:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

öyle net sonuç alamayabilrisin ama bi baskül alsan daha rahat ederisn sabah aç karnına tartılınca daha net oluyo

Bencede ve durekli ayni tartida tartilmak gerekiyor.benimki bozulmustu diyete baslamadan a101 e gelmisti 14 lirami neydi dijital hemde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

A evet aci cok yiyorum hem sivri hemde butun yediklerime yumurtama bile pulbiber dokuyorum.aklima gelmezdi sen uyarmasan.bagirsaklarimi calistirsin diye yiyorum

bi kaç gün yeme canım miden rahatlasın baharattan da uzak dur

Günaydın kızlar
Kahvaltım
1 dilim ç.ekmeği
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 fincan şekersiz çay

Ay kocan almis bin iste nankorsun kiz :)))benimki alcak ooo sabahtan aksama binerim valla:)gece yatakta lafi soktum zaten ablam bizdeydi yaninda soylemedim buraya ekledigim resmi gosterdim hem caktirmadan resim yukledigimi bilsin diye oda farketmefi bisey demedi:))cok kurnazim demi neyse bak fark varmi dedim gercekten resimde farkettim yanimda olunca anlamiyorum falan dedi sen zaten ac kalarak zayiflatiyosun yazik degilni biraz spor yapsam daha iyi sobuc alacam dedim duygu sonurysu yapip arkami dondum sesi cikmadi cvp vermedi bisure sonea sarildi uyuduk.cvp vermemesi hosuma gitti umutlandim:)
Bende aynada kendimi daha zayif goruyorum dunku 76 kilo halimi resimde gorunce sok olup diyete basladim ben normal geliyodum kendime ne aklisa nerem normalmis ustum 44-46 di altim 44 simdi bir beden kuculdum ama 38 olmadan birakmak yok.

kahvaltım
avuç içi kadar krep
yarım kk beyaz peynir
2 zeytin

ne güzel canım yaa sende az değilsin haa:)) kocalarımızın hoşuna gidiyo zayıfladığımızı görmek bende hissedyorum

canım baktım netten bugün gelmiş almam lazım nasıl iyimidir ki

Ben memnunum simbo demi al bence kacirma.sansa bak ya bahsederken cikti:)

biz kadınlar çok kurnaz varlıklarız ama pek farkında olmuyoruz bazen neler yapabileceğimizn..bende ne diller dökmüştm de almıştı şimdi binmediğimi adı gbi biliyo ama pek bişy demiyo tam tersi olsa ben onun başının etni yerdim walla aldırdın binmiyosun dye öff yazık walla kocama kıyamadım şimdi

Yeni evliyken bilmiyodum kurnazligi hep tartismaya donerdi.simdi nerde neyi nasil soyleyecegimi ogrendim o bile anlamiyo ,sen izin verdin diyorum tmm verdimde nasil kabul edip verdim onu anlamiyorum diyor:)
Yazik valla bende aciyorum kocama '))hele burdaki kinulari gorunce dahada kiymetlim oluyor:)

aynen canım akşama kadar kalırsa alırım kesin kalbimiz temiz bizim yaaaa

Ay ben okonuda cok badiretsizim herkesde der sendeki kotu sans kimsede yok

öyle walla ya bende hemen parlardım...ama hep o haklı çıkardı..şimdi roller değişti oyunun kurallarını öğrennce boynuz kulğı geçti..ay inşallah kocam bi gün bunları okumazama cdden ya burdaki konuları okuynca yuh diyorum....ve çoookkk şükrediyorum.....

ara 1 elma 10 bitkili çay 50 tane de yarım mekik yaptım çocukları tenefüse gönderince
çalışan hanımlar bi fırsat bulunca spor yapıyosunuz ya hayranım size ...

(( ewde fırsat varken yan gelip yatan insanlarda var )) misall beenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…