:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ben cocuklar gelene kadar banyo yapayim sonra gec olcak sacim kurumuyo hasta oluyorum hemen bide kabariyor cok kotu duruyor.esim gelene kadarda fonumu cekerim guzel gozukeyim dimi

Abla zor olsun,kalıcı olsun inşallah.Size diyet bilinci de yerleşmiş,gerisi de geliyor zaten.

Saol canim elimden geleni yapiyorum karsiliginida aliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yediğim lokmalar sonra beni tırmalamasın diye 1 saat yürüdüm geldim

disardydim cocuklarla k.valdme kdr gittik gorunce sen nasil zayifldin diye sasirdi ayda bi kere goruyrz garibm
ogle yemgim
yaprak sarma verdi ondan 2 tane yedim yarim porsiyn ispnk
bir parca haslma tavuk gogsu
ve yogurt

tabi ki canım bak fesat olmayan hemen nasıl farkediyor

insanların bakşından bile anlıyorsun gerçekten değer veren insanların yorumları önemli birde çok kilolu olup diyet yapmauanları umursamayan bana yorum aa neyin var senin biz gibi olsan modunda itici oluyor motivasyonu çok bozan var çok.

Ay o konusanlar yokmu kskanclik yaptigini bildigim ici fesat tanisiklarim var bastan asaga suzup gizlice ,ben diyet yapiyorum diyince aa oylemi kac kilo verdin diyolar..
Bide zayif olup kilo almak isteyen tanidigim var 2 kisi aa cok iyisin simdi sakn daha verme..iyide 70 kiloyum 42 bedenim neyime durayim:)
Bide sevenlerim var canlarim onlar iradelisin busefer farkedilmeye basladin neler yapiyosun
İste size model cevaplar :))

model model :d ben 2 kişiyi de zorla gazla diyete soktum kuzenim çık memnum beni görünce gaza geldi ona da yedirmiyorum mesela

olumsuz düşünceleri yok saymak lazım kafaya takmıyorum desem de etkileniyorum ben ya

slm kızlar

sabah 2 dilim ekmek kk peynir

ara 7 otlu cay 2 kuru kayısı 3 yaprak dolması

ögle
7 tane köfte 2 dilim ekmek 1 kepçe çorba

ara 12 tane leblebi

akşam
4 yemek kaşıgı makarna 5 köfte

deryacıgım ben 300 grm verdim bu hafta.yarında misafirlerim gelicek inşallah kacırmam

yufka haytta yemem zaten canım ağzma sürmem de pilavndan korkuyorum anapalım ayarlıcaz artıkıınnn...

Ben cocuklar gelene kadar banyo yapayim sonra gec olcak sacim kurumuyo hasta oluyorum hemen bide kabariyor cok kotu duruyor.esim gelene kadarda fonumu cekerim guzel gozukeyim dimi
boşuna demyorum ben tam aşk kadınısın dyee...
yediğim lokmalar sonra beni tırmalamasın diye 1 saat yürüdüm geldim
bravooo...izmirde misin ya ne güzel olur izmirin lokması sıcak sıcak of of of....

yok canım egedeyim izmire yakın çok güzeldi ya sıcak sıcak

iyi aksmlr 20 dk step 50 tane ip atldim
bi meyve yerim yesil cayimi da icerim artikbu gunlukde bu kadr yeter

yufka haytta yemem zaten canım ağzma sürmem de pilavndan korkuyorum anapalım ayarlıcaz artıkıınnn...

boşuna demyorum ben tam aşk kadınısın dyee...
.
:90: ask kadini nasil oluyo kis

akşam yemeği

1 tabak bol soğanlı piyaz
yoğurt
sarımsak

Allahtan bekarsin kiz :90:
Sefgilin varmi bilmiyorum ariyomus geliyotum cok ozledim diye:)
Bende cok severim sogan sarimsak.esimde sviyo allahtan auni anda yiyip kokusuyos:))

Eşinden hep sevgiyle,aşkla bahsediyorsun.

Cok seviyorum Allah bozmasin koca manyagi gibi algilanmayim :)) herkes kadar seviyoruz birbirimizi iste .ona bakimli gozukmeyi ,cilve yapmayi ,ugrasip kizdirmayi seviyorum:)o bana gore sakin durgundur ama tam zittiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…