:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

A101 in calisanlarina uyuz oluyorum.her subede oyle nerden buluyolarsa
Bende baskulu aldigimda pisetimiz yok dedi kiz nasil yok napacam dedim baska seylerde vardi .burasi sinekli mahalle bakkalimi zincir market nasil yok dedim alttanda almadi uyuz tartistik ama baskulu birakmadim:))
Gecenlerdede dikey supurge gelmisti 3 magazaya gittim yok kalmadi diyolar daha oglen olmamis kendileri aliyo herhalde.ablam isyerinin ordakine gitmis 10 dan fazla vardi diyor 5 ini o aldi hrpimize almis cokta guzel cikti:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar un yerine yulaf vs kulnmak daha tok tuttu dün beni. Başka un çeşitleri bakacağım

Unu neye kullandin ekmek icinmi

Hmm borek iyi olmamis telafi edersin islh.

Wcde biseyler yaparima sesli guldum:))))

bende çok uyuz oldum canım yaaa tartıştım bende ama benm elime bişey geçmedi kendilerine ayırıyolar bizi ümitlendirmesinler boşuna

günaydın kızlarrr sedacım başka şubelere de baksaydın sık geliyo aslında baskül yine gelir inşallah
kahvaltım
1 kk peynir
1domates
çeyrek dilim ekmek
2 çatal pasta eşim o kadar zahmet edip gecenin bi yarısı gidip almış yemezsem çoookkk üzülürdü

canım bizim burda ürün kalmadıysa hemen diğer şubeleri arıyorlar yarım saat 1 saate getirtiyorlar sende talep et getirmeleri gerekiyor genel merkezi arıyorlar hemen gönderiliyor arkadaş fırın alacaktı ilçede kalmış hemen getirttiler mesela bende cep telefonu aldım yoktu beyazı getirttiler

Afiyet olsun

canım benm bulundğum yerde 1 tane subesi var (toki) kıza sordum alakaya bile almadı diğer subelerimizdede kalmamıştır sanmıyorum diyo bide

anladım canımda kız öyle diyo diğer şubelerimizdede olacağını sanmıyorum dedi ilgilenmek bile istemedi

Sabahtan beri 1lt su ictim bobreklerde calisma yok:26:

gunaydin limon afiyet olsun ya bende onu sana soracktim yulaf kepegini nasil un haline getirdin bi de bilgi verirsen nerde bulunur bizm yakin marketlrde bulamdim da

Canım evde kullanmaıuordım robotta çektim un oldu tamamrn tesadüf ama bi ara çıkınca marketlere bakacağım un şeklindede vardır herhalde
Normale göre daha sağlıklo bulursam da söylerim canım

Canım çoğu ürün açılır açılmaz bitiyo annemler kapıda bekliyo çok istediğimiz bişi olursa

Yeşil kahvenin faydası var mı alsam mo ki bende

Bugün tartıyı çok sevdm haftasonu da dikkay edeceğim inş pzt güzel şeyler yazmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…