:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

eve geldim ara yapıp pazara gitcem canım çok bişey istemiyo ama pazarda acıkırım diye ara yapmam lazım

Ara
1 ceviz
Yarim fincan sutlu turkkahvesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok cnm bunun ozeli yok aramizda bi sorun bile yok

neyse ara ogun
nescafe sekersz

Anladim canim sen konusmak istemezsin diye yazdim

Son düzenleme:
ara ve ana öğün karıştı benm yaa....öğleni 2 buçukta 1 kase mercimekli erişte çorbası olarak yedim..yarım saat sonra oğlana bamya yedirdim 4-5 kaşık çöpe gtmesn dye de ben yedim...sonra canm çok abur cubur istedi neyseki evde yok ama çiğ köfte varmış 4 tane falan yedm ardından 1 kare bitter yedm çok gbi duruyo ama miktar azdı ya kızmayın....

akşama madımalak yerm 1 tabak sarımsaklı yoğrtla....

yarın annem gelcek sarma yapcazda ..biz içini hazırlayıp pişirip yufka ve yaprakla yiyoruz....inşallah yarın abartmam...önüme bir tabak alıp yeym bari..yoksa hepsini yiyebilirim tencerenn....::)))

kzlar kereviz yapcm da gerci burasiyla alakasi yok bi sorayim dedim yesilligini siz napiyrsnz esim turk mutfagindn anlmiyrda onu da yemgin icine kat dedi

kzlar kereviz yapcm da gerci burasiyla alakasi yok bi sorayim dedim yesilligini siz napiyrsnz esim turk mutfagindn anlmiyrda onu da yemgin icine kat dedi

Kerevizin yapragini yemege katabilirsin.ben yikayip buzlugada atiyorum.mercimek corbasi domates corbasina cok yakisiyor.cogu hazir corbada var zaten

Cok abartmamissin sayi olarak cok miktar olarak normal ogun olmus.fakattt sen dolmayi yufkayla yersen butun haftan cope gider .yugkasiz bile az yiyoruz biz dusunn 6 sarma bir ogun oluyor sadece

Kizi halasiyla gonderdim dedesine.bende evde yalnizim ay eycan yapyim evde tekim napsam:))ayaklarimi uzattim keyif yapip banyoya gircem bu firsat herzaman gelmiyor isler kalsin bugun:)

eee daha ne cnm benm

iştahım acayip açık canım ya
limon iyi gidiyodun bozma sakin islh kacamak yapmamissindir

dn yapmadım bugün yaptım

şimdide varmı canım a101 de

güzel oluyor sinbo bende bimden aldım geçen yıl. birde her tartı farklı ölüçüyo kendi tartın olunca verip aldığını daha kolay anlıyorsun

aynen ya herkes ne güzel zayıflamışsın diyo
eylülden bu yana 10 kilo verdim
bugün velilerim bile sordu hocam naptınız diye

bugün hiç giremedim çok yorucu bir gündü okulda lokma döktük para ve foto işi bendeydi öldüm ya

sabah

yulaf unundan yarım krep
3 zeytin
yarım dilim peynir
yarım domates
yarım salatalık

öğlen

sabahın aynısı oldu

ve lokma yedim

ama şimdi yürüyüşe gideceğim şimdi evi toplayıp fasülye yaptım akşam piyaz yapacağım daha çamaşır serilerek offf

Aksami yarimsaat erken yapiyorum cok aciktim
1 kase corba
1 kepekli galeta
Esimlede yogurt yada salata yicem.hazir corba seviyorum kal de cok dusuk geliyor bana 250 ml 90 kal.ben okadar icmedim
Cocuklara ayri corba kocaya ayri yemek bana ayri yemek nolcak boylee

Buaralar fena yogun zor gırıyorumm

dun aksam ;corba+salata+1 cavdar ekmegı

bugun kahvaltı; 1 adet sade pogaca (ara yok)
oglen ;sadece salata
ara;etı form bıskuvı 3 adet

ıstahım yok dunden beri :S

aksam yemgim
kereviz
yesil salata
yogurt

drya kerevizn yaprklrindan mercimk corbasinida bi denyim dedim yaptim onu inslh yarin ogleye yiycm

aksam yemgim
kereviz
yesil salata
yogurt

drya kerevizn yaprklrindan mercimk corbasinida bi denyim dedim yaptim onu inslh yarin ogleye yiycm

Biz seviyoruz damak tadimiz alisik umarim begenirsin.brn cocuklara faydasi olsun diye sakliyorum buzlukta butun corbalarina koyuyorum

Usriyusra abla ve Derya abla,inşallah yaza fit fit gireceksiniz.

Mükemmelsiniz.

Usriyusra abla ve Derya abla,inşallah yaza fit fit gireceksiniz.

Mükemmelsiniz.

Saol canim
Hepimiz fit olcaz islh.buraya uye olup sizleri bulmasaydim basaracagima inanmazdim zaten inanmadigim.icin ben ne yesem kilo veremuyorum diyordum halbuki caba gostermiyormusum:) ama suda var ne yesrm yariyor bir metabolizmam var zor veriyorum onu anladim

Abla zor olsun,kalıcı olsun inşallah.Size diyet bilinci de yerleşmiş,gerisi de geliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…