- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
yok cnm bunun ozeli yok aramizda bi sorun bile yok
yok cnm bunun ozeli yok aramizda bi sorun bile yok
neyse ara ogun
nescafe sekersz
kzlar kereviz yapcm da gerci burasiyla alakasi yok bi sorayim dedim yesilligini siz napiyrsnz esim turk mutfagindn anlmiyrda onu da yemgin icine kat dedi
ara ve ana öğün karıştı benm yaa....öğleni 2 buçukta 1 kase mercimekli erişte çorbası olarak yedim..yarım saat sonra oğlana bamya yedirdim 4-5 kaşık çöpe gtmesn dye de ben yedim...sonra canm çok abur cubur istedi neyseki evde yok ama çiğ köfte varmış 4 tane falan yedm ardından 1 kare bitter yedm çok gbi duruyo ama miktar azdı ya kızmayın....
akşama madımalak yerm 1 tabak sarımsaklı yoğrtla....
yarın annem gelcek sarma yapcazda ..biz içini hazırlayıp pişirip yufka ve yaprakla yiyoruz....inşallah yarın abartmam...önüme bir tabak alıp yeym bari..yoksa hepsini yiyebilirim tencerenn....::)))
eee daha ne cnm benm
limon iyi gidiyodun bozma sakin islh kacamak yapmamissindir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdide varmı canım a101 de
kızlar zayıflamak çok güzel ya göbeğimin küçüldüğünü gördükçe çok mutlu oluyorum kendimi sık sık göbeğime bakarken eski göbeğimle karşılaştırırken yakalıyorum geçen eşimde fark etti bir avuç göbeğin kalmış senin dedi çok mutlu oldum
kzlar kereviz yapcm da gerci burasiyla alakasi yok bi sorayim dedim yesilligini siz napiyrsnz esim turk mutfagindn anlmiyrda onu da yemgin icine kat dedi
sagol dry oyle yapym bende biraz icine birazini da sonra kullnirm
aksam yemgim
kereviz
yesil salata
yogurt
drya kerevizn yaprklrindan mercimk corbasinida bi denyim dedim yaptim onu inslh yarin ogleye yiycm
Usriyusra abla ve Derya abla,inşallah yaza fit fit gireceksiniz.
Mükemmelsiniz.
Saol canim
Hepimiz fit olcaz islh.buraya uye olup sizleri bulmasaydim basaracagima inanmazdim zaten inanmadigim.icin ben ne yesem kilo veremuyorum diyordum halbuki caba gostermiyormusum:) ama suda var ne yesrm yariyor bir metabolizmam var zor veriyorum onu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?