Allahtan bekarsin kiz :90:
Sefgilin varmi bilmiyorum ariyomus geliyotum cok ozledim diye:)
Bende cok severim sogan sarimsak.esimde sviyo allahtan auni anda yiyip kokusuyos:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar 7 tanede cilek yedim
Derya çocuklar duruyor mu siz cay içerken benim küçük hic rahat vermediği icin cay keyfi eziyet olyo diye demledm bugün kocis canm istyo deyip duruyor bende demleyim bari sipayi da uyutuyum cay olana kadar...
Herkese iyi geceler :)
Aktif olarak yazamıyorum ama buradaki deneyim ve bilgilendirme sistemini çok seviyorum kopamıyorum dolasıyla :)
Bugün kahvaltı domates salatalık peynir bir dilim tam buğday
ara öğün 3 ceviz 2 kuru kayısı
öğle bir enginar domates salatalık
ara öğün mavi yeşilin krakeri
akşam sadece mercimek çorbası
Bir de sizlere sorum olacak maydonoz limon kürünü okudum daha yeni epey de faydalı olduğunu anlıyorum yalnız ben öğrenciyim :) öğrenci evinde blender çok da görülür şey değil bilirsiniz :) Acaba blender yerine nasıl hazırlamalıyım o maydonozu ? yardımcı olursanız çok mutlu olurum tekrardan herkese bol sabırlı günler ve iyi geceler.
Mrb
Maydonoz kurunu duymadim nasil yapildigini bilsem ona gore yorum yaparim suyumu cikacak gibi..
En mantiklisi dogramak tabiki .suyu lazimsa tel suzgec yada ince gazlibez gibi birseyde dograyip suzebilirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese iyi geceler :)
Aktif olarak yazamıyorum ama buradaki deneyim ve bilgilendirme sistemini çok seviyorum kopamıyorum dolasıyla :)
Bugün kahvaltı domates salatalık peynir bir dilim tam buğday
ara öğün 3 ceviz 2 kuru kayısı
öğle bir enginar domates salatalık
ara öğün mavi yeşilin krakeri
akşam sadece mercimek çorbası
Bir de sizlere sorum olacak maydonoz limon kürünü okudum daha yeni epey de faydalı olduğunu anlıyorum yalnız ben öğrenciyim :) öğrenci evinde blender çok da görülür şey değil bilirsiniz :) Acaba blender yerine nasıl hazırlamalıyım o maydonozu ? yardımcı olursanız çok mutlu olurum tekrardan herkese bol sabırlı günler ve iyi geceler.
gunaydin limon afiyet olsun ya bende onu sana soracktim yulaf kepegini nasil un haline getirdin bi de bilgi verirsen nerde bulunur bizm yakin marketlrde bulamdim da
seda bende dun gittim A101 baktim da yoktu
seda bende dun gittim A101 baktim da yoktu
kahvaltim.....
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
1 yesil aci biber
yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?