şimdi lavaboya gittim 50 squat ve bel hareketleri yaptım her fırsatı değerlendirmek lazım nisan ayındayız
ayy tesekkur ederim simartiysn cnm sende supersn
dün yne 1 saat kadar yürüdüm ....akşam 1,5 tabak bamya 1 bardak ayran ve salataydı menüm ...
akşam ve öğlen ekmek yememeye çok alıştım hafif ve rahat uyuyorum ya ne mutlu bana...ve bize....
2 litreye yakın suyumu da içtm dün...misafir gelmynce bi yere gtmeynce çok iyi gdiyorum ya...haftasonu da dikkat ettm bu hafta..inşallah bu hafta sonu da abartmam olmaz...ama kaçamak yapsam da sonraki öğün dengelemeye çalışcam..
haftasonları az bi kaçamak yapınca battı balık yan gder dye çok saçmalıyodum ama geçen hafta öyle yapmadım dengeledm ve pazartesi mükafatını aldım...
yaa pazartesi 66.9 çok istiyorum....eğer görürsem 6 yıldır ilk kez 67 altına düşmüş olcam....
afiyet olsun canım bu hafta çok iyi gdiyosun çok merak edyorum sen pazartesi bakalım hangmz daha çok vercez ben her sabah tartılıyorum ya sen tartılıyo musun sedacım
afyet olsun canm menü ve spor güzeli seçecem seni yakında....
bende en son 7 yil once 66 ydim yani evlnmden 2 sene oncesi dusunsene evlndgimdede tombuldm off off simdi ki aklim olsaydi bu hallere gelirmydm
saol tatlim sut ictim iyi geldi bide soda ictim bikacyudum.bisey bana gazyapiyor ne cozemiyorum midem eksiyo hep
oranj bende o hataya dustum yarim pk 60 kal yaziyo ustte kandirmaca yapiyolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende oyleyim canim ya saatlere alisamadim .cocuklarda oyle gec yatiyolar
kahvalti icin bence iyi olur kraker.paketi 120 kal bide cay iyi olur degisiklik iyidir.sulukoftede guzel patates var ekmek yeme ama
of ya bunu bir insan insana nasil yapar hayvanlastik diyecem hayvan hayvani bogmadan yemiyor!Allah yardim etsin cok uzuldum
limon iyi gidiyodun bozma sakin islh kacamak yapmamissindir
squat cok ise yariyor da ben onu hergun yapamiyorum.50 ile baslayip hergun 5 er arttirip 1 ay yapmak lazim ben 20 lerde yoruluyorum valla
canım çok geçmiş olsun Allahım tez zamnda sağlığına kavuşmayı nasip etsin
dün yne 1 saat kadar yürüdüm ....akşam 1,5 tabak bamya 1 bardak ayran ve salataydı menüm ...
akşam ve öğlen ekmek yememeye çok alıştım hafif ve rahat uyuyorum ya ne mutlu bana...ve bize....
2 litreye yakın suyumu da içtm dün...misafir gelmynce bi yere gtmeynce çok iyi gdiyorum ya...haftasonu da dikkat ettm bu hafta..inşallah bu hafta sonu da abartmam olmaz...ama kaçamak yapsam da sonraki öğün dengelemeye çalışcam..
haftasonları az bi kaçamak yapınca battı balık yan gder dye çok saçmalıyodum ama geçen hafta öyle yapmadım dengeledm ve pazartesi mükafatını aldım...
yaa pazartesi 66.9 çok istiyorum....eğer görürsem 6 yıldır ilk kez 67 altına düşmüş olcam....
amin canım inşallah iyi olur ya dualarınızı esirgemeyin
inşallah canm ya 2 ay önce diyeti bıraktığımda ne bulsam yiyodum ve mutsuz olyodum şimdi düzenli yiyorum aç değilim ve mutluyuuummmm...
canım 60 lı rakamları bile görcez
ben spora üşeniyorum ya sıkılıyorum hemen ...kondisyon bisikleti almıştım ne hevesle bi kaç sonra sıkıldım...zaten şimdi bozuldu da...eşim biinmiyosan kaldıralım diyo ama bnmiyorum demye yüzüm tutmuyo çok istemiştim almayı...bana en iyi yürüyüş geliyo bi tek ondan sıkılmıyorum....artık onunla telafi ediyorum spor açığımı ..her gn 1 saat yürüyorm artık...sende yap canım
afiyet bal şeker ddaatluummm...kahvaltim
1haslanmis yumurta
yarim dilim salam
2 zeytin
1 dilim ligt ekmek
Cay
ewet ya 70 olmadan frene basmalı insan ama işte...kendi gözme çok kilolu gelmezdim..ama 46 bedenlere çıkınca aklım başıma geldi...az önce siparşim geldi internet 42 beden etek almıştım boll geldi hem sevndm hem sinir oldum hiç güzel değilmiş değişimle uğraşcam ya...bende en son 7 yil once 66 ydim yani evlnmden 2 sene oncesi dusunsene evlndgimdede tombuldm off off simdi ki aklim olsaydi bu hallere gelirmydm
Kacamak yapinca batmaz balik toparlanir sakin yapma emeklerin bosa gider
Spor yapinca bende yemeye kiyamiyorum:)
Haftasonu kacamagim olmuyor ama ogunler karisiyor genelde cmrt anneme gidiyiruz kahvaltiya oglen oluyor gec kalkiyolar.aksamda cok gec hazirliyo annem ilkbaslarda agir seyler yapiyidu biz gidiyos diye simdi benim cabami gorunce bsnada ozel biseyler yapiyoruz.bide annemin yemeklerini herkes begenir cok guzel yapiyir zor tutuyorum:)
canım benm ewde baskülüm yok hafta sonları avmye gidiyoruz 1 lira atıp yağımı kilomu boyumu ölçüyorum bakalım canım hangimiz kaç kilo verebildik
inşallah canm ya 2 ay önce diyeti bıraktığımda ne bulsam yiyodum ve mutsuz olyodum şimdi düzenli yiyorum aç değilim ve mutluyuuummmm...
ben spora üşeniyorum ya sıkılıyorum hemen ...kondisyon bisikleti almıştım ne hevesle bi kaç sonra sıkıldım...zaten şimdi bozuldu da...eşim biinmiyosan kaldıralım diyo ama bnmiyorum demye yüzüm tutmuyo çok istemiştim almayı...bana en iyi yürüyüş geliyo bi tek ondan sıkılmıyorum....artık onunla telafi ediyorum spor açığımı ..her gn 1 saat yürüyorm artık...
afiyet bal şeker ddaatluummm...
ewet ya 70 olmadan frene basmalı insan ama işte...kendi gözme çok kilolu gelmezdim..ama 46 bedenlere çıkınca aklım başıma geldi...az önce siparşim geldi internet 42 beden etek almıştım boll geldi hem sevndm hem sinir oldum hiç güzel değilmiş değişimle uğraşcam ya...
yeşil biber yedin dün kahvaltıda o yapmış olabilir canım benm midemde yeşil soğan ve biber yiyince çok ekşiyo bulgur tarzı şeyleri az tüket
öyle net sonuç alamayabilrisin ama bi baskül alsan daha rahat ederisn sabah aç karnına tartılınca daha net oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?