- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
çalışan hanımlar bi fırsat bulunca spor yapıyosunuz ya hayranım size ...
(( ewde fırsat varken yan gelip yatan insanlarda var )) misall beenn
​hadi anacım beni özleyinn......
gideyim kızlar evimi toplayım ütümü yapayım kendmi ve oğlumu paklayım....
akşama semiz otuna benzer bi ot var bizim buralarda madımalak denir kaynanam dün köyden onu yollamış onu pişircem...yağsız tuzsuz köy peynirim de geldi ohh beyaz peynr almıcam şükür...
kızlar zayıflamak çok güzel ya göbeğimin küçüldüğünü gördükçe çok mutlu oluyorum kendimi sık sık göbeğime bakarken eski göbeğimle karşılaştırırken yakalıyorum geçen eşimde fark etti bir avuç göbeğin kalmış senin dedi çok mutlu oldum
çalışan hanımlar bi fırsat bulunca spor yapıyosunuz ya hayranım size ...
(( ewde fırsat varken yan gelip yatan insanlarda var )) misall beenn
Oh afiyetle ye dogal neguzelgideyim kızlar evimi toplayım ütümü yapayım kendmi ve oğlumu paklayım....
akşama semiz otuna benzer bi ot var bizim buralarda madımalak denir kaynanam dün köyden onu yollamış onu pişircem...yağsız tuzsuz köy peynirim de geldi ohh beyaz peynr almıcam şükür...
​hadi anacım beni özleyinn......
evde olmak daha yorucu bence en azından buraya gelince evdeki bütün işler geride kalıyo boş kalınca da bişeyler yapıyosun ama evde sürekli şunu da yapayım bunu da yapayım derken fırsat kalmıyo spora
evet görmedim cnım istersen gene yaz ekleyeyim lissteye.. p tesi yeni çizelge yapıcam çünkü.
canım ben pazartesi 74,2 idim, şuanki kilomu pazartesiye saklıyorum :)
Calisinca daha programli oluyosun calisma hayatimda oldu evliligin ilk yili salataligimi bile yikayip posetlerdim programliydim; evde olunca dedigin gibi is bitmiyor hele 2 cocuk olunca.oglende iglumun okuluna gitcem donunce kizimi uyutcam uyursa tabi utu yemek hopp aksam olmus keremin dersi iremin yaramazligi bulasik derken 1 i buluyo ve irem hala ayakta pilim bitiyor.bide adetim bitti abdest almam lazim.bu arada of
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım aslında sizin işiniz de kolay değil çocukla falan uğraşmak ne bilim bana zor geliyo ben işten çıkınca eve gidiyim evi topla yemek yap spor yap iş iş iş hiç dinlenmeye fırsat olmuyo neyseki çok sükür hafta sonu 2 gün dinlenme var ama dinlensemde ew işi 1 günümü alıyo şimdi bide bahar geldi canım temizlik çekiyo ama gücüm kalmıyo
Bizde tasinma gundemde ve esyalarim cok eskidi degistirces tasinirken oyuzden evden sogudum sanki emanetim evimde yapasim gelmiyor ama mecburiyetten yapiyorum iste.esime kalirsa cam falan silmeme kiziyo iyide yerimize gelen pis kadinmismi desin 2 ay cammi silmicem diyorum buda takinti bende temizlik
Günaydın kızlar
Kahvaltım
1 dilim ç.ekmeği
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 fincan şekersiz çay
aynen canım bizdede öyle bi durum var ben kaynımın ewinde oturuyorum onlar bu sene gelecekler galiba yurtdışındalardı kendi ewimiz kirada kendi ewimize geçicez bizde ben mecbur temizlik yaparım yoksa eltimin çenesi destan yazdırır eylüle taşınırız galiba
bence de ev hanımlığı daha zor annem emekli olduğunda demişti eskiden her işimi yapıyodum şimdi evdeyim işim bitmiyo diye
Afiyet olsun canım inŞallah 55 li rakamları görürüz bu hafta
Seninki daha kotu tanigin ve eltin:) sehirdisina cikarkende manyak gibi temizlerim evi olursem arkamdan konusmasinlar diye:))))daha ne tarafa tasinacagimzda belli degil haziranda cikmayi dusunuyoruz okul kapansin ramazanda yeni evde olmak istiyorum yoksa bayram.falan derken uzayacak .keremin sunneti var bide yazligi vak k.pederin oraya gidiyoruz 1 ayligina vakit kalmicak.esimde agirdan aliyor o rahattir ben.pimpirikli tezcanliyim
amin canım inşallah biraz zor gibi geliyor ama bakalım yarın doğumgünüm cumartesi arkadaşımın oğlunun doğumgünü pazar yine arkadaşlar kutlama için plan yapmışlar hayırlısı artık
canım bende temizliyorum bi yere giderken ölürsem arkamdan konuşmasınlar diye eşimde diyo ki acırlar sana yazıkk ölmeden önce temizlik yapmış derler diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?