Abla zor olsun,kalıcı olsun inşallah.Size diyet bilinci de yerleşmiş,gerisi de geliyor zaten.
yediğim lokmalar sonra beni tırmalamasın diye 1 saat yürüdüm geldim
nerdesin sevda hic girmiyn insallh sevda hepizn destegiyle hedefimize kavusacgiz ben iyiki katilmism ve sizlerle tanismism cok sey ogrendim burda
ben sabrederim de nerdeyse ağzıma tıkıyolar yemekleri böyle ortamlarda
disardydim cocuklarla k.valdme kdr gittik gorunce sen nasil zayifldin diye sasirdi ayda bi kere goruyrz garibm
ogle yemgim
yaprak sarma verdi ondan 2 tane yedim yarim porsiyn ispnk
bir parca haslma tavuk gogsu
ve yogurt
insanların bakşından bile anlıyorsun gerçekten değer veren insanların yorumları önemli birde çok kilolu olup diyet yapmauanları umursamayan bana yorum aa neyin var senin biz gibi olsan modunda itici oluyor motivasyonu çok bozan var çok.
Ay o konusanlar yokmu kskanclik yaptigini bildigim ici fesat tanisiklarim var bastan asaga suzup gizlice ,ben diyet yapiyorum diyince aa oylemi kac kilo verdin diyolar..
Bide zayif olup kilo almak isteyen tanidigim var 2 kisi aa cok iyisin simdi sakn daha verme..iyide 70 kiloyum 42 bedenim neyime durayim:)
Bide sevenlerim var canlarim onlar iradelisin busefer farkedilmeye basladin neler yapiyosun
İste size model cevaplar :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yufka haytta yemem zaten canım ağzma sürmem de pilavndan korkuyorum anapalım ayarlıcaz artıkıınnn...Cok abartmamissin sayi olarak cok miktar olarak normal ogun olmus.fakattt sen dolmayi yufkayla yersen butun haftan cope gider .yugkasiz bile az yiyoruz biz dusunn 6 sarma bir ogun oluyor sadece
boşuna demyorum ben tam aşk kadınısın dyee...Ben cocuklar gelene kadar banyo yapayim sonra gec olcak sacim kurumuyo hasta oluyorum hemen bide kabariyor cok kotu duruyor.esim gelene kadarda fonumu cekerim guzel gozukeyim dimi
bravooo...izmirde misin ya ne güzel olur izmirin lokması sıcak sıcak of of of....yediğim lokmalar sonra beni tırmalamasın diye 1 saat yürüdüm geldim
yufka haytta yemem zaten canım ağzma sürmem de pilavndan korkuyorum anapalım ayarlıcaz artıkıınnn...
boşuna demyorum ben tam aşk kadınısın dyee...
bravooo...izmirde misin ya ne güzel olur izmirin lokması sıcak sıcak of of of....
:90: ask kadini nasil oluyo kisyufka haytta yemem zaten canım ağzma sürmem de pilavndan korkuyorum anapalım ayarlıcaz artıkıınnn...
boşuna demyorum ben tam aşk kadınısın dyee...
.
akşam yemeği
1 tabak bol soğanlı piyaz
yoğurt
sarımsak
:90: ask kadini nasil oluyo kis
Eşinden hep sevgiyle,aşkla bahsediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?