eee daha ne cnm benmakşam yemeği
1 tabak pirinçli pırasa
salata ve yoğurt
açıııımmmmmmmmmmmmmmm
ay canımcçok üzüldüm ya durumu nasıl insanlar orda ekmeğini kazanmaya hizmat etmeye gidiyo başına gelenlere bak allah ıslah etsin onları
ben girince kimse olmuyo bi çıkıyorum sayfalar dolmuş.....akşamları çoluk çocuk koca derken fırsat bulamıyorum pek ...
tövbe tövbe ya insan ağzına ne gelirse saymak istiyo ama işte ....inşallah iidir ya...
öğlen 2kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
1 kepçe domates çorbası
akşam
1 kase nesfitt
moralim çok bozuk ya çok yakın arkadaşımın ablası silopide polisti molotofla yakmışlar
onlarda emir kulu en cok onlara uzuluyorum arada kaliyorlar.Allah acil sifalar versin durumu agirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yazik ya allah sifa versin ne insanlr var ya
günaydın kızlar.. çok uykum varr çok şu saatleri ileri alma şaşırttı beni..
dün akşam bişey yemedim .
1 bardak süt içtim sadece.
kahv. da yanıma bişey getiremedim.şu 62 cal. k fleksler varya ondan ve kuru kayısı mı yesem ki..
öğlen için de patatesli sulu köfte getirdim..
of ya bunu bir insan insana nasil yapar hayvanlastik diyecem hayvan hayvani bogmadan yemiyor!Allah yardim etsin cok uzuldumbi çatışmada yokmuş ki ya arabada giderken dudurmaya çalışıp arabayı yakmışlaramin inşallah canım yoğun bakımdan yeni çıktı işte vucüdün yarısı yanmış
eee daha ne cnm benm
Evet bunu bana sevgilim de söylemişti.:44: Bunu okumamıştım ama iyi oldu.
bi çatışmada yokmuş ki ya arabada giderken dudurmaya çalışıp arabayı yakmışlaramin inşallah canım yoğun bakımdan yeni çıktı işte vucüdün yarısı yanmış
geçmiş olsun canım..gunaydin kizlarr
uykusuz bir gece gecirdim irem.cok huysuzdu inliyordu aciyo diye neresi diyorum anlatamiyor da calpol verdik sonra uyuyabildi bende sersem gibiyim .erkenden kalktida zillimidem yaniyor kahvalti hazirlayasim yok henuz
1 paketi 62 cal. yazıyo kelogs un varya ondan fesleğenli olanıyla 6-7 tane zeytin yedim yanında ve çay.bende oyleyim canim ya saatlere alisamadim .cocuklarda oyle gec yatiyolar
kahvalti icin bence iyi olur kraker.paketi 120 kal bide cay iyi olur degisiklik iyidir.sulukoftede guzel patates var ekmek yeme ama
of ya bunu bir insan insana nasil yapar hayvanlastik diyecem hayvan hayvani bogmadan yemiyor!Allah yardim etsin cok uzuldum
limon iyi gidiyodun bozma sakin islh kacamak yapmamissindir
günaydın kızlar bugün eşime tost yaptım bende kendi ekmeğimle yaptım kendime 2 dilim ekmekle
akşam eve gider gitmez sporumu yaptım yarım saat koşu ve yürüyüş,50 squat,50 mekik sonra hemen duş
daha sonra karnıbaharı önceki günden haşlamıştım ayrı tavada domates biber sarımsak az yağ ve salçayla sos hazırlayıp üstüne döktüm birazda kaşar rendeledim fırında pişirdim süper oldu 1 tabak yedim dizi seyrettim saat 11:30 da yattım :))
geçmiş olsun canım..
1 paketi 62 cal. yazıyo kelogs un varya ondan fesleğenli olanıyla 6-7 tane zeytin yedim yanında ve çay.
oo süper .. karnıbaharında eminim çok lezzetli olmuştur.bugün diğer arkadaş ta yemek getirmiş öğlen menümüz çok zengin oda kabak dolması yanında yoğurt ve bi yemek daha söyledi ama unuttum.hepsinden az az yerim artık .
gunaydin kizlarr
uykusuz bir gece gecirdim irem.cok huysuzdu inliyordu aciyo diye neresi diyorum anlatamiyor da calpol verdik sonra uyuyabildi bende sersem gibiyim .erkenden kalktida zillimidem yaniyor kahvalti hazirlayasim yok henuz
afiyet olsun canım bu hafta çok iyi gdiyosun çok merak edyorum sen pazartesi bakalım hangmz daha çok vercez ben her sabah tartılıyorum ya sen tartılıyo musun sedacımgünaydın kızlar bugün eşime tost yaptım bende kendi ekmeğimle yaptım kendime 2 dilim ekmekle
akşam eve gider gitmez sporumu yaptım yarım saat koşu ve yürüyüş,50 squat,50 mekik sonra hemen duş
daha sonra karnıbaharı önceki günden haşlamıştım ayrı tavada domates biber sarımsak az yağ ve salçayla sos hazırlayıp üstüne döktüm birazda kaşar rendeledim fırında pişirdim süper oldu 1 tabak yedim dizi seyrettim saat 11:30 da yattım :))
afyet olsun canm menü ve spor güzeli seçecem seni yakında....gunaydin kizlar
sabh sporu bitti kahvaltim
1 cay bardagi sut yarim yagli
kucuk bi dilim peynir ve azcik lor
1 biber bi dilim cavdar
şimdi lavaboya gittim 50 squat ve bel hareketleri yaptım her fırsatı değerlendirmek lazım nisan ayındayız
canım çok geçmiş olsun uykusuz kalmışsın sende miden için yeşil nane varsa evde ondan ye yada süt iç mideni rahatlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?