:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

yok canım sevgilim bi süre önce bitti. soğan sarımsak candır kimse bu hakkı elimden alaamz

ailemle yaşadığım için k,mse gelemez öyle

Aksam salata yogurt yemedim.kvalidem nasil olduysa borek yapmis yollamisyemekleri kpeder ve ben yapariz o yuzden dedim neyse tadina baktim sadece simdide cay keyfi yapios

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar 7 tanede cilek yedim

Adetliydin demi 300 gr iyi ozaman bitince atarsin daha hizli

Netiniz olmadimi daha ozlettin gel artik

Derya çocuklar duruyor mu siz cay içerken benim küçük hic rahat vermediği icin cay keyfi eziyet olyo diye demledm bugün kocis canm istyo deyip duruyor bende demleyim bari sipayi da uyutuyum cay olana kadar...

Derya çocuklar duruyor mu siz cay içerken benim küçük hic rahat vermediği icin cay keyfi eziyet olyo diye demledm bugün kocis canm istyo deyip duruyor bende demleyim bari sipayi da uyutuyum cay olana kadar...

Nerdee bide cok cazgir irem abiye satasiyor.benim cay buzgibi oldu artik bu saaten sonrada icemem.onlar uslu durmayinca biz onlara gore ayak uyduruyos:)) gecede aramizda yatiyolar off

Herkese iyi geceler :)
Aktif olarak yazamıyorum ama buradaki deneyim ve bilgilendirme sistemini çok seviyorum kopamıyorum dolasıyla :)
Bugün kahvaltı domates salatalık peynir bir dilim tam buğday
ara öğün 3 ceviz 2 kuru kayısı
öğle bir enginar domates salatalık
ara öğün mavi yeşilin krakeri
akşam sadece mercimek çorbası
Bir de sizlere sorum olacak maydonoz limon kürünü okudum daha yeni epey de faydalı olduğunu anlıyorum yalnız ben öğrenciyim :) öğrenci evinde blender çok da görülür şey değil bilirsiniz :) Acaba blender yerine nasıl hazırlamalıyım o maydonozu ? yardımcı olursanız çok mutlu olurum tekrardan herkese bol sabırlı günler ve iyi geceler.

Mrb
Maydonoz kurunu duymadim nasil yapildigini bilsem ona gore yorum yaparim suyumu cikacak gibi..
En mantiklisi dogramak tabiki .suyu lazimsa tel suzgec yada ince gazlibez gibi birseyde dograyip suzebilirsin

Son düzenleme:

Şöyle ki 10-15 sapıyla beraber maydonoza yarım limon ilave edip ve bir bardak suyla blenderdan geçirip sabahları kahvaltıdan önce kilo veriminde ve cilt sağlığında tüketmek epey faydalıymış. Maydonozları ince ince doğrayabilirim ama o karışım için iyice öz bir sonuç alabilir miyim bilemiyorum.

Blendirdan cekilince saplar okadar erimezki dogra ama cok ince olur bence .hatta dograyip buzdolabi posetine koy elbezi aradina koy poseti cezve yada kavanozla ez .
Zaten bunlari yaparken kalori harcarsin:)saka bi yana olur oyle benimde blender bozukken bebek corbasi yaparken neler cekiyodum tecrube var.zaten azmis 15 daldan nolcak

Son düzenleme:
Günaydınlar
Yulaf kepeğini un halinr geitridim
2 yımurtalı peynirli omlet yaptım yarısını kuzene yarısını kendime aldım. Kendi hakkımın yarısını şimdi yedüm kalanını öğlen yicem
1 kaşok bal
Domates
Zeytin yedim.

Kızlar un yerine yulaf vs kulnmak daha tok tuttu dün beni. Başka un çeşitleri bakacağım

kahvaltı;3 adet eti form (sunta gıbı olanlardan) :)

evet pek denk gelmedim ben sana hoş geldin aramıza... ben maydanoz kürü falan ıyyy bi defa denedim o maydanozun suyunu bırak içmek kokusuna dayanamadım.. normalde maydanozu her yemeğe koymama rağmen içemedim öyle pişmiş şeklini.

dün akşam ...
1 tabağa dolusu sulu köfte yemeğini eşimle birlikte yedik. yani ben daha az yedim ama. yarım tabaktan azdır yediğim...
1 bardak m. suyu.

sabah....
2 dlm börek biraz büyükçe..:18::18::18::18::18:az şekerli çay..
ama günü dengeleyeceğim sözzz...

dün pek egzersiz falan yapamadım.. ama biraz sonra wc ye çıkıp bişeyler yapcam..

günaydın kızlar kahvaltım special k +süt
dün akşam a101 e gittim baktım baskül yok kıza soruyorum kalmadı dedi ne çabuk bitti dedim müşterilere bu konu hakkında bilgi veremiyoruz dedi sinir oldum yaaa alamadım bu sefer de

Gunaydin kizlar
Kahvaltim
1 dilim ligt ekmek
Yagsiz 1 yumurtali cok az peynirli omlet
Cay
Aslinda omleti ireme yapmistim yemedi ben yedim

Sabahtan beri nete giremiyorum modemi kapatmisiz meger deli oldum:)

seda bende dun gittim A101 baktim da yoktu

kahvaltim.....
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
1 yesil aci biber
yesil cay

şansımızdan canım yaa ben şikayet etcem sizi dedim eşimde öğlen gitmiş almak için kalmamış demişler gene siz kendi yakınlarınıza ayırtıyonuz dedim boşuna insörte koymayın millet ümitlenmesin dedim yani sinir oldum resmen

günaydınn canlar..
akşam menüm:
azıcık patatesli sucuklu yumurta,
az ayran çorbası,
1 fincan yeşil kahve,

bu sabah:
kayvemi yaptım ama içmeyi unutup evden çıktım 1 adet haşlanmış yumurta yedim..1 fincan çay
ve şimdide ada çayımı içeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…