:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

acliktan olcek gibiydim noldu anlamadim cok fena oldum o yuzden erken yedim geceye acikmam umarim
1 kase nesfit
2 tane cicibebe

kizlar merak ettigim birsey var
benim bugunku kalorim 750 oldu
gerkalani 250 varya onu doldurmuyorum cogu kez ama buda kilo vermemi durdurdu diyemetob hizlansin diye 1000 yapmaya calisiyorum.1000 kal olana kadar istedigimi yiyebilirmiyim inu anlamadim ben yani sebzede yesem doner durumde yesem farketmezmi knemli.olan kalorimi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim bu gidisle sen bize oyle diycen :))))) gobeginin okadar oldugunu sanmiyorum miden dolmuyor ki:)

wuukimse yok nerdesinis heres isden mi giriyo nete

bence 1000 i tamamla ama cok da kilo aldiran kalorili seyler yeme aksama meyve nescafeyle tamamlyabilrsn
aksam yemgim
yumurtali ispank
yarim kase tarhana
2 kasik yogurt

derya bugün o kadar koşturmuşsun tabi acıkırsın bence de tamamla 1000 kaloriye
akşam yemeği
1 tabak kabak yemeği
yarım kase yoğurt
salata

Ablacım dedem iyi,hastane de yatıyor da...Halamla kuzenim geçenlerde dangalaklık etti ona canımız sıkıldı biraz.

Onun dışında sana kilo vermişsin demeyenler %1500 kısknaçlıktan.Farkı görmemek için kör olmak lazım.Çok iyi gidiyorsun.

Ben de tüm gün anneannemdeydim,yazacağım menümü birazdan.

bence 1000 i tamamla ama cok da kilo aldiran kalorili seyler yeme aksama meyve nescafeyle tamamlyabilrsn
aksam yemgim
yumurtali ispank
yarim kase tarhana
2 kasik yogurt

derya bugün o kadar koşturmuşsun tabi acıkırsın bence de tamamla 1000 kaloriye
akşam yemeği
1 tabak kabak yemeği
yarım kase yoğurt
salata

oyle yaptim kizlar sagolun. menemen tirtikladim biraz bide cay ictim.karnim.cok sis ama nolduysa yine ne gaz yapti

akraba akbaba demiyolar bosa her aileden cikar oyle sıkma canini deden iyi olsun gerisi bos.son aylarda badimizdan cenaze pesinden k.pderimin bypas i derken bizde cok cektik akrabadan kotugunde hepsi baska derde dusuyor..

Valla cidden akrabanın ettiğini akrep etmez. Ben de annemle tüm gün bir evi sildik süpürdük cam sildik. Spora halim kalmadı,yarın artık.

öğlen 2kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kepçe domates çorbası
akşam
1 kase nesfitt

moralim çok bozuk ya çok yakın arkadaşımın ablası silopide polisti molotofla yakmışlar

öğlen 2kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kepçe domates çorbası
akşam
1 kase nesfitt

moralim çok bozuk ya çok yakın arkadaşımın ablası silopide polisti molotofla yakmışlar

ay canımcçok üzüldüm ya durumu nasıl insanlar orda ekmeğini kazanmaya hizmat etmeye gidiyo başına gelenlere bak allah ıslah etsin onları

wuukimse yok nerdesinis heres isden mi giriyo nete

ben girince kimse olmuyo bi çıkıyorum sayfalar dolmuş.....akşamları çoluk çocuk koca derken fırsat bulamıyorum pek ...

öğlen 2kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kepçe domates çorbası
akşam
1 kase nesfitt

tövbe tövbe ya insan ağzına ne gelirse saymak istiyo ama işte ....inşallah iidir ya...

öğlen 2kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kepçe domates çorbası
akşam
1 kase nesfitt

onlarda emir kulu en cok onlara uzuluyorum arada kaliyorlar.Allah acil sifalar versin durumu agirmi

elif ben herfirsatta giriyorum bide mobil uygulama indirdim bildirimler otuyo gelince kolay oluyor

iyi akşamlar kızlar bugun kü menum

sabah
4 yemek kaşıgı menemen
kk peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek

ara
12 tane leblebi
7 otlu cay

ögle
2 elmalı kurabiye
2 ceviz
10 leblebi

akşam
1 tane somon balıgı
3 kepçe çorba

ara
10 tane antep fıstıgı
soda

2,5 litre suyumuda içtim ama egzersiz yapamıyorum çok halsizim nedense kızlar

canım gercekten baya farketmiş maşallah.ama dahada vericez inşallah.

seyda sen nekadar verdin bu hfta

yağ eritmek içim kardiyo yapmak ve terlemek gerekir. mekikle yağ erimez. karın kası güçlenir ama yağ dokusunun altında kaldığı için belli bile olmaz. yağ yakmak için koşu en etkili yöntemdir. ha bu arada terleyene kadar bilin ki yağ yakmıyorsunuz. vücut önce karbonhidratı kullanır. sonra yağ yakmaya başlar. lipid tepkimelerinde 1 mol su açığa çıkar. yani terlemeden yağ yakılmaz. karbonhidrat harcanmış olur.

kizlar boyle bi yazi okudum bi sozlukte ve buna benzer yazilar.yag yakmadan kas yapmayin diyolar daha kotu dururmus

Evet bunu bana sevgilim de söylemişti.:44: Bunu okumamıştım ama iyi oldu.

akşam yemeği

1 tabak pirinçli pırasa
salata ve yoğurt

açıııımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…