günaydın kızlar kahvaltım special k +süt
dün akşam a101 e gittim baktım baskül yok kıza soruyorum kalmadı dedi ne çabuk bitti dedim müşterilere bu konu hakkında bilgi veremiyoruz dedi sinir oldum yaaa alamadım bu sefer de
Kızlar un yerine yulaf vs kulnmak daha tok tuttu dün beni. Başka un çeşitleri bakacağım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet pek denk gelmedim ben sana hoş geldin aramıza... ben maydanoz kürü falan ıyyy bi defa denedim o maydanozun suyunu bırak içmek kokusuna dayanamadım.. normalde maydanozu her yemeğe koymama rağmen içemedim öyle pişmiş şeklini.
dün akşam ...
1 tabağa dolusu sulu köfte yemeğini eşimle birlikte yedik. yani ben daha az yedim ama. yarım tabaktan azdır yediğim...
1 bardak m. suyu.
sabah....
2 dlm börek biraz büyükçe..:18::18::18::18::18:az şekerli çay..
ama günü dengeleyeceğim sözzz...
dün pek egzersiz falan yapamadım.. ama biraz sonra wc ye çıkıp bişeyler yapcam..
A101 in calisanlarina uyuz oluyorum.her subede oyle nerden buluyolarsa
Bende baskulu aldigimda pisetimiz yok dedi kiz nasil yok napacam dedim baska seylerde vardi .burasi sinekli mahalle bakkalimi zincir market nasil yok dedim alttanda almadi uyuz tartistik ama baskulu birakmadim:))
Gecenlerdede dikey supurge gelmisti 3 magazaya gittim yok kalmadi diyolar daha oglen olmamis kendileri aliyo herhalde.ablam isyerinin ordakine gitmis 10 dan fazla vardi diyor 5 ini o aldi hrpimize almis cokta guzel cikti:)
günaydın kızlar kahvaltım special k +süt
dün akşam a101 e gittim baktım baskül yok kıza soruyorum kalmadı dedi ne çabuk bitti dedim müşterilere bu konu hakkında bilgi veremiyoruz dedi sinir oldum yaaa alamadım bu sefer de
Gunaydin kizlar
Kahvaltim
1 dilim ligt ekmek
Yagsiz 1 yumurtali cok az peynirli omlet
Cay
Aslinda omleti ireme yapmistim yemedi ben yedim
Sabahtan beri nete giremiyorum modemi kapatmisiz meger deli oldum:)
günaydın kızlarrrsedacım başka şubelere de baksaydın sık geliyo aslında baskül yine gelir inşallah
kahvaltım
1 kk peynir
1domates
çeyrek dilim ekmek
2 çatal pastaeşim o kadar zahmet edip gecenin bi yarısı gidip almış yemezsem çoookkk üzülürdü
Afiyet olsun
canım bizim burda ürün kalmadıysa hemen diğer şubeleri arıyorlar yarım saat 1 saate getirtiyorlar sende talep et getirmeleri gerekiyor genel merkezi arıyorlar hemen gönderiliyor arkadaş fırın alacaktı ilçede kalmış hemen getirttiler mesela bende cep telefonu aldım yoktu beyazı getirttiler
Sabahtan beri 1lt su ictim bobreklerde calisma yok:26:
gunaydin limon afiyet olsun ya bende onu sana soracktim yulaf kepegini nasil un haline getirdin bi de bilgi verirsen nerde bulunur bizm yakin marketlrde bulamdim da
şansımızdan canım yaa ben şikayet etcem sizi dedim eşimde öğlen gitmiş almak için kalmamış demişler gene siz kendi yakınlarınıza ayırtıyonuz dedim boşuna insörte koymayın millet ümitlenmesin dedim yani sinir oldum resmen
günaydınn canlar..
akşam menüm:
azıcık patatesli sucuklu yumurta,
az ayran çorbası,
1 fincan yeşil kahve,
bu sabah:
kayvemi yaptım ama içmeyi unutup evden çıktım 1 adet haşlanmış yumurta yedim..1 fincan çay
ve şimdide ada çayımı içeceğim.
anladım canımda kız öyle diyo diğer şubelerimizdede olacağını sanmıyorum dedi ilgilenmek bile istemedi
Sabahtan beri 1lt su ictim bobreklerde calisma yok:26:
İnsanlık yapsa ölür sanki yaa pislik sinirlendirdi beniTakipte olalım inşallah canım bim veya şok a gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?