öyle net sonuç alamayabilrisin ama bi baskül alsan daha rahat ederisn sabah aç karnına tartılınca daha net oluyo
A evet aci cok yiyorum hem sivri hemde butun yediklerime yumurtama bile pulbiber dokuyorum.aklima gelmezdi sen uyarmasan.bagirsaklarimi calistirsin diye yiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede ve durekli ayni tartida tartilmak gerekiyor.benimki bozulmustu diyete baslamadan a101 e gelmisti 14 lirami neydi dijital hemde
inşallah canm ya 2 ay önce diyeti bıraktığımda ne bulsam yiyodum ve mutsuz olyodum şimdi düzenli yiyorum aç değilim ve mutluyuuummmm...
ben spora üşeniyorum ya sıkılıyorum hemen ...kondisyon bisikleti almıştım ne hevesle bi kaç sonra sıkıldım...zaten şimdi bozuldu da...eşim biinmiyosan kaldıralım diyo ama bnmiyorum demye yüzüm tutmuyo çok istemiştim almayı...bana en iyi yürüyüş geliyo bi tek ondan sıkılmıyorum....artık onunla telafi ediyorum spor açığımı ..her gn 1 saat yürüyorm artık...
afiyet bal şeker ddaatluummm...
ewet ya 70 olmadan frene basmalı insan ama işte...kendi gözme çok kilolu gelmezdim..ama 46 bedenlere çıkınca aklım başıma geldi...az önce siparşim geldi internet 42 beden etek almıştım boll geldi hem sevndm hem sinir oldum hiç güzel değilmiş değişimle uğraşcam ya...
şimdi lavaboya gittim 50 squat ve bel hareketleri yaptım her fırsatı değerlendirmek lazım nisan ayındayız
canım baktım netten bugün gelmiş almam lazım nasıl iyimidir ki
ne güzel canım yaa sende az değilsin haa:)) kocalarımızın hoşuna gidiyo zayıfladığımızı görmek bende hissedyorumAy kocan almis bin iste nankorsun kiz :)))benimki alcak ooo sabahtan aksama binerim valla:)gece yatakta lafi soktum zaten ablam bizdeydi yaninda soylemedim buraya ekledigim resmi gosterdim hem caktirmadan resim yukledigimi bilsin diye oda farketmefi bisey demedi:))cok kurnazim demi neyse bak fark varmi dedim gercekten resimde farkettim yanimda olunca anlamiyorum falan dedi sen zaten ac kalarak zayiflatiyosun yazik degilni biraz spor yapsam daha iyi sobuc alacam dedim duygu sonurysu yapip arkami dondum sesi cikmadi cvp vermedi bisure sonea sarildi uyuduk.cvp vermemesi hosuma gitti umutlandim:)
Bende aynada kendimi daha zayif goruyorum dunku 76 kilo halimi resimde gorunce sok olup diyete basladim ben normal geliyodum kendime ne aklisa nerem normalmis ustum 44-46 di altim 44 simdi bir beden kuculdum ama 38 olmadan birakmak yok.
canım biz de almıştık ondan iyi çıktı hatta eskisi yanlış ölçüyodu bu daha ucuz niye aldın doğru ölçmez diye eşime kızmıştım ama maşallah doğru ölçüyo tam yani
canım baktım netten bugün gelmiş almam lazım nasıl iyimidir ki
Kacamak yapinca batmaz balik toparlanir sakin yapma emeklerin bosa gider
Spor yapinca bende yemeye kiyamiyorum:)
Haftasonu kacamagim olmuyor ama ogunler karisiyor genelde cmrt anneme gidiyiruz kahvaltiya oglen oluyor gec kalkiyolar.aksamda cok gec hazirliyo annem ilkbaslarda agir seyler yapiyidu biz gidiyos diye simdi benim cabami gorunce bsnada ozel biseyler yapiyoruz.bide annemin yemeklerini herkes begenir cok guzel yapiyir zor tutuyorum:)
biz kadınlar çok kurnaz varlıklarız ama pek farkında olmuyoruz bazen neler yapabileceğimizn..bende ne diller dökmüştm de almıştı şimdi binmediğimi adı gbi biliyo ama pek bişy demiyo tam tersi olsa ben onun başının etni yerdim walla aldırdın binmiyosun dye öff yazık walla kocama kıyamadım şimdiAy kocan almis bin iste nankorsun kiz :)))benimki alcak ooo sabahtan aksama binerim valla:)gece yatakta lafi soktum zaten ablam bizdeydi yaninda soylemedim buraya ekledigim resmi gosterdim hem caktirmadan resim yukledigimi bilsin diye oda farketmefi bisey demedi:))cok kurnazim demi neyse bak fark varmi dedim gercekten resimde farkettim yanimda olunca anlamiyorum falan dedi sen zaten ac kalarak zayiflatiyosun yazik degilni biraz spor yapsam daha iyi sobuc alacam dedim duygu sonurysu yapip arkami dondum sesi cikmadi cvp vermedi bisure sonea sarildi uyuduk.cvp vermemesi hosuma gitti umutlandim:)
Bende aynada kendimi daha zayif goruyorum dunku 76 kilo halimi resimde gorunce sok olup diyete basladim ben normal geliyodum kendime ne aklisa nerem normalmis ustum 44-46 di altim 44 simdi bir beden kuculdum ama 38 olmadan birakmak yok.
Ben memnunum simbo demi al bence kacirma.sansa bak ya bahsederken cikti:)
biz kadınlar çok kurnaz varlıklarız ama pek farkında olmuyoruz bazen neler yapabileceğimizn..bende ne diller dökmüştm de almıştı şimdi binmediğimi adı gbi biliyo ama pek bişy demiyo tam tersi olsa ben onun başının etni yerdim walla aldırdın binmiyosun dye öff yazık walla kocama kıyamadım şimdi
aynen canım akşama kadar kalırsa alırım kesin kalbimiz temiz bizim yaaaa
öyle walla ya bende hemen parlardım...ama hep o haklı çıkardı..şimdi roller değişti oyunun kurallarını öğrennce boynuz kulğı geçti..ay inşallah kocam bi gün bunları okumazYeni evliyken bilmiyodum kurnazligi hep tartismaya donerdi.simdi nerde neyi nasil soyleyecegimi ogrendim o bile anlamiyo ,sen izin verdin diyorum tmm verdimde nasil kabul edip verdim onu anlamiyorum diyor:)
Yazik valla bende aciyorum kocama '))hele burdaki kinulari gorunce dahada kiymetlim oluyor:)
Ay ben okonuda cok badiretsizim herkesde der sendeki kotu sans kimsede yok
çalışan hanımlar bi fırsat bulunca spor yapıyosunuz ya hayranım size ...ara 1 elma 10 bitkili çay 50 tane de yarım mekik yaptım çocukları tenefüse gönderince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?