- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
Seninki daha kotu tanigin ve eltin:) sehirdisina cikarkende manyak gibi temizlerim evi olursem arkamdan konusmasinlar diye:))))daha ne tarafa tasinacagimzda belli degil haziranda cikmayi dusunuyoruz okul kapansin ramazanda yeni evde olmak istiyorum yoksa bayram.falan derken uzayacak .keremin sunneti var bide yazligi vak k.pederin oraya gidiyoruz 1 ayligina vakit kalmicak.esimde agirdan aliyor o rahattir ben.pimpirikli tezcanliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dikkat et canım yememeye çalış yda seç bi tane ye
Tek deli ben degilmisim:)))canım bende senn gibiyim benm eşim herşeyi oluruna bırakır bende çok sabırsızım giderken memlekete bende sanki bayram temizliği yapar gibi dip köşe temizliyom arkamızdan konuşmasınlar en iisini yapıoz aslında
Afiyetolsunkızlar öğle yemeği yaklaştı 15 dk sonra yemeğimi yiycem dün akşamki yemeğim var fırında karnıbahar
Geldim ben okula gittim yuruyus yaptimkızlar topikte kimseler yok
Aynen oyle yemek saati kimse olmuyor herkes bogaz derdine dusuyor:))yemek saati yaklaşınca herkesler bi yerlere dağılmıştır.. yemekten sonra doluşur burası.. bende az sonra yemek olayına giricem çok açım..
birde arada 3 tane kuru kayısı ile yabanmersini çayı içmiştim.
evi toparladım bulaşıklar yıkanyo oğlanı uyuttum ütüyü canım hhhiiiiiççç istemedi valla kaldı yne yarına....sabah işlere başlamadan ve kahvaltıyı yapamdan ütüyü yapdıysam ne mutlu yoksa öğlende sevmiyorum inşallah yarın sabahtan yaparım yaww....
ara da 1 elma yarım portakal yedim..suyumu da içiyorum ohh...sabah tartıda bi değişiklik yoktu ya korkuyorum duraklama başlcak dye.
sen daha dur yaz gelince dah çok görüşülüyo o zaman alırsın iltifatları....disardydim cocuklarla k.valdme kdr gittik gorunce sen nasil zayifldin diye sasirdi ayda bi kere goruyrz garibm
ogle yemgim
yaprak sarma verdi ondan 2 tane yedim yarim porsiyn ispnk
bir parca haslma tavuk gogsu
ve yogurt
yakınmı oturyosunz maaşallah ne çok görşüyosnz...Utuyu bende salliyorum hep.kurutma makinesi iyi oluyor sicakken aninda katlarsam gunlukleri utulemeye gerek kalmiyor.kisin kolay kazak kot hep .yazin zor hergun defalarca ust degisiyo tshirt utule dur cocuklar yetiyo zaten.cam silcektim gorumcem geliyor yine kaldi ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yakınmı oturyosunz maaşallah ne çok görşüyosnz...
disardydim cocuklarla k.valdme kdr gittik gorunce sen nasil zayifldin diye sasirdi ayda bi kere goruyrz garibm
ogle yemgim
yaprak sarma verdi ondan 2 tane yedim yarim porsiyn ispnk
bir parca haslma tavuk gogsu
ve yogurt
herkese selam bugün biraz işleim vardı ayrıcada açıköğretim sınavıda yaklaşıyor birazda ders çalıştım o yüzden giremedim.
sabah:
1 fincan yeşil kahve..
1 haş.yumurta,
1 ada çayı,
öğle:
1 haş.yumurta,
kızımın okulda 1 kaşık patatesli yumurtası kalmıştı onu yedim.
pek gorusmyrz o yuzden cocuklarim pek yanina bile gitmz benm burda bi kayinvaldm bi gorumcm var baska kimsede yok gorumcm bi sokak arkda otury 3 ayda bir gelir
pek gorusmyrz o yuzden cocuklarim pek yanina bile gitmz benm burda bi kayinvaldm bi gorumcm var baska kimsede yok gorumcm bi sokak arkda otury 3 ayda bir gelir
kızlar öğlen çok az köfte yemeğimden yedim 1 küçük de kabak dolma kıyması boldu..
arkadaşım doğum yapmıştı hemen atıştırıp gittim. otursam belki daha da yerdim ..ama iyi oldu böyle.
az öncede 1 küçük cezerye ile birlikte çay içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?