:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ay canımcçok üzüldüm ya durumu nasıl insanlar orda ekmeğini kazanmaya hizmat etmeye gidiyo başına gelenlere bak allah ıslah etsin onları

aynen öyle canım ya molotofla yakmışlar bide arabadan çıkıp kurtulmaya çalışıyor diye kapıyı açmasını engellemişler camı kırıp kurtarmış kendini ama vücudunun 100 de 49 u yanmış 3 yaşında kızı var küçücük ya

aynen ya ağzıma geleni saydım zaten ya gencecik kadın ne suçu var ekmek parasının peşinde gata da yatıyor şimdi yoğun bakımdan çıkmış şükür

onlarda emir kulu en cok onlara uzuluyorum arada kaliyorlar.Allah acil sifalar versin durumu agirmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bi çatışmada yokmuş ki ya arabada giderken dudurmaya çalışıp arabayı yakmışlar amin inşallah canım yoğun bakımdan yeni çıktı işte vucüdün yarısı yanmış

günaydın kızlar.. çok uykum varr çok şu saatleri ileri alma şaşırttı beni..

dün akşam bişey yemedim .
1 bardak süt içtim sadece.

kahv. da yanıma bişey getiremedim.şu 62 cal. k fleksler varya ondan ve kuru kayısı mı yesem ki..

öğlen için de patatesli sulu köfte getirdim..

gunaydin kizlarr
uykusuz bir gece gecirdim irem.cok huysuzdu inliyordu aciyo diye neresi diyorum anlatamiyor da calpol verdik sonra uyuyabildi bende sersem gibiyim .erkenden kalktida zillimidem yaniyor kahvalti hazirlayasim yok henuz

bende oyleyim canim ya saatlere alisamadim .cocuklarda oyle gec yatiyolar
kahvalti icin bence iyi olur kraker.paketi 120 kal bide cay iyi olur degisiklik iyidir.sulukoftede guzel patates var ekmek yeme ama

bi çatışmada yokmuş ki ya arabada giderken dudurmaya çalışıp arabayı yakmışlar amin inşallah canım yoğun bakımdan yeni çıktı işte vucüdün yarısı yanmış
of ya bunu bir insan insana nasil yapar hayvanlastik diyecem hayvan hayvani bogmadan yemiyor!Allah yardim etsin cok uzuldum
eee daha ne cnm benm

limon iyi gidiyodun bozma sakin islh kacamak yapmamissindir

Evet bunu bana sevgilim de söylemişti.:44: Bunu okumamıştım ama iyi oldu.

mantikli ,iyiki gordum.ben bilmiyodum.bu havalarda yaptigim yuruyus beni asiri terletmiyor ki bidahakine kalin giyincem:)

günaydın kızlar bugün eşime tost yaptım bende kendi ekmeğimle yaptım kendime 2 dilim ekmekle
akşam eve gider gitmez sporumu yaptım yarım saat koşu ve yürüyüş,50 squat,50 mekik sonra hemen duş
daha sonra karnıbaharı önceki günden haşlamıştım ayrı tavada domates biber sarımsak az yağ ve salçayla sos hazırlayıp üstüne döktüm birazda kaşar rendeledim fırında pişirdim süper oldu 1 tabak yedim dizi seyrettim saat 11:30 da yattım :))

gunaydin kizlar
sabh sporu bitti kahvaltim
1 cay bardagi sut yarim yagli
kucuk bi dilim peynir ve azcik lor
1 biber bi dilim cavdar

geçmiş olsun canım..
1 paketi 62 cal. yazıyo kelogs un varya ondan fesleğenli olanıyla 6-7 tane zeytin yedim yanında ve çay.

oo süper .. karnıbaharında eminim çok lezzetli olmuştur.bugün diğer arkadaş ta yemek getirmiş öğlen menümüz çok zengin oda kabak dolması yanında yoğurt ve bi yemek daha söyledi ama unuttum.hepsinden az az yerim artık .

canım gerçekten karnıbahar bu sekilde çok lezzetli oldu tavsiye ederim hepsinden ye ama az ye yoğurdu bol tüketebilirsin protein

canım çok geçmiş olsun uykusuz kalmışsın sende miden için yeşil nane varsa evde ondan ye yada süt iç mideni rahatlatır

şimdi lavaboya gittim 50 squat ve bel hareketleri yaptım her fırsatı değerlendirmek lazım nisan ayındayız

afiyet olsun canım bu hafta çok iyi gdiyosun çok merak edyorum sen pazartesi bakalım hangmz daha çok vercez ben her sabah tartılıyorum ya sen tartılıyo musun sedacım
gunaydin kizlar
sabh sporu bitti kahvaltim
1 cay bardagi sut yarim yagli
kucuk bi dilim peynir ve azcik lor
1 biber bi dilim cavdar
afyet olsun canm menü ve spor güzeli seçecem seni yakında....

canım çok geçmiş olsun uykusuz kalmışsın sende miden için yeşil nane varsa evde ondan ye yada süt iç mideni rahatlatır

saol tatlim sut ictim iyi geldi bide soda ictim bikacyudum.bisey bana gazyapiyor ne cozemiyorum midem eksiyo hep

oranj bende o hataya dustum yarim pk 60 kal yaziyo ustte kandirmaca yapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…